reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

czesc, ja wlasnie zjadlam sniadanko, ide zaraz zaszykowac obiad, dzis beda nalesniki z pieczarkami, serem i cebula plus sos czosnkowy :) nocka taka sobie, o 4-ej pobudka, seria kopniakow i od 7-ej jestem na nogach

reklama
U mnie nocka nawet ok. Maly dopiero po 6.00 sie obudził czyli cała noc przespana ale od 6.00 na obrotach juz jest. Śniadanie zrobione i posprzatane. Właśnie wstawilam pralke z moja torbą do szpitala i pokrowcem z maxi cosi. Wyschnie zaloze na fotelik i zapakuje:)

Dzień dobry
Nam dziś młody dał pospać i obudził się dopiero o 8.30 :happy:
Szkoda tylko, że obudziłam się z bólem głowy. Wczoraj miałam to samo. Przeszło dopiero na świeżym powietrzu.

Zauważyłam, ze co miesiąc w czasie kiedy powinien przypadać mi okres, a raczej na chwile przed tak samo jako przed ciąża moj organizm zaczyna gromadzić wodę i mam smaka na słodycze [emoji12] potem znowu wszystko wraca do normy, ale wlasnie mam taka ochotę na kremówkę ze masakra [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam, od piątku wieczór jestem już w domu. Tak dziwnie się czułam ze świadomością, że następna wizyta u rodziców będzie już z Olą...

Wczoraj pierwszy od dawna wieczór bez zgagi:) Albo pomogła zmiana diety, nie obżeranie się słodkościami jak u rodziców, albo chleb z białym serkiem na kolację:)

A ja nocke spędziłam już u siebie suuuuper!!!
Zupełnie inne odczucia. Najgorzej że jeszcze sezonu grzewczego nie ma.
W swetrach trzeba chodzić. Farelka będzie do uruchomienia.
Planuje spakować torbę szpitalną, zobaczymy czy mi wyjdzie.

Och kocham to nasze małe 52 m2 !!!
Człowiek zupełnie inaczej się czuje! :)

Czarownica zdjęcie super :D

Witam sie i ja z rana u mnie nocka srednia wstawalam trzy razy ... A rano obudzil mnie skurcz az sie wystraszylam ale zmienilam pozycje i zaczal odpuszczac powoli, pokoj prawie wymalowany ale troche przebija ten fiolet trzeba bedzie poprawic w niektorych miejscach :( i w ogole do d.... Sie dzisiaj czuje no ale dwa dni bylo ok to dzisiaj pewnie organizm domaga sie odpoczynku albo to wina pogody bo tez istnie jesienna u nas jest ...

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
A ja nocke spędziłam już u siebie suuuuper!!!
Zupełnie inne odczucia. Najgorzej że jeszcze sezonu grzewczego nie ma.
W swetrach trzeba chodzić. Farelka będzie do uruchomienia.
Planuje spakować torbę szpitalną, zobaczymy czy mi wyjdzie.

Och kocham to nasze małe 52 m2 !!!
Człowiek zupełnie inaczej się czuje! :)

Czarownica zdjęcie super :D
super, ze juz w domku, oszczedzaj sie i odpoczywaj (jakkolwiek to brzmi majac dwulatka w domku) :)

Do góry