reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dobre z tymi ruchaczami:D :D

Wypilam cole i dalej mi niedobrze. Masakra jakas. A boje sie wymiotowac bo nie wiem co z moimi cukrami bedzie. Czy mi nie spadna za mocno.

Nie wyobrazam sobie jak pielęgniarki komentuja to w czym chodze czy jak sie kapie itd. Zabilabym. Serio afera byla by niesamowita.

reklama
A ja w ogole nie pierogowa, no chyba, ze z owocami [emoji7] szacun @joshi , ze Ci sie chcialo robic :D

Wracajac jeszcze do kotow. Moj jest jak pies, albo gorzej. On ma hiper potrzebe bliskosci i przez 90% czasu siedzi komus na kolanach. Zawsze mialam psy, ale tutaj nie mam warunkow a i znajomi nas zachecili na kota. Padlo na brytyjczyka, ktory powinien byc raczej podlogowy i spokojny. Po 6 miesiacach od zakupu wyszlo, ze rodowod moge sobie w .. wsadzic i jedyne co Siwy ma z brytola to siersc [emoji41] Zdecydowanie nie jest podlogowy, jakby mogl to wskoczylby wszedzie, spokojny jest jedynie na kolanach. Tak to chate roznosi. Z charakteru super przyjacielski, znajomi do nas z dziecmi i yorkiem przychodzili i nie bylo problemow. Przyzwyczajony do czestej zmiany otoczenia. Generalnie nie narzekam poza tym, ze czasami meczy tym domaganiem sie bliskosci - niestety jest wybitnie gadatliwy. Po prostu nie chcialabym, zeby sie przyzwyczail do lozeczka czy wozka i np polozyl mi sie na spiacym dziecku... I tez nie chce Malego ze szpitala pakowac prosto w oblezione sierscia lozeczko, wozek czy fotelik.. Pozniej to juz widze jak Jasiek Siwego spacyfikuje [emoji41] Na szczescie on lubi wszystkie formy ciagania, klepania, glaskania pod wlos i wrecz sie bedzie nastawial na takie igraszki.

Tak sie nawpier... pulpecikow w sosie koperkowym, ze od 15 minut nie moge oddechu porzadnie nabrac [emoji23]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

O ile będziesz mieć naturalny. Ja miałam CC i zakazano mi nosić te siateczkowe majtki. Nie mogłam żadnych majtek nosic., by rany nie drażnić. I chodziłam do kibelka z podpaska między nogami bez majtek..... No weźcie to sobie wyobraźcie....
Ja miałam dwie cc i w majtkach z siaty chodziłam. Po prostu z wysokim stanem

cb7wugpju04jz4q8.png

Przyszły do mnie próbki musteli. [emoji6]

Dziewczyny co myślicie jak ktoś do was mówi "trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie" bo ja sie tak dziwnie poczułam jak to usłyszałam. Jestesmy juz tak daleko, a jakoś tak mnie dotknęły te słowa, zwłaszcza, ze nie wiem czy osoba, która je wypowiadała jest taka miła i dobrze nastawiona. Byc moze jestem po prostu przewrażliwiona...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Raczej chodzi o to by dzidziuś był zdrowy i poród bez powikłań. Chyba nie ma co na wyrost szukać podtekstów

cb7wugpju04jz4q8.png

Jessssuuuuu moje pierwsze w zyciu pierogi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Zawsze moj brat albo tato lepili.
A jak wyszlam za maz moj Jarek robil pierogi - jest mistrzem [emoji41]
Ja robilam raz I sie qurwa rozlepily [emoji23] wiec powiedzialam ze nugdy wiecej.
Ale zem ciezarna I kuzwa tak mi sie chcialo ze masakra to podjelam druga probe w swoim zyciu I co ?? Jestem wielka [emoji41]

Zobacz załącznik 776874

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Omnom nom [emoji486] [emoji486] [emoji486]
Zjadłabym ruchacza. Tymczasem zjem z kapustą od teściowej

Ps. Żeby się nie rokzlejały to się robi falbane

Ps2. Ty też masz męża Jarka? No proszeee

cb7wugpju04jz4q8.png

A myslalam, ze prasuje sie po to, zeby dodatkowo bakterie pod wpływem wysokiej temperatury wybić. Tak napisali na stronie mojego szpitala jak wyprawkę przygotować, wiec ja prasuje wszystko chociaz tego nie znoszę [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nowe tak by należało wyprasować ale ja z nowych mam dwie trzy sztuki. A tak to bakterie są nasze rodzinne [emoji23]

cb7wugpju04jz4q8.png

Buahahahaha w szczecinie ruchacz mówi się na zupełnie inne zjawisko ;))) na rozwiazlych facetów :)))) ale skoro są to też pierogi ruskie, to spróbujcie wersji podsmazone na patelni z cebulka na to pieprz i zalane śmietanka 30%.... omnomnomnom [emoji7]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobry wieczór, dzień niespodzianek. Dziwny czwartek. Dziś dowiedziałam się, że lekarka u której prowadziłam całą ciążę prywatnie odchodzi ze szpitala w którym mam zamiar rodzić.... :( kiepsko. Idę opisać co się działo na wizycie gin.

Do góry