reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Witam sie i ja z rana u mnie nocka srednia wstawalam trzy razy ... A rano obudzil mnie skurcz az sie wystraszylam ale zmienilam pozycje i zaczal odpuszczac powoli, pokoj prawie wymalowany ale troche przebija ten fiolet trzeba bedzie poprawic w niektorych miejscach :( i w ogole do d.... Sie dzisiaj czuje no ale dwa dni bylo ok to dzisiaj pewnie organizm domaga sie odpoczynku albo to wina pogody bo tez istnie jesienna u nas jest ...

thgfflw1k3inkyc3.png
mnie wczoraj lekko pobolewal przez chwile brzuch, ale polezalam i minelo, caly dzien mialam na obrotach

reklama
Dzień dobry

My dziś imprezujemy urodzinowo [emoji512][emoji320]

@LisiaMama odpisałam priv
Czarownica fajnie wyszło zdjątko!
@creativo a ile razy malowana ściana? Czasem trzeba i trzy razy. Jaka farba?
@Lolalollita ha też kocham moje 50m2!

Nocka średnia. Zuza przylazła o 3 i musiałam wstać na siku.
Miłego

cb7wugpju04jz4q8.png

Czeeeeść! :D Witam się po ponad tygodniowej labie w rodzinnym domu. Swoją drogą, było wspaniale, tylko środki na koncie magicznym zbiegiem okoliczności zaczęły mi znikać w ekspresowym tempie ;P Obkupiłam się w walizkę wreszcie, koszule do karmienia i podomkę. Gdy ujrzałam w kalendarzu jak mi tygodnie zaczęły teraz błyskawicznie lecieć i rozpoczynam 31 (!!!) tc, to muszę przyznać, że trochę mnie ponagliło z tym wszystkim. Tak więc od jutra zaczynam segregację ubranek i na poważnie będę już powoli zapełniać walizkę. Jutro z rana idę też na badanie krwi i tej przeklętej glukozy 2h po śniadaniu, więc proszę trzymać kciuki! ;)
Za cholerę nie nadrobię tych wszystkich stron, które przez ponad tydzień zdążyłyście naprodukować, więc czy może mi któraś streścić tylko czy wszystko u wszystkich dobrze? I jak Maciuś się trzyma?

Eli czyje urodziny? Wszystkiego najlepszego :* ja sie czuje jak na kacu... dziwne. Może to dlatego,że spać poszłam przed 3. Chyba idę zrobić kawę bo na kaca zawsze pomagała [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Mojego syna. W środę mu życzyłyście sto lat ;)
Tort wam później pokażę.

@anio0 Maciuś rośnie.. tydzień temu miał 1128g :)
cb7wugpju04jz4q8.png

Jak się czują Wasze maluszki? Wciąż brykają radośnie czy już się tylko przeciągają? Ja zaczynam tęsknić za kopniakami Zośki... wiecie, to uczucie kiedy niespodziewanie ktoś Wam zasadził serię Norrisa w brzuch ;) teraz Mała ma chyba za mało miejsca, bo jedynie wali mnie głową (tak podejrzewam) przy rozciąganiu i chce mi się przebić nogą przez skórę. Wciąż jest dzikusem i chyba to jej już tak zostanie (po mamusi, hihi), ale teraz brzuch mi tańczy tylko gdy zmienia pozycję... kurcze, jestem baaardzo ciekawa ile teraz Zosinek waży. Czy któraś z Was miała ostatnio USG w 30-31tc? :D My idziemy do gina dopiero za dwa tygodnie. Nie chciałam się spieszyć, musiałam po ostatnim dojść do siebie i uwierzyć, że wszystko będzie dobrze.

reklama
Jak się czują Wasze maluszki? Wciąż brykają radośnie czy już się tylko przeciągają? Ja zaczynam tęsknić za kopniakami Zośki... wiecie, to uczucie kiedy niespodziewanie ktoś Wam zasadził serię Norrisa w brzuch ;) teraz Mała ma chyba za mało miejsca, bo jedynie wali mnie głową (tak podejrzewam) przy rozciąganiu i chce mi się przebić nogą przez skórę. Wciąż jest dzikusem i chyba to jej już tak zostanie (po mamusi, hihi), ale teraz brzuch mi tańczy tylko gdy zmienia pozycję... kurcze, jestem baaardzo ciekawa ile teraz Zosinek waży. Czy któraś z Was miała ostatnio USG w 30-31tc? :D My idziemy do gina dopiero za dwa tygodnie. Nie chciałam się spieszyć, musiałam po ostatnim dojść do siebie i uwierzyć, że wszystko będzie dobrze.

Ja mam jutro USG [emoji4] 31 tc w trakcie [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry