reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja tych kaszek smakowych zCzarownica w ogóle nie podawalam. One bardzo dosladzane. Wiem ze matki na noc dawaly żeby dziecko nocki przesypialo. Ale to gow. tuczy. A cukru trzeba unikać i nic nie dosladzac . Zupki tez bez żadnych kostek soli veget(!) tylko maselka lyzeczke albo oliwę z oliwek lyzeczke do smaku. Ale to tez pozniej jak juz z mieskiem będziesz robic

reklama
A mięso broń boże tylko nie kurczak z supermarketu. Najlepiej królik od kogoś ze wsi lub indyk

cb7wugpju04jz4q8.png

Warzywka nie tylko swoje z ryneczku tez stoją takie babinki kolka sztuk różnych maja i raczej tam chemi nie wala w to. Ja taka namierzylam to potem do niej jeździłam i po mleko kozie i po twarazek z tego mleka robila i chlebek czasem kupowałam przez nią robiony.

Ja sobie mogę z @elifit piąteczkę przybić :D ja też za leniwa, w nocy się wysypiałam chociaż a nie wstawać, mieszać. I fakt, te pierwsze pół roku to taki luzik karmieniowy - pierś załatwia wszystko. A potem zaczynasz nosić ze sobą owoce, warzywa (my blw więc warzywa z pary w pojemniczki a nie jakieś słoiki). Im dłużej sama pierś tym lepiej ;)

Do moich rodzicow nic nie dociera. Wiedza ze dzieci na diecie a przyjechaly cale wysypane. I jeszcze mowia, ze on nie chce szynki na chleb itd, to jedli jajka i platki z mlekiem na sniadanie. Tragédia.

Ok jestem po ktg. Zbadał mnie na fotelu i szyjka jest miękka:( co tydzien kontrola teraz mnie czeka. Jeszcze pech mam ze ma tydzien urlopu i musze na zastepstwo jechać do innego lekarza. Mam miec tam ktg i usg. No i doła mam znowu. Boze jeszcze trochę zeby wytrzymac :( mam lekką zalamke dzis. Jade pos synka bo musi sie w domu wyapac przed osteopata

reklama
Ok jestem po ktg. Zbadał mnie na fotelu i szyjka jest miękka:( co tydzien kontrola teraz mnie czeka. Jeszcze pech mam ze ma tydzien urlopu i musze na zastepstwo jechać do innego lekarza. Mam miec tam ktg i usg. No i doła mam znowu. Boze jeszcze trochę zeby wytrzymac :( mam lekką zalamke dzis. Jade pos synka bo musi sie w domu wyapac przed osteopata

Dostalas leki?

Do góry