reklama
madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Hej tak jak pisalyscie Maciuś dzis konczy 4 tygodnie równiutki miesiąc przypada w niedziele . A wiec tak jest stabilnie, wylewy w główce zaczynają się wchłaniać, troszkę ma drgawki ale lekarz mowi ze to wynika z jego wcześniactwa i powinno za jakiś czas minąć. Dzis jest 2 tygodnie po operacji. Dzis byli chirurdzy i stwierdzili ze jutro będzie karmiony moim mleczkiem. Boje się co to będzie ale zobaczymy mysle ze teraz będzie tylko lepiej
Czarownica3006
Żadnego.... dużo leżałam, siadalam gdzie popadnie a chodziłam wolno jak ślimak. Po ok 3 tygodniach u mnie zlagodnialo... ale dzisiaj więcej pochodziłam i znowu zaczęło trochę boleć.Jeju dziewczyny macie jakieś sposoby na bolącą kość łonową?
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Czarownica3006
byłam w aptece i dziewczyny mi poleciły verbascon. Saszetki, które mają mi pomóc. Do tego dostałam eko czosnek od znajomej i prawdziwy miód. Mam nadzieje,ze pomoże bo zwariuje. A jak jutro obudze się dalej chora to spróbuję inhalacji..
Czarownica3006
Madzia, ja wiedziałam, że tak będzie ))))))) wszystko będzie juz tylko dobrze, zobaczysz! Bardzo się ciesze!!!!!
Antiope
Super wiadomości. Trzymam kciuki za jutrzejsze karmienie.Hej tak jak pisalyscie Maciuś dzis konczy 4 tygodnie równiutki miesiąc przypada w niedziele . A wiec tak jest stabilnie, wylewy w główce zaczynają się wchłaniać, troszkę ma drgawki ale lekarz mowi ze to wynika z jego wcześniactwa i powinno za jakiś czas minąć. Dzis jest 2 tygodnie po operacji. Dzis byli chirurdzy i stwierdzili ze jutro będzie karmiony moim mleczkiem. Boje się co to będzie ale zobaczymy mysle ze teraz będzie tylko lepiej
MyDream
@aneta_ck tez mam takie wrazenie mega naciagniecia skory na brzuchu. Poki co nie wyobrazam sobie, zeby mogla sie jeszcze bardziej naciagnac. Jak Jasiek sie wypina albo lokiec wystawia to mam wrazenie, ze mi sie dziura w pepku zrobi [emoji32] [emoji14]
@Tuiles uff najwazniejsze, ze wszystko wporzadku! Lepiej dmuchac na zimne
@madzia.ch.1995 Wszystkiego najlepszego dla Maciusia i rodzicow! Przede wszystkim zdrowia i sily Teraz juz bedzie z gorki, Macius jest silnym brzdacem ! Dalej mocno trzymam za Was kciuki [emoji110]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
@Tuiles uff najwazniejsze, ze wszystko wporzadku! Lepiej dmuchac na zimne
@madzia.ch.1995 Wszystkiego najlepszego dla Maciusia i rodzicow! Przede wszystkim zdrowia i sily Teraz juz bedzie z gorki, Macius jest silnym brzdacem ! Dalej mocno trzymam za Was kciuki [emoji110]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
reklama
elifit
Moderatorka
Cudownie!Hej tak jak pisalyscie Maciuś dzis konczy 4 tygodnie równiutki miesiąc przypada w niedziele . A wiec tak jest stabilnie, wylewy w główce zaczynają się wchłaniać, troszkę ma drgawki ale lekarz mowi ze to wynika z jego wcześniactwa i powinno za jakiś czas minąć. Dzis jest 2 tygodnie po operacji. Dzis byli chirurdzy i stwierdzili ze jutro będzie karmiony moim mleczkiem. Boje się co to będzie ale zobaczymy mysle ze teraz będzie tylko lepiej