Lola Lolitta
Fanka BB :)
Bonusowa sto lat dla kochanego brzdaca! :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trochę nie do pomyślenia to co piszesz.... dlaczego tak się dajesz? A jak rodzice nie zostawili porządku to przepraszam bardzo, ale dlaczego Ty masz im dom sprzątać? Mogłabyś z grzeczności ale po takim tekście to bym celowo nic nie tknęła...Ogromny? Ja mam największy z was wszystkich. Więc Luz. Nie masz się czym przejmować, ja to jestem forumową wielką babą
Buziaki chudzinki Idę dom sprzątać bo dzisiaj rodzice wracają. Zostawili mi bałagan przed wylotem, a wczoraj telefon, że ma być błysk w domu. Hahaha
No i wujek z Ameryki dzwonił wczoraj do mnie, on wpierdaka się w związki i małżeństwa, jest kawalerem 51 lat, ale ubiera się i wygląda na 40 lat.
I wiadomo ciuchy guess, Prada, Armani.
I zjebal mnie przez telefon za nic dosłownie, bo kurea kiedyś mój mąż zostawił w zlewie nieumyty talerz. Ja się zastanawiam czy tylko ja mam tak popieprzona rodzinę.
Muszę zarabiać więcej, kupię dom lub mieszkanie i mam ich w dupie wszystkich. Traktują mnie jak gowniare, bo jestem najmłodsza w rodzinie.
Póki co mam od rodziców wynajęte mieszkanie. Mam nadzieję że się odkuje, z mojej marnej pensji nauczycielskiej (1450zl) i 2 tys męża nie ujedziemy.... A mąż dzień w dzień 100km robi. Paliwo nas zabija. Ale to inżynier drogownictwa więc pracy naokoło a nie w jednym miejscu....
Sorki musiałam się wyżalić bo ryczalam wczoraj przez ponad godzinę. Zrobiłam ogród, dom wypucowalam (jeszcze nie skonczylam) a przyjadą jakRozebek z białą rękawiczka i zjebia jak psa. Jezu tyle studiów porobilam a i tak na nic mi to. W tym kraju jak nie masz własnej firmy lub fachu w ręku kokosów nie zarobisz. Chciałam być nauczycielem to mam za swoje... Chciałabym wrócić do Szczecina zdala od krytyki i obrabiania dupy przez najbliższych. Chcę wrócić na swoje kochane Gumieńce
Dzień dobry
Tak jak napisałam, przy pierwszej ciąży takie spotkania mogą być przydatne. Ja w pierwszej ciąży nie dość, że chodziłam na szkołę rodzenia, to miałam blisko mamę i teściową i na dodatek dla mojego D to nie było pierwsze dziecko, więc kiedy nie wiedziałam co i jak, to miałam pod ręką jego z doświadczeniem.
Ja byłam dziś rano na badaniach krwi i pani w laboratorium mnie zaskoczyła pytaniem: "Pani to chyba jeszcze trochę do końca?" czyli wychodziłoby na to, że jednak mój brzuch nie jest taki wielki. Ale w obwodzie mam 98 cm. A tak w ogóle, to jestem w szoku, bo stanęłam dziś na wadze i o dziwo schudłam, więc od początku ciąży mam dopiero 5 kg na plusie. Jest szansa, że powtórzę wynik z pierwszej ciąży, czyli 8 kg.
Jak to człowiekowi nie dogodzi. Ja strasznie żałuję, że u mnie w ogóle nie widać tego wypychania brzucha, tylko jakiś kopniaczek co najwyżej. W pierwszej ciąży też strasznie chciałam, ale też się nie doczekałam.
Ja mam odwrotnie. Nie mogę zjeść za dużo, bo mnie od razu w brzuchu gniecie.