reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja mam straszne bóle spojenia łonowego w okolicy cewki moczowej (ale nie ceweka mnie boli). Chodzić nie mogę. Tragedia!
Jeszcze tak źle nie miałam. Każdy ruch to ból aż łzy lecą, ale nie wolno mi narzekać, bo już mój ojciec odpierdala zajebista teksty typu :" zachowujesz się jak księżniczka, nie narzekajbo łeb mnie boli"
A potem z bólu płacze i z tekstem "co ja rycze, przecież babki w polu kiedyś rodzily". Ehhhh niech se w łeb strzeli. Grrrr
Wróciłam do siebie bo tak toksycznego czlowieka przesłanego nienawiścią do wszystkich znieść nie mogę. Wszystkim dokucza i czerpie z tego radość. Sam się przyznał że uwielbia krzywdzić ludzi i patrzeć jak cierpią... W najgorszym serialu takiego złego człowieka nie widziałam. Ze ja tyle lat z wariatem pkd jednym dachem wytrzymała to cud..

Zapytam gina czemu już aż tak mnie boli

W sumie nie boli, ale napierdziela!!!!!
Mnie tak bolalo, ale po kroplowkach w szpitalu z magnezem mi przeszlo i teraz nie boli [emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mam to samo! :) Bardzo lubie jak moj M sie przytula do brzuszka i buziakuje, rozmawia itd, ale tylko on. W UK nie mamy nikogo na tyle bliskiego by sie ktos odwazyl mnie dotykac, ale balam sie jak to bedzie na urlopie w Polsce. Na szczescie wszyscy byli taktowni i nikt mnie nie napastowal z czego bardzo sie cieszylam, bo nie lubie czulosci i zbytniej uwagi ;)

U mnie poki co nic, ale ostatnio bola strasznie :(

A ja mam pytanie o seks - jak to z nim u Was jest? :)
Ja mam zakaz do samiutkiego konca. Ale jakos sie tym nie przejmuje, dzidzius wazniejszy, musi tam wytrzymac jam najdluzej

Hej laski mój biust z B wskoczył na duże C i kurde ładnej bielizny nie ma żadnej:( bo chuda jestem i pod biustem mam mało. Vo do fascynacji dzidzia mój M na spokojnie tesciowa jak by nie miało być wnuka a moi rodzice już kompletują ubranka a mi zabronili do listopada co kolejek kupować. Wtedy bd mogła kupić co najwyżej wyprawkę. I dupa bo jak widzę te małe śpioszki w sklepie kocyki itp to chce kupić. No i najgorsze a moze i nie ale moje siostry chcą mi oddać praktycznie wszystko po awoich dzieciach jednej strony fajnie ale większość jest dla chłopca. A moja Frania nim nie będzie i tak się dołuje bo mnie naciskają bym nic nie kupowała a ja niw chce by moja dzidzia miała wszystko używane. Chce mieć dla niej różowe rzeczy a nie niebieskie:( wiem może głupie ale jakoś nie mogę tego przetrawić
Nie rozumiem dlaczego ich sluchasz. Dac ciuszki moga, ale przeciez to Twoje dziecko.. wiec chyba sama mozesz zdecydowac [emoji6]

A, kobitki, zarejestrowałam się ostatnio na Bebiko, Hipp i innych takich i będę wyczekiwała darmowych próbek :D Jeśli znacie jeszcze jakieś firmy, które na swoich stronach internetowych po zarejestrowaniu oferują darmowe materiały, to dawajcie znać ;) wkręciło mnie to, hihi.
Ja tylko hipp i bebiko wlasnie znalazlam [emoji4] tez czekam

Pokarm Ci zaczął wypływać w ciąży z Maluszkami tak szybko? Kurcze, bo ja się martwić zaczynam teraz tymi plamami na koszuli po nocy... :/
Nie kochana ja zaszlam w ciaze z blizniakami 4 miesiace po odstawieniu synka od piersi i nie moglam zakonczyc laktacji. I to trwalo i trwało.

reklama
A ja juz jestem w domku [emoji4] wypuscili mnie dzisiaj, ale musze lezec, nic nie nosic, itd. Jakby co to mam wrocic. Dalej mam brac magnez i luteine. Bedzie dobrze [emoji6] w koncu sie wyspie w swoim lozku [emoji4][emoji4]

Najlepiej w domku♥

To nic takiego mocniejszego nie zalecili? Pessar tez nie założyli ci tak?
To takie zalecenia jak od mojego gin.

Do góry