reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

U mnie identiko!!! Udusic gada ! Jak leze to dzieci nieogarnia jak zwracam usage ze juz powinny jesc miec podane I kapiel naszykowana to die oburza. Jak sana to robie Bo juz sil gadac nie mam to zly ze tyle sie schylam a potem brzuch mi trwardnieje.

A co do zebow to vhokera wydalam ponad 500 na JEDNEgo zeba I plomva ma TYDZien I dzisiaj mi WYLECiaLa!!!!!!!
Na zęba reklamacja. Niech ci wsadzi tytanowy podkład

J też pozarta z m..

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
mam to samo tylko ze aktualnie to mnie bardziej brak sexu bardziej rozstraja niz mojego meza.
ta infekcja grzybicza mnie wykancza. nie wiem czy to mozliwe ale boli mnie cale "podwozie" az do brzuszka. oczuwiscie okolice wejscia do pochwy najbardziej ale cale podbrzusze tak. wszytstko wyglada jak skrzyzowanie ostrego zapalenia pecherza z bolem jak na okres. zastnawiam sie czy nie za wiele tego bolu jak na infekcje? moze mi sie cos tam dzieje? wizyte mam dopiero 20.09... ?:(((

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Nie wiem bo ja duzo razy mialam infekcje tam na dole i chyba nigdy mnie nie bolalo wiec nie wiem. Mnie boli tylko przy infekcji pecherza

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem bo ja duzo razy mialam infekcje tam na dole i chyba nigdy mnie nie bolalo wiec nie wiem. Mnie boli tylko przy infekcji pecherza

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
no to zaczynam sie powaznie martwic. najbardziej bola mnie okolice wejscia do pochwy tak ze jak siadam to mnie boli...tak wlasnie mialam do tej pory tylko przy pecherzu albo po szalonym maratonie typu sex 3 razy dziennie. zadzwonie dzis do mojej poloznej:(

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
leci Wam siara z piersi? mi jeszcze nie i tak mysle, czy poleci przed porodem czy nie..aha mam rozstepy na brzuchu, piekne 4 rozstepy
Mi nic nie leci ale mama mówiła, że jej też nie leciało więc nie denerwuje się i nie nakrecam
Rozstępów nie mam ale używam ten do kąpieli olejku pod prosznic z rossmana żeby trochę skórę nawilzyc a później daje krem z ziaji na rozstępy

Tak wczoraj was czytałam z tymi kontrolami z zusu i tak sobie pomyślałam nosz kurde nie dość że człowiek pracuje za psie pieniądze zachodzi w ciążę i musi się z tym męczyć to jeszcze potrafią sprawdzać czy aby na pewno nam się to należy ! Powinno być tak że kobieta w ciąży powinna dostawać te pieniądze bez żadnego tłumaczenia od 4 miesiąca ciąży i bez żadnego sprawdzania a jak chce to niech sobie pracuje i tyle w temacie
Tyle naszego o ! Jakoś za granicą nikt nikogo nie sprawdza a jest dużo lepszy Socjal niż u nas a tu ???

Tyle moich wywodów z rana ;)
Miłego dnia

Lux jak tam na zwolnieniu ?

Do góry