reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

czesc, ja wlasnie zjadlam sniadanko, ide zaraz zaszykowac obiad, dzis beda nalesniki z pieczarkami, serem i cebula plus sos czosnkowy :) nocka taka sobie, o 4-ej pobudka, seria kopniakow i od 7-ej jestem na nogach

reklama
U mnie nocka nawet ok. Maly dopiero po 6.00 sie obudził czyli cała noc przespana ale od 6.00 na obrotach juz jest. Śniadanie zrobione i posprzatane. Właśnie wstawilam pralke z moja torbą do szpitala i pokrowcem z maxi cosi. Wyschnie zaloze na fotelik i zapakuje:)

Dzień dobry
Nam dziś młody dał pospać i obudził się dopiero o 8.30 :happy:
Szkoda tylko, że obudziłam się z bólem głowy. Wczoraj miałam to samo. Przeszło dopiero na świeżym powietrzu.

Zauważyłam, ze co miesiąc w czasie kiedy powinien przypadać mi okres, a raczej na chwile przed tak samo jako przed ciąża moj organizm zaczyna gromadzić wodę i mam smaka na słodycze [emoji12] potem znowu wszystko wraca do normy, ale wlasnie mam taka ochotę na kremówkę ze masakra [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam, od piątku wieczór jestem już w domu. Tak dziwnie się czułam ze świadomością, że następna wizyta u rodziców będzie już z Olą...

Wczoraj pierwszy od dawna wieczór bez zgagi:) Albo pomogła zmiana diety, nie obżeranie się słodkościami jak u rodziców, albo chleb z białym serkiem na kolację:)

A ja nocke spędziłam już u siebie suuuuper!!!
Zupełnie inne odczucia. Najgorzej że jeszcze sezonu grzewczego nie ma.
W swetrach trzeba chodzić. Farelka będzie do uruchomienia.
Planuje spakować torbę szpitalną, zobaczymy czy mi wyjdzie.

Och kocham to nasze małe 52 m2 !!!
Człowiek zupełnie inaczej się czuje! :)

Czarownica zdjęcie super :D

Witam sie i ja z rana u mnie nocka srednia wstawalam trzy razy ... A rano obudzil mnie skurcz az sie wystraszylam ale zmienilam pozycje i zaczal odpuszczac powoli, pokoj prawie wymalowany ale troche przebija ten fiolet trzeba bedzie poprawic w niektorych miejscach :( i w ogole do d.... Sie dzisiaj czuje no ale dwa dni bylo ok to dzisiaj pewnie organizm domaga sie odpoczynku albo to wina pogody bo tez istnie jesienna u nas jest ...

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
A ja nocke spędziłam już u siebie suuuuper!!!
Zupełnie inne odczucia. Najgorzej że jeszcze sezonu grzewczego nie ma.
W swetrach trzeba chodzić. Farelka będzie do uruchomienia.
Planuje spakować torbę szpitalną, zobaczymy czy mi wyjdzie.

Och kocham to nasze małe 52 m2 !!!
Człowiek zupełnie inaczej się czuje! :)

Czarownica zdjęcie super :D
super, ze juz w domku, oszczedzaj sie i odpoczywaj (jakkolwiek to brzmi majac dwulatka w domku) :)

Do góry