reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Zobacz załącznik 771991Zobacz załącznik 771992

Nowosci w lidlu, za tydzien mają być ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Od kiedy te bodziaki? Ostatnio sie na nic nie załapałam, to może teraz jak sobie zapiszę, nastawie budzik na 7:00 i pójdę w ten magiel powalczyć to coś upoluję;)

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Ja po wizycie bo mialam skurcze przepowiadajace ale szyjka zamknieta i dluga wiec one nie wplywaja na szyjke.Zosia wazy okolo 1 kilograma i juz ulozona glowka w dol.

Wlasnie kupilam wozek bebetto torino kolor sl4 3 w1 z fotelikiem marsem (5 gwiazde)
Jestem w nim zakochana
Dobre wiesci. Dobrze ze szyjka ok. I piekna waga Zosi.
Zobacz załącznik 771990

Fajna komoda jest w biedronce ;)

Ale piekna [emoji7]
Zobacz załącznik 771991Zobacz załącznik 771992

Nowosci w lidlu, za tydzien mają być ;)

Kurcze super ciuszki. Ciekawe czy tutaj tez rzuca jak z tymi ostatnimi
Joshi Ty sie kobieto na zapas nie martw. Moze wcale nie bedziesz musiala miec insuliny. A nawet jesli to jest tak mała igielka 4 mm ze nie poczujesz. Ja wstrzykuje sobie w brzusio tak mi diabetolog kazal ale tak bardziej z boku i prawie nie boli. Mierzenie z palca jest dla mnie gorsze niz te zastrzyki.

Izulka dołączam do grona pokloconych. 3 dzień walczymy ze soba. Albo ze za duzo robie albo ze nic nie robie i on wszystko robic musi. W ogole go nie slucham nie rozumiem i chodze i mowie ze mnie boli. To tak w skrocie. Jak sie ogarnie to pogadamy ja sobie do glowy już tego nie biore bo nie mam sily. A tak na prawde to pewnie chodzi o seks. Zakaz mamy znowu itd itd

Dzieki kochana .
No wlasnie moj mi tez tlumaczy ze nie ma co sie nakrecac I cierpliwie czekamy na wtorek. Co bedzie to bedzie. W srode beda wyniki wiec sie dowiemy.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Joshi trzymam kciuki oby kolejny wynik był lepszy.
Ja w poniedziałek idę na to badanie i troche sie stresuje.

Dzisiaj mój mąż jechał do fryzjera, mysle sobie pojade z nim może uda mi się Wcisnac i też się obetne. Na miejscu jeszcze się zastanawiałam czy siadać na fotel dlatego mój maz poszedl pierwszy, wszystko fajnie pięknie, zdecydowana siadam na fotel i oczywiście zrobiło mi się slabo, zaczęło mi się krecic w glowie i już ledwo Co widzialam. Pol godziny przelezalam na kanapie u fryzjera z mokra glowa, nade mną maz wachlujacy mnie gazeta, cyrk kabaret. W rezultacie siedzialam na fotelu z zamkniętymi oczami bo tak mi bylo lepiej a obok mąż z gazetą :) daliśmy rade. Chyba mój synek nie chciał zebym sie obcinala :)

Niestety jeszcze dwa zęby do zrobienia. Nie rozumiem dlaczego tak sie stalo, uzywamy zawsze oryginalnych past dopasowanychh do wieku, od maluszka myje Ząbki, a i tak sie jej psują. Oli sie np nie psują, mi tez sie nie psuly w dzieciństwie dopiero jeden jak miala 16 lat a potem jak w ciazy bylam.. moze ma zęby jak moj mąż ? On tez ma takie slabe..

Sama sobie odpowiedziałas.. geny. Ja mam słabe zęby oby dzieci miały po mężu

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Do góry