reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Dzien dobry wszystkim Mamom.
U mnie też nocka nienajlepsza, za oknem leje, szaro, buro, brzudko, fe.
Co gorsza Synal jakiś osowiały od kilu dni. Nie ma kopniaków, co jakiś czas jakieś tak szturchnięcie, gdzies się przesunie i tyle. Zazdroszczę tym, którym Maluchy dokazują, przynajmniej jesteście spokojniejsze.

Czy tylko w moim brzuszku taki zastój???? nie wiem czy powinnam zacząć się martwić?

Tuiles u mnie te tak czasem bywa. Kilka dni szaleje potem z dwa dni spokoju i znowu zaczyna dokazywać [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki! Staram się nie panikować i mówic sobie, że Maluch też ma swoje gorsze dni. Ale wiecie jak to jest, jak kica to przynajmniej wiem, że jest ok, a jak siedzi ciuchutko to czrane myśli przychodzą...

Dzień dobry Wam :)
Jeśli o siarę chodzi, to mi już od kilku tygodni się ukazuje i przeważnie moje koszule nocne codziennie w środku nocy są rzucane do prania i zmieniane na inne. Ostatnio się trochę uspokoiły nocne wycieki, ale za to w dzień z wkładkami latam. Wczoraj mnie masakrycznie biust swędział, więc wsadziłam łapę w stanik i zaczęłam się drapać... i oczywiście wyciągnęłam mokrą rękę.
Zosiak mój od wczoraj ciszej siedzi - ciekawe co jej tam w głowie siedzi :) jutro wizyta, ale na NFZ, więc tylko mnie dowcipnie zbada i na wyniki spojrzy, a na USG jeszcze tydzień muszę poczekać.

Witam się i ja. U mnie też noc raczej z tych gorszych, a dziś wcale nie lepiej. Brzuch mi twardnieje, ale bardziej jak przy wzdeciach. Poza tym ciężko mi się oddycha.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki! Staram się nie panikować i mówic sobie, że Maluch też ma swoje gorsze dni. Ale wiecie jak to jest, jak kica to przynajmniej wiem, że jest ok, a jak siedzi ciuchutko to czrane myśli przychodzą...
Wiemy, wiemy... ja ostatnio narzekałam na forum, że by mi się przydała chwila spokoju od tego Zosinego brykania, a jak wczoraj tylko raz na jakiś czas się przeciągała, to panika w oczach od razu ;) póki jednak coś czuję, to daję sobie na wstrzymanie. Może się inaczej ułożyła, albo po prostu ma gorszy dzień. Dzisiaj w nocy jakieś smyranie w brzuchu mnie obudziło, ale byłam tak padnięta, że od razu się przekręciłam na drugi bok i poszłam spać dalej... wyrodna matka ze mnie, hihi ;)

Hej ja zawsze używałam bepanten i byłam mega zadowolona. A na mocne odprężenie to maść tormentiol - nie pachnie ładnie jest lekko brązowa ale pięknie leczy pupe.
Używałam kosmetyków z nivei i Johnsona i byłam zadowolona.
Te maści z babydream nie sprawdzały się w żłobku dla starszych dzieci, żadnemu dziecku nie odpowiadały.
Ale powiem że kupię i wyprubuję na noworodku. Może maluchowi będą odpowiadały :)

Z Johnsona słyszałam że ten żółty żel uczula więc uważajcie.

Ja dzisiaj specjalnie zjadłam śniadanie na słodko z miodem i Odliczalam czas do kopniakow bo wczoraj cisza i dzisiaj tez jakoś słabo. Ale ufffff poczułam po pół godziny. Bardzo lekko! Ja nie wiem jak to się ma do tego, że powinno się podobno czuć ok 50 kopniakow dziennie.... tyle to ja czuję chyba przez caly tydzień ...

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry