aneta_ck
Fanka BB :)
U nas to samo z feriami. Pełno jest i ci trochę ale chyba przedszkoli nie wszystkie dotyczą. Musze spojrzeć na moj kalendarz tam do konca roku mialam wypisane wszystko.we Francji jest bardzo dużo farii, jesienne zimowe i wiosenne i do tego w święta. Ale pechowo na Wielkanoc wolny tylko poniedziałek.
Ja juz trzeci dzien biorę nosów co 8 godzin i leżę do upadłego, czytałam ze w 30 tyg moze być kryzys.
moja cały czas glowkowo, teraz juz ma za mało miejsca na obracanie, i odetchnęłam bo nie chce cc.
Tez myślałam, aby kogoś poprosić o pomoc, ale nie ma kogo. Myślałam o szwagierce, ale zaczęła staż. Myślałam o teściowej ze jakoś ja przetrawie, ale umarł jej tato ( pisałam o dziadku męża) i powinna sie zając babcia tym bardziej, ze jej brat kupił mieszkanie i chce sie wyprowadzić a wtedy babcia zostałaby sama.
Maz zabral tyłek do pracy jeszcze z lekkim fochem ale juz ujdzie. Bylismy na krotkim spacerze razem i zlozyc zamowienie na nowe szkła dla synka do okularow. Taaaaak po raz 4 w przeciagu pół roku. Od razu wymienili mu noski bo znowu je pogryzl i wyprostowali bo po ostatnim spektakularnym rzucie przez kuchnie lekko sie wygiely maskra jakas. Wchodzimy do optyka i wiedza z czym przyszlismy.
Puscilam go dzis do przedszkola bo nocka przespana super byla. Zero temp - sprawdzalm za kazdym razem jak na siku szlam. Zero kaszlu w nocy a rano mial 36.6. Zobaczymy jak bedzie sie dzis czul. Dalej jest pod ścisłą obserwacją. Musze zaraz wychodzic na autobus. Obiad mam zrobiony. Na pierwsze zupa krem ze szparagow z ogromną iloscia pietruszki a na drugie ziemniaczki mizeria i jajko sadzone moj ulubiony zestaw.
Antiope jak tam sie czuejsz? Nie widzialam postu od ciebie zadnego ale pare stron przeskoczylam bo nie mialam kiedy nadrobic.