reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry

Wstaliśmy. Córka nie ma oka tak opuchnięta. Za chwilę będę działać z lekami.

cb7wugpju04jz4q8.png
Zejdzie :) moja córcia ma uczulenie na komary i zawsze przechodzi. Ale tak jak mowie, w tym roku lekarz przepisal zyrtek i juz pozniej jak tylko ja komar ugryzl to zaraz jej dawalam kropelki i juz tak nie puchlo

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam siare w lewej piersi jak wycisne, z prawej praktycznie nie ma, ale ten cyc upośledzony jest.

Dzisiaj mój syn kończy 2 lata!!!! Boże taka sama pogoda była :) słuchajcie czas leci niesamowicie szybko, cieszcie się każda chwila !!!!!!!
:) :) :) :) :) :) :) :) :)
Wszystkiego najlepszego dla Synka [emoji8]

Dziewczyny, nie dalej jak wczoraj rano się logowałam, wchodzę teraz i 10 stron... jesteście niemożliwe;)

Lola - 100 lat, 100 lat dla młodego!!

Antiope, Iza zdrówka dla latorośli

U mnie siary brak....

mi promieniowało do kolana, jak boli połóż się na plecach i spróbuj podnieść nogę do góry, jeśli nie dasz to masz ucisk na nerw kulszowy, u mnie przeszło po ok miesiącu...

Ja miałam pożyczony fotelik recaro z baza i faktycznie duże ułatwienie bo wpinasz click clik i po sprawie ale czasami się naszarpać też musiałam:| głównym wyznacznikiem jednak powinno być ile gwiazdek w testach bezpieczeństwa ma / nie ma - większego romera kupiłam bez bazy, żeby był bardziej uniwersalny (do każdego auta) ale i tak jestem super z niego zadowolona.

Dziewczyny ja dzisiaj pakowanie i będę się żegnać z Wami na tydzień, bo będę następna pokłócona z mężem jeśli tyle stron na urlopie mi przyjdzie czytać;) aa i przepraszam się z dużą dawką magnezu bo non stop mi ten brzuchol twardnieje, boli chwilami a nie ma co mu tu pozwalać na takie niespodzianki.
Wlasnie, a propo magnezu to dam sprostowanie co dp Asmagu Forte ktory zazywam. Otoz tam jest dawka 34 mg ale jonow magnezu, co rowna sie 500 mg Magnesii hydroaspartas (magnezu wodoroasparaginianu czterowodnego).

Czyli zazywam 3-4 razy dziennie po 2 tabletki, a wiec sporo

Wlasnie, a propo magnezu to dam sprostowanie co dp Asmagu Forte ktory zazywam. Otoz tam jest dawka 34 mg ale jonow magnezu, co rowna sie 500 mg Magnesii hydroaspartas (magnezu wodoroasparaginianu czterowodnego).

Czyli zazywam 3-4 razy dziennie po 2 tabletki, a wiec sporo

Ja gadalam z położna mówiła żeby brać dwa razy dziennie po jednej i nie brać z witaminami które biorę na codzień tylko w odstępie czasowym minimum 2h

Antiope zdrowka dla synka. Elifit dla coreczki Twojej rowniez. Kindzia pomyslowa ta Twoja córka. Sasiadka mała nasza napchla sobie tam harribo te żelki. Lekarz musial wyjmowac ;)

Gramma mnie tak bolało przy infekcji tylko bardziej w strone podbrzusza niż pochwy. 8 dni antybiotyku plus tydzień tabletek antybakteryjnych dopochwowo i przeszło. Odkąd jestem w ciąży to w ogole mam tam na dole wszsytko obolale jak bym co najmniej dwa razy dziennie sie seksila a tu taki post :D

Noc na szczescie juz lepsza. Na żołądek pomogły brzoskwinie i butelka wody mineralnej gazowanej. Jejku jaka ulga bez bólu jesc i spac. Plecy tez byly laskawsze. No tyle tylko ze synek sie budził ale nie mozna miec wszystkiego.

Lux mi nic z piersi nie leci. Raz tylko lekko cos wilgotne mialam a tak to nic. Zresztą z synem to samo a po porodzie udało sie dzieki czestemu przystawianiu miec mleczko i to calkiem duzo.

Antiope zdrowka dla synka. Elifit dla coreczki Twojej rowniez. Kindzia pomyslowa ta Twoja córka. Sasiadka mała nasza napchla sobie tam harribo te żelki. Lekarz musial wyjmowac ;)

Gramma mnie tak bolało przy infekcji tylko bardziej w strone podbrzusza niż pochwy. 8 dni antybiotyku plus tydzień tabletek antybakteryjnych dopochwowo i przeszło. Odkąd jestem w ciąży to w ogole mam tam na dole wszsytko obolale jak bym co najmniej dwa razy dziennie sie seksila a tu taki post :D

Noc na szczescie juz lepsza. Na żołądek pomogły brzoskwinie i butelka wody mineralnej gazowanej. Jejku jaka ulga bez bólu jesc i spac. Plecy tez byly laskawsze. No tyle tylko ze synek sie budził ale nie mozna miec wszystkiego.

Lux mi nic z piersi nie leci. Raz tylko lekko cos wilgotne mialam a tak to nic. Zresztą z synem to samo a po porodzie udało sie dzieki czestemu przystawianiu miec mleczko i to calkiem duzo.

obym miala pokarm, bardzo bym chciala karmic piersia :)

reklama
Dzień dobry
Dzień dobry

Wstaliśmy. Córka nie ma oka tak opuchnięta. Za chwilę będę działać z lekami.

cb7wugpju04jz4q8.png
Bidulka, oby szybko przeszło.

leci Wam siara z piersi? mi jeszcze nie i tak mysle, czy poleci przed porodem czy nie..aha mam rozstepy na brzuchu, piekne 4 rozstepy
Leci jak ścisnę, ale w pierwszej ciąży też mi nie leciała sama z siebie aż do samego końca.

Ja mam siare w lewej piersi jak wycisne, z prawej praktycznie nie ma, ale ten cyc upośledzony jest.

Dzisiaj mój syn kończy 2 lata!!!! Boże taka sama pogoda była :) słuchajcie czas leci niesamowicie szybko, cieszcie się każda chwila !!!!!!!
:) :) :) :) :) :) :) :) :)
Sto lat dla synka! :happy:

Do góry