reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Niby urodziłam bo mialam za duże stężenie leukocytów.. Nikt nie wie dlaczego i skąd to sie nagle wzielo tym bardziej ze tydzień wcześniej mialam badania i bylam u gina i było wszystko ok..

A z tym wątkiem to sadze żeby poczekac

reklama
[QUOTE="madzia.ch.1995, post: 14284865, member: 164662]

A z tym wątkiem to sadze żeby poczekac[/QUOTE]

Ok

cb7wugpju04jz4q8.png

Ostatnia edycja:
Niby urodziłam bo mialam za duże stężenie leukocytów.. Nikt nie wie dlaczego i skąd to sie nagle wzielo tym bardziej ze tydzień wcześniej mialam badania i bylam u gina i było wszystko ok..

ja mam znow leukocyty i od poczatku ciazy z nimi walcze lekami :oo: kurcze szok co bakterie potrafia zrobic

Madziu, życzę Ci abyś się dowiedziała co spowodowało tak wczesny poród. I oby Maluszek zdrowo rósł :) Szybko przybiera na wadze? Ile ma cm? Masz naprawdę duże szczęście, że trafiłaś pod opiekę specjalistów, którzy ustabilizowali stan Synka. I że ważył już ponad pół kilo... Domyślam się jak to brzmi, ale wciąż mam w głowie sytuację znajomej, która urodziła przez jakąś bakterię w 22-23 tc. Jej maluszki nie miały nawet 500g i ich stan od początku był opisywany jako bardzo ciężki. Nigdy nie zrozumiem dlaczego niektóre kobiety muszą przechodzić przez taką tragedię, ale czuję, że w Twoim przypadku najgorsze już za Wami i teraz z każdym dniem będzie już tylko lepiej :*

Dawniej jeszcze mówili, że sok z czarnej porzeczki. Teraz można już kupić żelazo bez recepty, więc może Lux kup sobie dodatkowo.
I jeszcze wątróbka, ale chyba wieprzowa ma najwięej.
Podobno qatrobka nie jest wskazana z racji duzej ilosci witaminy A

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry