Lola Lolitta
Fanka BB :)
Bonusowa sto lat dla kochanego brzdaca! :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę nie do pomyślenia to co piszesz.... dlaczego tak się dajesz? A jak rodzice nie zostawili porządku to przepraszam bardzo, ale dlaczego Ty masz im dom sprzątać? Mogłabyś z grzeczności ale po takim tekście to bym celowo nic nie tknęła...Ogromny? Ja mam największy z was wszystkich. Więc Luz. Nie masz się czym przejmować, ja to jestem forumową wielką babą
Buziaki chudzinki Idę dom sprzątać bo dzisiaj rodzice wracają. Zostawili mi bałagan przed wylotem, a wczoraj telefon, że ma być błysk w domu. Hahaha
No i wujek z Ameryki dzwonił wczoraj do mnie, on wpierdaka się w związki i małżeństwa, jest kawalerem 51 lat, ale ubiera się i wygląda na 40 lat.
I wiadomo ciuchy guess, Prada, Armani.
I zjebal mnie przez telefon za nic dosłownie, bo kurea kiedyś mój mąż zostawił w zlewie nieumyty talerz. Ja się zastanawiam czy tylko ja mam tak popieprzona rodzinę.
Muszę zarabiać więcej, kupię dom lub mieszkanie i mam ich w dupie wszystkich. Traktują mnie jak gowniare, bo jestem najmłodsza w rodzinie.
Póki co mam od rodziców wynajęte mieszkanie. Mam nadzieję że się odkuje, z mojej marnej pensji nauczycielskiej (1450zl) i 2 tys męża nie ujedziemy.... A mąż dzień w dzień 100km robi. Paliwo nas zabija. Ale to inżynier drogownictwa więc pracy naokoło a nie w jednym miejscu....
Sorki musiałam się wyżalić bo ryczalam wczoraj przez ponad godzinę. Zrobiłam ogród, dom wypucowalam (jeszcze nie skonczylam) a przyjadą jakRozebek z białą rękawiczka i zjebia jak psa. Jezu tyle studiów porobilam a i tak na nic mi to. W tym kraju jak nie masz własnej firmy lub fachu w ręku kokosów nie zarobisz. Chciałam być nauczycielem to mam za swoje... Chciałabym wrócić do Szczecina zdala od krytyki i obrabiania dupy przez najbliższych. Chcę wrócić na swoje kochane Gumieńce![]()
Dzień dobry
Tak jak napisałam, przy pierwszej ciąży takie spotkania mogą być przydatne. Ja w pierwszej ciąży nie dość, że chodziłam na szkołę rodzenia, to miałam blisko mamę i teściową i na dodatek dla mojego D to nie było pierwsze dziecko, więc kiedy nie wiedziałam co i jak, to miałam pod ręką jego z doświadczeniem.
Ja byłam dziś rano na badaniach krwi i pani w laboratorium mnie zaskoczyła pytaniem: "Pani to chyba jeszcze trochę do końca?" czyli wychodziłoby na to, że jednak mój brzuch nie jest taki wielki.Ale w obwodzie mam 98 cm. A tak w ogóle, to jestem w szoku, bo stanęłam dziś na wadze i o dziwo schudłam, więc od początku ciąży mam dopiero 5 kg na plusie. Jest szansa, że powtórzę wynik z pierwszej ciąży, czyli 8 kg.
Jak to człowiekowi nie dogodzi. Ja strasznie żałuję, że u mnie w ogóle nie widać tego wypychania brzucha, tylko jakiś kopniaczek co najwyżej.W pierwszej ciąży też strasznie chciałam, ale też się nie doczekałam.
Ja mam odwrotnie. Nie mogę zjeść za dużo, bo mnie od razu w brzuchu gniecie.