reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

dziewczyny szukam biustonosza do karmienia w okolicach 50-80 zł najlepiej jakby był jakiś elegancki do bluzki nie spotkala się któraś ? mam taki zwykly za dyszke bawełniany na pierwsze tyogdnie (na pewno wiecie o jaki chodzi), potrzebuje czego eleganckiego na wyjścia i przedewszystkim praktycznego i wygodnego w karmieniu.Jakby ktoś podrzucił byłabym wdzięczna

I druga rzecz mam pytanie odnośnie toxo ile razy powtarzacie jak wynik macie ujemny ?
Ja już 2 razy robiłam w I trymestrze i II i nadal ujemny czyli super.Myśle teraz sobie zrobić bo zaszczycili mnie tak na poprawinach ze miałam mięso z krwia(drobiowe) i oczywiście jak to zobaczyłam zbrzydło mi od razu i nie jadłam ale pół z tego zjadłam wiec nigdy nie wiadomo czy się zarazić mogłam czy nie.

reklama
dziewczyny szukam biustonosza do karmienia w okolicach 50-80 zł najlepiej jakby był jakiś elegancki do bluzki nie spotkala się któraś ? mam taki zwykly za dyszke bawełniany na pierwsze tyogdnie (na pewno wiecie o jaki chodzi), potrzebuje czego eleganckiego na wyjścia i przedewszystkim praktycznego i wygodnego w karmieniu.Jakby ktoś podrzucił byłabym wdzięczna

I druga rzecz mam pytanie odnośnie toxo ile razy powtarzacie jak wynik macie ujemny ?
Ja już 2 razy robiłam w I trymestrze i II i nadal ujemny czyli super.Myśle teraz sobie zrobić bo zaszczycili mnie tak na poprawinach ze miałam mięso z krwia(drobiowe) i oczywiście jak to zobaczyłam zbrzydło mi od razu i nie jadłam ale pół z tego zjadłam wiec nigdy nie wiadomo czy się zarazić mogłam czy nie.
Alles mama

W każdym trymestrzr.mi robią bo mam ujemny wynik.

Kurcze dziewczyny mam okropne zaparcia. Jak chodzę to aż czuję nacisk na odbyt. Pewnie Lili główka mi tak robi

cb7wugpju04jz4q8.png

@mamaNadii2 kupilam taki zeszlej zimy i jest cieply, ale na chlodniejsze dni dodatkowo trzeba sweterek i gruby szalik bo sam plaszczyk jest dosc cienki. Wyglada super i rzeczywiscie mota sie w niego w sekunde, ale nie jest to plaszczyk typowo zimowy, wiec lepiej wziac rozmiar wiekszy zeby ubrac sie na cebulke :)

A ja dostalam ostatnio kurtke zimowa taka ala nietoperek i bedzie jak znalazl na grudzien ;)
Moja ciocia czesto wymienia sobie garderobe i oddaje to co juz jest wg niej niemodne hihi a kurtke nosila az 1 sezon wyglada jak nowa :D

Ja robię sobie toxo za każdym razem jak robię morfo. Ale ja mam fioła na tym punkcie, raczej nieuleczlanego, więc dla mojego spokoju ducha, jak już mnie kłują na morfo to dorzucam jeszcze toxo. Na tę chwilę zawsze wychodziła ujemna...

reklama
tuiles - ja chyba tez mam jakiegoś fioła na tym punkcie bo tak strasznie się staram by myc owoce , ręce , nie jeść surowego mięsa itd. itd... to zaszczycili kobiete w ciąży super tym mięsem.Ono było dopieczone to z kąd ta krew tam no ale zdarza się byłam zła niesamowicie wtedy.Minely dwa tyg od zjedzenia tego i będę robic kolo piątku badania wiec zobaczymy.Licze i to bardzo na wynik ujemny ale mimo wszystko jestem strasznie zła ale i tak nic nie mogę zrobić.

Do góry