reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Izulka dołączam do grona pokloconych. 3 dzień walczymy ze soba. Albo ze za duzo robie albo ze nic nie robie i on wszystko robic musi. W ogole go nie slucham nie rozumiem i chodze i mowie ze mnie boli. To tak w skrocie. itd

U mnie identiko!!! Udusic gada ! Jak leze to dzieci nieogarnia jak zwracam usage ze juz powinny jesc miec podane I kapiel naszykowana to die oburza. Jak sana to robie Bo juz sil gadac nie mam to zly ze tyle sie schylam a potem brzuch mi trwardnieje.

A co do zebow to vhokera wydalam ponad 500 na JEDNEgo zeba I plomva ma TYDZien I dzisiaj mi WYLECiaLa!!!!!!!

reklama
U mnie identiko!!! Udusic gada ! Jak leze to dzieci nieogarnia jak zwracam usage ze juz powinny jesc miec podane I kapiel naszykowana to die oburza. Jak sana to robie Bo juz sil gadac nie mam to zly ze tyle sie schylam a potem brzuch mi trwardnieje.

Dokładnie ten sam scenariusz a potem opiernicza mnie ze dlaczego ja to robię. Faceci jedank wszyscy tacy sami ;)

Zu mi ugryzł komar i ma spuchniete pół twarzy. Wapno dałam okłady z sody robie smaruje fenistilem. Idę jutro do lekarza jeśli nie zejdzie przez noc :(

cb7wugpju04jz4q8.png

O jaka biedna.

Moja H standardowo musisla cos zrobic ja juz sil nie mam do tego pierona. Nie ma dnia bez uszkodzenia. Dzisiaj napchala sobie mydla do pipy I to tak gleboko ze ledwo usnela teraz tak ja pieklo.

Z tego co widzialam na wyprawkowym polecialysmy w to samo :D Ta bluzeczka i sweterek w paseczki <3 Wzielam jeszcze bodziaki bo nie mialam zadnych na dlugi rekaw, kocyk i skarpeciochy :) U nas niestety nie bylo polspiochow :( a tego mi potrzeba najbardziej bo mam az.. jedna pare! :p

Kurde jeszcze nic nie zrobilam a pol dnia zlecialo, nie wiem kiedy mi ostatnio czas ucieka, ale nie wyrabiam sie z niczym. Na szczescie rwa troche odpuscila i moge sie poruszac, bo ostatnie dwa dni to byla jakas porazka.

Kochane robicie sobie sesje brzuszkowe? Ja wstepnie jestem umowiona na koncowke wrzesnia, ale tak teraz rozmyslam, czy nie za wczesnie bo spodziewalam sie, ze bede duzo wieksza a tutaj jak zaloze cos luzniejszego to brzuszka nie widac. Chce to przelozyc na polowe pazdziernika. Mam mega zagwozdke w co sie ubrac.. Sesja bedzie plenerowa. I nie mam weny totalnie na ubior :(
Ja w pierwszej ciąży robiłam jakoś z początkiem września (termin na koniec października) i myślę, że za wcześnie. Teraz też bym chciała, ale nie wiem, czy finanse pozwolą. Jeśli tak, to myślę, że zrobię dopiero w połowie listopada (mam nadzieję, że zdążę)

Kuzwa ja nie moge miec normalnej zdrowej chyba zadnej ciazy.
Dzwonila babka z kliniki od mojego gina I co !!??

Oczywiscie moj cukier do powtorki [emoji21] przekroczylam wyzsza granice.
Niewiem jaki wynik ile I wogole bo zapomnialam zapytac z tego wszystkiego. We wtorek powtarzam.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie stresuj się. Powtórzysz badanie i miejmy nadzieję, że tym razem wyniki będą dobre.

Dzień dobry Kobietki! Krótkie pytanie do Pań zmagających się z rwą kulszową: czy wasz ból występuje po jednej stronie i czy promieniuje AŻ do pachwin? Od wczoraj wieczorem nie mogę się ruszyć, chodzę zgięta w pół i podejrzewam rwę, a nigdy tego nie miałam... Help!
U mnie ból po prawej stronie, promieniujący przez pośladek do kolana i łydki.

Nie poszlam na pogrzeb. Mąż tez nie poszedl, zostal ze mna bo Olka chora i piszcząca i mąż wolal zostac zeby sie nią zająć bo z Olusia najczęściej jest tak ze ma przeziebienie a nagle skok temperatury do prawie 40 stopni. Klocilismy sie pol dnia dzisiaj o ten pogrzeb.. :( wszystko przez to ze juz wczoraj sie poklocilismy i sie nie pogodzilismy przed spaniem i od rana była taka napięta atmosfera miedzy nami.. wszystko przez moje humorki ktore mnie strasznie od wczoraj męczą :(

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze, że nie poszliście na ten pogrzeb. A mąż się o Was troszczy, więc staraj się przytrzymać nerwy na wodzy. No i brak seksu naprawdę może doskwierać i to nie tylko w sensie seksualnym, ale również braku intymności i tej specyficznej bliskości.

Zobacz załącznik 771991Zobacz załącznik 771992

Nowosci w lidlu, za tydzien mają być ;)

Ja już niczego nie kupuję, za dużo już wydałam na ubranka :-p Jak młody się urodzi i zacznę kupować na 68, to wtedy mi proszę wrzucać takie newsy :-p

Joshi Ty sie kobieto na zapas nie martw. Moze wcale nie bedziesz musiala miec insuliny. A nawet jesli to jest tak mała igielka 4 mm ze nie poczujesz. Ja wstrzykuje sobie w brzusio tak mi diabetolog kazal ale tak bardziej z boku i prawie nie boli. Mierzenie z palca jest dla mnie gorsze niz te zastrzyki.

Izulka dołączam do grona pokloconych. 3 dzień walczymy ze soba.

Lux nie przejmuj się teściową i rób swoje.
A z pogrzebem masz rację, też bym nie pojechała.

O jaka biedna.

Moja H standardowo musisla cos zrobic ja juz sil nie mam do tego pierona. Nie ma dnia bez uszkodzenia. Dzisiaj napchala sobie mydla do pipy I to tak gleboko ze ledwo usnela teraz tak ja pieklo.
Ale, że jak sobie napchała?

Wiesz, ja tez mysle ze to wlasnie przez seks (a wlasciwie jego brak).. My tez nie mozemy :(

mam to samo tylko ze aktualnie to mnie bardziej brak sexu bardziej rozstraja niz mojego meza.
ta infekcja grzybicza mnie wykancza. nie wiem czy to mozliwe ale boli mnie cale "podwozie" az do brzuszka. oczuwiscie okolice wejscia do pochwy najbardziej ale cale podbrzusze tak. wszytstko wyglada jak skrzyzowanie ostrego zapalenia pecherza z bolem jak na okres. zastnawiam sie czy nie za wiele tego bolu jak na infekcje? moze mi sie cos tam dzieje? wizyte mam dopiero 20.09... ?:(((

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

. Miała 3-4 latka, uderzyła główka w kaloryfer, takie stare, żeliwne. Ranka nie była ani głęboka, ani długa tyle ze w widocznym miejscu. Około cm długości.

Oooo kaloryfery to standard, dobrze ze stopniowo te stare wychodzą z użycia. I mąż i brat mają do tej pory blizny po zderzeniach z kaloryferem z dzieciństwa.

Zu mi ugryzł komar i ma spuchniete pół twarzy. Wapno dałam okłady z sody robie smaruje fenistilem. Idę jutro do lekarza jeśli nie zejdzie przez noc :(

cb7wugpju04jz4q8.png

Mi Asię komar pogryzł poprzedniej nocy w kilku miejscach. I niestety jej się robią ogromne bąble. Ja ugryzienia czuję dopiero jak się obudzę a ją każde ugryzienie boli od razu i przez to co godzinę budziła się z płaczem:( W domu jakoś nie mamy problemów zwłaszcza, że mamy moskitiery, a tu w tej Ustce (bo przedłużyliśmy pobyt do soboty) to niestety problem jest.

reklama
Do góry