reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Najgorsze jest to, że powiedziałam w pracy jak jest i poprosiłam o urlop do poniedziałku, to widziałam że szefowa była niezadowolona. Ja rozumiem że ciężko jest bez jednego pracownika, ale ja chce tylko dwa dni urlopu, żeby odpocząć, poza tym jak mogłabym sprzedawać leki jak nie potrafię się skupić i nie pamiętam co ktoś przed chwilą do mnie powiedział...

reklama
Hej dziewczyny,

Agnesis u mnie w pracy też slabo... Szef z Londynu staje na głowie żeby dać mi prace na 4h bez komputera ale to jest u nas niemożliwe! Wpadł na pomysł żebym robiła coś na kartce papieru! A potem i tak muszę to przepisać do komputera. Śmieszne to jest dla mnie. Ja na początku poprosiłam żeby nie dawali mi nowych zadań to będę robić swoje obowiązki w te 4h z kompem, jakoś dam rade. No to zostawił mi wszystkie moje obowiązki chociaż mam na nie polowe mniej czasu teraz i do tego wymyśla te rzeczy z kosmosu... Pisz na kartce a potem przepisuj... Wielka korporacja :|

a mówią, że kobieta kobietę lepiej zrozumie ...
moja kuzynka jak powiedziała do szefowej, że jest w ciąży to ta do niej wyskoczyła, że 27 lat to stanowczo za mało na bycie matką ! hahaha w takich chwilach jak ta cieszę się, że jestem na swoim aczkolwiek też mam wiele myśli jak to będzie jak ja to ogarnę itd ...

dzisiaj ciągle myślę o wyprawce co kupić ile kupić skąd kupić jakie wybrać no masakra jakaś haha nie wiem skąd się to wzięło ale czytając wszystkie listy "must have" stwierdzam, że z wyprawką jest jak ze wszystkim liczy się umiar w końcu dziecko nie potrzebuje 100tys ubranek bo i tak szybko z nich wyrasta ... i chyba zostaniemy przy samym łóżeczku bez żadnych kołysek i koszy mojżesza ... chyba to zbędny wydatek tak mi się przynajmniej wydaje

A macie tez takie autentyczne sny? Jak jednej nocy co chwile sie budze to w druga noc mam takie sny ze nie idzie mnie obudzić ;-)

No takich snow jak Wy dziewczyny, to ja nie mam :) ale raz na czas wlasnie zdarza się coś głupiego. Ostatnio mówiłyśmy o pladze kleszczy a mnie się dwa dni potem przyśniło ze miałam pod skórą żywe muchy i musiałam je wyciągać na żywca...

Creativo a co to ten kosz Mojżesza ?
Ja w poprzedniej ciąży nie miałam kasy na nic. Teraz mam normalna, dobra sytuację, ale nie czuje też potrzeby kupowania zbyt dużo. Samo kupowanie jest oczywiście piękne :D

Wózek chyba dostanę od koleżanki. Wiec może jakież kosz bym sobie sprezentowala, tylko nie wiem co to jest :)

Hen dziewczyny, jakos nie umiem sie wbic;) nie mam zadnych dolegliwosci nic mnie nie boli a do tego starszak (9.2014) jest jeszcze KP wiec nawet nie doczekalam sie okresu od hmm pazdziernika 2013:p wiec dowiem sie z usg na kiedy bede miec +\-termin

agucha ja tez korpo i pracuje 4h przy kompie a 4h mam authorized absence paid i wychodze do domu, moze zorientuj sie w HR ach bo przeciez nie pierwsza w ciazy jestes :)
Dzis mam wizyte, trzymajcie kciuki

Ja przy drugim szalec z wyprawka nie bede :p

O, widzę, że nie tylko mnie męczą złe sny... ostatnio obudziłam się nad ranem i byłam przekonana, że głupia wstałam w nocy i wypaliłam z rzędu 5 fajek! Duchy też ostatnio zaliczyłam. Nie wiem co się dzieje, ale mózg mi we śnie figle płata.

reklama
Do góry