aneta_ck
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam dwie cc i w majtkach z siaty chodziłam. Po prostu z wysokim stanemO ile będziesz mieć naturalny. Ja miałam CC i zakazano mi nosić te siateczkowe majtki. Nie mogłam żadnych majtek nosic., by rany nie drażnić. I chodziłam do kibelka z podpaska między nogami bez majtek..... No weźcie to sobie wyobraźcie....
Raczej chodzi o to by dzidziuś był zdrowy i poród bez powikłań. Chyba nie ma co na wyrost szukać podtekstówPrzyszły do mnie próbki musteli. [emoji6]
Dziewczyny co myślicie jak ktoś do was mówi "trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie" bo ja sie tak dziwnie poczułam jak to usłyszałam. Jestesmy juz tak daleko, a jakoś tak mnie dotknęły te słowa, zwłaszcza, ze nie wiem czy osoba, która je wypowiadała jest taka miła i dobrze nastawiona. Byc moze jestem po prostu przewrażliwiona...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie chce mi sieeeeeLaski czy Wy wszystkie prasujecie ciuszki maluchow ? pytam bo chyba jestem jedyna co nie prasuje...
Omnom nom [emoji486] [emoji486] [emoji486]Jessssuuuuu moje pierwsze w zyciu pierogi [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Zawsze moj brat albo tato lepili.
A jak wyszlam za maz moj Jarek robil pierogi - jest mistrzem [emoji41]
Ja robilam raz I sie qurwa rozlepily [emoji23] wiec powiedzialam ze nugdy wiecej.
Ale zem ciezarna I kuzwa tak mi sie chcialo ze masakra to podjelam druga probe w swoim zyciu I co ?? Jestem wielka [emoji41]
Zobacz załącznik 776874
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie chce mi sieeeee
Nowe tak by należało wyprasować ale ja z nowych mam dwie trzy sztuki. A tak to bakterie są nasze rodzinne [emoji23]A myslalam, ze prasuje sie po to, zeby dodatkowo bakterie pod wpływem wysokiej temperatury wybić. Tak napisali na stronie mojego szpitala jak wyprawkę przygotować, wiec ja prasuje wszystko chociaz tego nie znoszę [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom