czesc, ja wlasnie zjadlam sniadanko, ide zaraz zaszykowac obiad, dzis beda nalesniki z pieczarkami, serem i cebula plus sos czosnkowy nocka taka sobie, o 4-ej pobudka, seria kopniakow i od 7-ej jestem na nogach
reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
Czarownica3006
Nieee bluzka luźna. To odbicie świeczki chybaMłoda ma parcie na szkło i chciała byc na pierwszym planie! Bedzie aktorka! [emoji177] Hehehe, pewnie material sie naciągnął i wtedy taki odcień przy oświetleniu wyszedł [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
LisiaMama
Zauważyłam, ze co miesiąc w czasie kiedy powinien przypadać mi okres, a raczej na chwile przed tak samo jako przed ciąża moj organizm zaczyna gromadzić wodę i mam smaka na słodycze [emoji12] potem znowu wszystko wraca do normy, ale wlasnie mam taka ochotę na kremówkę ze masakra [emoji51]
mojeboje
Witam, od piątku wieczór jestem już w domu. Tak dziwnie się czułam ze świadomością, że następna wizyta u rodziców będzie już z Olą...
Wczoraj pierwszy od dawna wieczór bez zgagi Albo pomogła zmiana diety, nie obżeranie się słodkościami jak u rodziców, albo chleb z białym serkiem na kolację
Wczoraj pierwszy od dawna wieczór bez zgagi Albo pomogła zmiana diety, nie obżeranie się słodkościami jak u rodziców, albo chleb z białym serkiem na kolację
Lola Lolitta
A ja nocke spędziłam już u siebie suuuuper!!!
Zupełnie inne odczucia. Najgorzej że jeszcze sezonu grzewczego nie ma.
W swetrach trzeba chodzić. Farelka będzie do uruchomienia.
Planuje spakować torbę szpitalną, zobaczymy czy mi wyjdzie.
Och kocham to nasze małe 52 m2 !!!
Człowiek zupełnie inaczej się czuje!
Czarownica zdjęcie super
Czarownica zdjęcie super
Lola Lolitta
Ach i od kiedy mój synek jest ułożony główka w dół to czuję jego czkawkę. Nieprzyjemnie jak odbija się głową od mojej cipuli
creativo
Witam sie i ja z rana u mnie nocka srednia wstawalam trzy razy ... A rano obudzil mnie skurcz az sie wystraszylam ale zmienilam pozycje i zaczal odpuszczac powoli, pokoj prawie wymalowany ale troche przebija ten fiolet trzeba bedzie poprawic w niektorych miejscach i w ogole do d.... Sie dzisiaj czuje no ale dwa dni bylo ok to dzisiaj pewnie organizm domaga sie odpoczynku albo to wina pogody bo tez istnie jesienna u nas jest ...
reklama
super, ze juz w domku, oszczedzaj sie i odpoczywaj (jakkolwiek to brzmi majac dwulatka w domku)A ja nocke spędziłam już u siebie suuuuper!!!
Czarownica zdjęcie super