Joshi błagam nie strasz mnie. Jeżeli wyjdzie zły wynik to jeszcze raz musialabym to zrobic? przecież ja tego nie przezyje. A czy wy też mialyscie tak dużo tej glukozy? Mi to się aż ulewalo podczas picia dostałam taki duzy kubek plastikowy jak do piwa. Zawsze jadłam bardzo dużo słodyczy a tu taki zonk że slodkiego nie mogłam przełknąć wczoraj dostałam od kolegi meza ciastka Hit i paczkę 9 milkiwayow (zawsze jak przychodzi do męża np z piwem to my z Franiem dostajemy coś słodkiego) tak na mnie dzisiaj patrzą te słodycze Ale nie wiem czy w ogole w tym tygodniu dam rade przełknąć jakiś slodycz a feeee
reklama
anio0
Fanka BB :)
W ogóle to nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty u gina! Ciekawość mnie zżera ile Zośka waży teraz. No i teściówka mnie stale wypytuje, czy Mała waży już kilogram, a ja bardzo chciałabym jej odpowiedzieć, że nawet więcej, taki klocun mi rośnie Cieszę się bardzo, bo mój chłop miał nie iść ze mną na usg, bo pracuje w tym czasie, ale dzisiaj mnie poinformował, że się zwolni kilka godzin szybciej i pojedziemy do lekarza razem. Super! Nie spodziewałam się tego, przyznam szczerze, i nawet nie miałabym mu za złe, gdyby jednak nie mógł z nami iść. W końcu dzielnie uczestniczył w każdej dotychczasowej wizycie, więc nie mam czego się uczepić Tak samo wyraził chęć, by się zwolnić w przyszłym tygodniu chwilę szybciej i... pójść ze mną do szkoły rodzenia. Na pewno nie będzie ze mną uczestniczył we wszystkich spotkaniach, bo odbywają się w południe, ale bardzo mnie ucieszyło, że się stara być przy nas jak tylko może
anio0
Ja dostałam zwykły plastikowy kubeczek, taki w jakich rozdają kawę i herbatę na ogniskach Może 4-5 łyków i po sprawie miałam. 75g glukozy.Joshi błagam nie strasz mnie. Jeżeli wyjdzie zły wynik to jeszcze raz musialabym to zrobic? przecież ja tego nie przezyje. A czy wy też mialyscie tak dużo tej glukozy? Mi to się aż ulewalo podczas picia dostałam taki duzy kubek plastikowy jak do piwa. Zawsze jadłam bardzo dużo słodyczy a tu taki zonk że slodkiego nie mogłam przełknąć wczoraj dostałam od kolegi meza ciastka Hit i paczkę 9 milkiwayow (zawsze jak przychodzi do męża np z piwem to my z Franiem dostajemy coś słodkiego) tak na mnie dzisiaj patrzą te słodycze Ale nie wiem czy w ogole w tym tygodniu dam rade przełknąć jakiś slodycz a feeee
Mnie powtorka czeka jutro.Ja dostałam zwykły plastikowy kubeczek, taki w jakich rozdają kawę i herbatę na ogniskach Może 4-5 łyków i po sprawie miałam. 75g glukozy.
Tylko ze my tu mamy winogronowy soczek wiec pic sie pije fajnie.
Mnie zabija pozniejsza reakcja organizmu na dawke glukozy.
Ja tak samo maly kubeczek dobrego w smaku soczkuJoshi błagam nie strasz mnie. Jeżeli wyjdzie zły wynik to jeszcze raz musialabym to zrobic? przecież ja tego nie przezyje. A czy wy też mialyscie tak dużo tej glukozy? Mi to się aż ulewalo podczas picia dostałam taki duzy kubek plastikowy jak do piwa. Zawsze jadłam bardzo dużo słodyczy a tu taki zonk że slodkiego nie mogłam przełknąć wczoraj dostałam od kolegi meza ciastka Hit i paczkę 9 milkiwayow (zawsze jak przychodzi do męża np z piwem to my z Franiem dostajemy coś słodkiego) tak na mnie dzisiaj patrzą te słodycze Ale nie wiem czy w ogole w tym tygodniu dam rade przełknąć jakiś slodycz a feeee
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
anio0
Słyszałyście dzisiaj w wiadomościach o tym dzieciątku, które znaleziono martwe w wózku? Aż mnie cholera bierze na takie wieści Ludzie nie mogą mieć dzieci albo przeżywają straty, a patologia nie zauważa, że od kilku dni maluszek nie żyje. Grrr!
Takie historie tylko mnie utwierdzają w przekonaniu, że jeśli tylko mi warunki finansowe na to pozwolą, chętnie zaadoptuję jakiegoś maluszka.
Takie historie tylko mnie utwierdzają w przekonaniu, że jeśli tylko mi warunki finansowe na to pozwolą, chętnie zaadoptuję jakiegoś maluszka.
anio0
Mój organizm chyba dopiero teraz reaguje na glukozę, bo czuję się jak nakręcona... Najadłam się, zdrzemnęłam, a teraz mam wrażenie, że dopada mnie ADHD.Mnie powtorka czeka jutro.
Tylko ze my tu mamy winogronowy soczek wiec pic sie pije fajnie.
Mnie zabija pozniejsza reakcja organizmu na dawke glukozy.
Ja tak samo maly kubeczek dobrego w smaku soczku
Nie no to moze mi dlatego bylo tak niedobrze. Ja to pilam na 4 razy bo nie dalam rady od razu. Mowie wam taki pelny kubek jak do piwa na festynach. Samo to ze w brzuchu mi sie taka ilosc nie miescila to juz problem a co dopiero pełny kubek cukru wypic. Ehhh oby tylko wyniki dobre wyszly i jestem w stanie o tym zapomniec.... choć dopiero jutro
U mnie z Franiem było to samo, Skakal jak szalony po tej glukozie a mnie było wtedy jeszcze gorzej bo wszystko mi ugniatal i aż mi sie ulewalo. Ale powiem wam, że to chyba po takiej dawce cukru, tak mocno kopal że to chyba będzie jakiś silacz po tatusiu
Dzięki dziewczyny. A myślicie, że na jaką kwotę ten bon?
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Haha jak zrobię zdjęcia, bo tamte z tego wszystkiego skasowałamWariatka!!!! No to pokaz nam te ciuszki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Antiope wiem, że pisałaś, ale w sumie nie wiedziałam co Ci odpowiedzieć tak mi jakoś było przykro i foszek mały trzymał.. Także nie gniewaj się :*