pralki lubia sie zepusc tak po okolo 46 latach, a sa i takie co po dwoch latach nadaja sie na zlom, nie to co te stare pralki, ktore chodzily po 15 lat,np dawny polar, moi rodzice mieli, ile ta pralka przeszla a chodzila i chodzilaNiestety nie pomoze takie cos tej pralce. Na wyswietlaczu ma kod błędu ze cos jest nie tak i nie pojdzie dalej. Mozna ja tylko włączyć i tyle. Nie startuje nie obraca sie. Nic kompletnie tylko serwis moze nas uratowac. Zreszta dwa dni temu maz ja czyscil. Filtry uszczelki odkamienianie. Po prostu wyzionela ducha jutro bedziemy dzwonic zobaczymy co powiedza
reklama
elifit
Moderatorka
Kiedyś robili sprzęty na lata bo niełatwo było kupić sprzęt agd rtv itp. Nie było też takiej konkurencji. Teraz robią tak by jak najwięcej sprzedać. Prawa rynku. Konsumpcjonizm moje drogie
tak samo jest z telefonami i laptopami, dwa lata i po sprzecieKiedyś robili sprzęty na lata bo niełatwo było kupić sprzęt agd rtv itp. Nie było też takiej konkurencji. Teraz robią tak by jak najwięcej sprzedać. Prawa rynku. Konsumpcjonizm moje drogie
LisiaMama
Fanka BB :)
Wlasnie zapukała do mnie poczta kwiatowa! Ależ cudna niespodzianka od męża [emoji7][emoji177]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
aneta_ck
Fanka BB :)
No wlasnie teraz produkują taji szajs ze szkoda gadac. Ekstra placilismy za przedłużenie gwarancji. Jedyna nadzieja w tym ze ja uznają bo jak nie to nie wiem. Musimy teraz auto zrobic a mechanik wstępnie powiedZiał 1000 euro. W budżecie nie ma miejsca na nową pralkę
Do tego wszystkiego moj syn jest ostatnio strasznie niegrzeczny. Wysiadam nerwowo. Niech bedzie juz weekend i maz w domu
Do tego wszystkiego moj syn jest ostatnio strasznie niegrzeczny. Wysiadam nerwowo. Niech bedzie juz weekend i maz w domu
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
A ta herbate to pijesz gorącą ? Miód, sok z mali i cytryne najlepiej dodawac do letniej herbaty zeby nie stracila witamin.Dziewczyny Pomocy! Co mnie może uratować od przeziębienia? Mecze się od poniedziałku, łykam czosnek, rutinoscorbin, tabletki na gardło z czosnkiem, malina i bzem, pije herbaty z miodem i cytryna i nic... katar i kaszel i obawiam się żeby nie było gorzej... czasami psikne xylogel jak juz oddychać nie mogę ale tylko jeden psik... pomóżcie co ja mam zrobić bo się wykończe. A jeszcze na glukozę miałam iść bo leci 26tc i nie mogę bo trzeba być zdrowym...
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Zrób sobie na noc ciepłe mleko z czosnkiem i miodem. I od razu pod kolderke
Na gardło mi pomaga tantum verde (w pastylkach!!!), zwykle po dwóch pastylkach już po infekcji gardła.
Na kaszel syrop z cebuli.
I duzo herbatek wlasnie z miodem, malinami i cytryną.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Współczuję. Mi tez pralka powoli wysiada.. mamy gwarancje taka specjalna na wszystkie sprzety ale ...nie mam do niej paragonu!Oj ja tez mam dzis dzien do d... Właśnie siadla mi pralka. Cholera jasna ja mam male dziecko w domu i od niego goooooreeeee prania caly czas. Maz w pracy wiec te wszystkie rzeczy wyciagnelam z pralki i ręcznie wyzymalam. W miedzy czasie mlody walnął głową o stół i podbił oko. No nie moge. Niech ten dzień sie juz skonczy. Od rana dopiero teraz na chwile się polozylam. Dobrze ze mamy juz 30 tydz bo tak sie nie da funkcjonowac. Boze jak ja zaluje ze tu moja mama nie mieszka. Chociażby malego wzięła na plac zabaw a ja bym w tym czasie obiad zrobila czy odpoczela no i ta pralka. Niby mamy 5 lat gwarancji ale nie wiem czy ja uznają
Moja córa wczoraj warge rozwalila tak ze wiem co czujesz..
Jak pech to pech, po calosci, bez litości..
Tez robilismy auto w maju czy czerwcu, a tu cos zaczelo strzelac i amortyzatory do wymiany, i trzeba to szybko robic bo przeglad w pazdzierniku.. kurde tak sie boje byc bez samochodu teraz
xXxIzuLQaxXx
To ja znow na zatoki wdychalam pare z herbaty rumiankowej. Mi nawet antybiotyki nie pomogly, dopiero te napary mi wyczyscily zatoki.muszę spróbować. Na katar to można jeszcze pokroić cebule i wdychać pod ręcznikiem z zamkniętymi oczami. Siarka z cebuli zabija bakterie, niezbyt przyjemne ale skuteczne nawet na zatoki.
xXxIzuLQaxXx
Oj tak, my ostatnio jak mielismy powódź w lazience to wlasnie winowajca byla zlotowka w filtrze..spróbuj odkręcić na dole pralki ten filtr czy jak to sie nazywa. Tylko po troszku i podłóż coś bo będzie sie lalo. Moze coś utknęło, a wtedy często pralka staje w miejscu.
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mąż by mnie zabił za takie praktyki z czosnkiem [emoji23] ledwo moze przezyc jak ja zjem czosnek lub tunczyka [emoji23][emoji23][emoji23] on nienawidzi takich zapachow hahaJa stawiam na noc talerzyk z rozgniecionym czosnkiem lub plastrem cebuli obok łóżka.
Aneta współczuję. Jakiś pechowy dziś dzień