reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Hej dziewczyny
Ode mnie siostra pojechała.
Jutro wesele niedziela poprawiny.
Odezwę się w poniedziałek. Mam wtedy wizytę. Miłego weekendu

Iza cieszę się :)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Dobry wieczór mamy, u mnie bieg dziś. Odebrałam wyniki, erytrocyty w moczu:/ na szczęście 1-3 w polu.
Pakuję walizkę, jutro rano na dwa dni na mazury do rodziców, a później 2dni nad morzem nas 2+JanMieszko w brzuchu. Będę zaglądała sporadycznie. Dbajcie o siebie. :)

Elifit, bawcie się super! :)

reklama
Hej laski mój biust z B wskoczył na duże C i kurde ładnej bielizny nie ma żadnej:( bo chuda jestem i pod biustem mam mało. Vo do fascynacji dzidzia mój M na spokojnie tesciowa jak by nie miało być wnuka a moi rodzice już kompletują ubranka a mi zabronili do listopada co kolejek kupować. Wtedy bd mogła kupić co najwyżej wyprawkę. I dupa bo jak widzę te małe śpioszki w sklepie kocyki itp to chce kupić. No i najgorsze a moze i nie ale moje siostry chcą mi oddać praktycznie wszystko po awoich dzieciach jednej strony fajnie ale większość jest dla chłopca. A moja Frania nim nie będzie i tak się dołuje bo mnie naciskają bym nic nie kupowała a ja niw chce by moja dzidzia miała wszystko używane. Chce mieć dla niej różowe rzeczy a nie niebieskie:( wiem może głupie ale jakoś nie mogę tego przetrawić
Didi wpusc jednym uchem drugim wypusc :-) co do ubranek uzywanych ja bym przyjęła , bo naprawde na zmiane moga Ci sie przydac, a wiele zwlaszcza dla takiego maluszka mnustwo jest ubran unisex (moj synek mial po swoich kuzynkach, a pozniej koleja kuzynka miala po nim). Nie musisz wszystkiego uzywac tylko to co uwazasz za odpowoednie.dla dziewcZynki. Co do naiwych ubranek to Ci sie nie dziwie, ze chcesz, wiec kupuj i nikomu nie misisz sie.z.tego spowoadac :-) Twoje dziecko,.Twoje pieniadze :-)

Padło pytanie gdzie mozna kupić artykuły higieniczne dla mamy. Ja kupuje i dla siebie, meza i dla diecka w aptece internetowej gemini. Jest wiele taniej niz na miejscu.

Udalo mi sie umowic synka na wizyte u kardiologa i.echo serca na 30 sierpnia,.a alergologa 7 wrZeśnia i jestem przrszczeliwa ze tak szybko. Dzisiaj dostal takiego kataru i kaszlu , ze masakra. Zbliza sie jesien niestety przeklenstwo alergikow :-( byle ta noc minela spokojnie, bo nie licze ze obejdzie sie bez.ekscesow.

Do góry