reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja tych kaszek smakowych zCzarownica w ogóle nie podawalam. One bardzo dosladzane. Wiem ze matki na noc dawaly żeby dziecko nocki przesypialo. Ale to gow. tuczy. A cukru trzeba unikać i nic nie dosladzac . Zupki tez bez żadnych kostek soli veget(!) tylko maselka lyzeczke albo oliwę z oliwek lyzeczke do smaku. Ale to tez pozniej jak juz z mieskiem będziesz robic

reklama
A mięso broń boże tylko nie kurczak z supermarketu. Najlepiej królik od kogoś ze wsi lub indyk

cb7wugpju04jz4q8.png

Warzywka nie tylko swoje z ryneczku tez stoją takie babinki kolka sztuk różnych maja i raczej tam chemi nie wala w to. Ja taka namierzylam to potem do niej jeździłam i po mleko kozie i po twarazek z tego mleka robila i chlebek czasem kupowałam przez nią robiony.

Ja sobie mogę z @elifit piąteczkę przybić :D ja też za leniwa, w nocy się wysypiałam chociaż a nie wstawać, mieszać. I fakt, te pierwsze pół roku to taki luzik karmieniowy - pierś załatwia wszystko. A potem zaczynasz nosić ze sobą owoce, warzywa (my blw więc warzywa z pary w pojemniczki a nie jakieś słoiki). Im dłużej sama pierś tym lepiej ;)

Do moich rodzicow nic nie dociera. Wiedza ze dzieci na diecie a przyjechaly cale wysypane. I jeszcze mowia, ze on nie chce szynki na chleb itd, to jedli jajka i platki z mlekiem na sniadanie. Tragédia.

Ok jestem po ktg. Zbadał mnie na fotelu i szyjka jest miękka:( co tydzien kontrola teraz mnie czeka. Jeszcze pech mam ze ma tydzien urlopu i musze na zastepstwo jechać do innego lekarza. Mam miec tam ktg i usg. No i doła mam znowu. Boze jeszcze trochę zeby wytrzymac :( mam lekką zalamke dzis. Jade pos synka bo musi sie w domu wyapac przed osteopata

reklama
Ok jestem po ktg. Zbadał mnie na fotelu i szyjka jest miękka:( co tydzien kontrola teraz mnie czeka. Jeszcze pech mam ze ma tydzien urlopu i musze na zastepstwo jechać do innego lekarza. Mam miec tam ktg i usg. No i doła mam znowu. Boze jeszcze trochę zeby wytrzymac :( mam lekką zalamke dzis. Jade pos synka bo musi sie w domu wyapac przed osteopata

Dostalas leki?

Do góry