reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
Daj przepis dla mnie ale bym zjadlaTak mi ostatnio zrobiłyście smaka tartą, że i ja dziś zrobiłam mężuś właśnie wcina po pracy Zobacz załącznik 772659 Zobacz załącznik 772660
elifit
Moderatorka
Mój syn też wrażliwiec. Fajne są takie wrażliwe chłopaki
Maciuś rośnie. 830 g. Kilogram tuż tuż
anio0
Oooo, jak szybko przybiera teraz! Wspaniałe wieści, brawo Maciuś!Mój syn też wrażliwiec. Fajne są takie wrażliwe chłopaki
MyDream
W UK nie jest lepiej najsmutniejsze jest to, ze tutaj nawet 50/60 letnie kobitki w kawiarni nawijaja polenglisz a o mlodych ludziach nie mowiac.
Ojj, bidulek , alee.. jak to mowia do wesela sie zagoi! ;-) jest dopiero poniedzialek, wiec jeszcze sporo czasu i napewno synek sie wykurujeZaczęło się. Tydzień w przedszkolu wystarczył. Syn katar gardło gorączka. A w sobotę wesele :/
a do zwierzat jaki jest?opiekuje sie, glaszcze, tuli?No On też właśnie za bardzo, po mamusi wiesz, dobra cecha ale z umiarem, a On za bardzo się wszystkim przejmuje, zwłaszcza jak na chłopaka, ale będziemy nad tym pracować, tak ogólnie to kochane dziecko Powiedział Pani, że nie może się doczekać siostrzyczki i będzie ją wszystkiego uczył, aż mi się łezka w oku zakręciła
Lola Lolitta
To sobie piątkę możemy przybić, ja *spam* i herbatę z miodem aplikuje. Nie dość że upał a ja jeszcze herbatkę pijeKurcze, nie wiem co mi dzisiaj jest. Ból głowy i żołądka, biegunka i 37 stopni. Czuję się fatalnie.
reklama
LisiaMama
Ciekawy artykuł znalazłam ostatnio odnośnie tego, ze dzieci dziedziczą inteligencje tylko po matkach [emoji6]
http://www.************/rozwoj-dzie...e-dzieci-dziedzicza-po-no-wlasnie-po-kim.html
I tak dla rozluźnienia atmosfery i przybierania na wadze w ciąży [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
http://www.************/rozwoj-dzie...e-dzieci-dziedzicza-po-no-wlasnie-po-kim.html
I tak dla rozluźnienia atmosfery i przybierania na wadze w ciąży [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom