reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja też miałam dzisiaj do dupy dzień,aż się poryczałam z tego wszystkiego.. ale nic, dzień się kończy, jutro, mam nadzieję, będzie lepiej

reklama
Hej :) tak jak pisalyscie Maciuś dzis konczy 4 tygodnie :) równiutki miesiąc przypada w niedziele :). A wiec tak jest stabilnie, wylewy w główce zaczynają się wchłaniać, troszkę ma drgawki ale lekarz mowi ze to wynika z jego wcześniactwa i powinno za jakiś czas minąć. Dzis jest 2 tygodnie po operacji. Dzis byli chirurdzy i stwierdzili ze jutro będzie karmiony moim mleczkiem. Boje się co to będzie ale zobaczymy :) mysle ze teraz będzie tylko lepiej

byłam w aptece i dziewczyny mi poleciły verbascon. Saszetki, które mają mi pomóc. Do tego dostałam eko czosnek od znajomej i prawdziwy miód. Mam nadzieje,ze pomoże bo zwariuje. A jak jutro obudze się dalej chora to spróbuję inhalacji..

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) tak jak pisalyscie Maciuś dzis konczy 4 tygodnie :) równiutki miesiąc przypada w niedziele :). A wiec tak jest stabilnie, wylewy w główce zaczynają się wchłaniać, troszkę ma drgawki ale lekarz mowi ze to wynika z jego wcześniactwa i powinno za jakiś czas minąć. Dzis jest 2 tygodnie po operacji. Dzis byli chirurdzy i stwierdzili ze jutro będzie karmiony moim mleczkiem. Boje się co to będzie ale zobaczymy :) mysle ze teraz będzie tylko lepiej
Super wiadomości. Trzymam kciuki za jutrzejsze karmienie.

@aneta_ck tez mam takie wrazenie mega naciagniecia skory na brzuchu. Poki co nie wyobrazam sobie, zeby mogla sie jeszcze bardziej naciagnac. Jak Jasiek sie wypina albo lokiec wystawia to mam wrazenie, ze mi sie dziura w pepku zrobi [emoji32] [emoji14]
@Tuiles uff najwazniejsze, ze wszystko wporzadku! Lepiej dmuchac na zimne :)
@madzia.ch.1995 Wszystkiego najlepszego dla Maciusia i rodzicow! Przede wszystkim zdrowia i sily :) Teraz juz bedzie z gorki, Macius jest silnym brzdacem ! Dalej mocno trzymam za Was kciuki [emoji110]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

reklama
Cudownie!

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry