reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

kochana Tylko bez stresów! Dużo odpoczywaj z nogami ułożonymi wyżej ;*
dzieki tak robie ♥

stres uwazam za bardzo zlego doradce omijam od poczatku ( jak lekarz mi mowil szanse pol na pol Bo 7tc dwa tygodnie do tylu bylo) I tak trwam dalej
teraz tez wiem ze wytrwam Te 10tc minimum
Tak bedzie .
Strach troche mnie po Madzi &Maciusiu zlapal.

reklama
dzieki tak robie ♥

stres uwazam za bardzo zlego doradce omijam od poczatku ( jak lekarz mi mowil szanse pol na pol Bo 7tc dwa tygodnie do tylu bylo) I tak trwam dalej
teraz tez wiem ze wytrwam Te 10tc minimum
Tak bedzie .
Strach troche mnie po Madzi &Maciusiu zlapal.
u mnie szyjka dobra, ale tez te infekcje mecza i zaczelam sie kuzwa bac

Ja to samo ide na badania za jakis tydzien i bede robic krzywa cukrowa ,morfo,mocz i moze posiew odrazu zrobie i crp moze zeby wykluczyc infekcje mimo ze u mnie wszystko ok

Ja w sobotę idę zrobić morfo, mocz i krzywą cukrowa. Trochę obawiam się hemoglobiny, czy mi się poprawiła po tych soczkach i herbatkach. Ostatnio mocz miałam super, a zawsze jakieś bakterie były.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też zawsze coś, ale ostatnie wyniki bez bakterii, tylko ciężar właściwy miał jakieś odchyły, bo piłam w nocy przed badaniem.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
ja nie pije w nocy przed badaniem, tak mnie uczulila lekarka a i rzeczywiscie u mnie cos jest z tymi bakteriami, bo jakos tak wysikac sie normalnie nie biore a urinal juz na mnie srednio dziala temu w sobote go skoncze i jade wykupic furaginum

@madzia.ch.1995 az sie poplakalam, trzymam za Was mocno kciuki, napewno wszystko bedzie dobrze! Buziaki dla Was i dawajcie nam tutaj znac! :*

Az mi glupio, ze sie tyle czasu nie odzywalam, ale urlop mielismy pelen przygod. Na szczescie z Jasiem wszystko ok, ale ja mialam jakas serie niefortunnych zdarzen. Do UK wrocilismy w zeszly wtorek i zabralismy sie z rozbiegu za meblowanie i ogarnianie nowej chatki po przeprowadzce. Juz praktycznie wszystko za nami, zostaly mebelki do Jasiowego krolestwa, ale to juz na spokojnie jest jeszcze chwila czasu a bardzo bym chciala dorwac fajne uzywane mebelki bo i tak chce je przemalowac, zmienic raczki etc wiec bez sensu nowe kupowac. Pogoda u nas jest piekielna, 36 stopni od paru dni troche mnie dobija, siedze w domu przy zaslonietych oknach i biore prysznic 10 razy dziennie ;) We wtorek bylam u poloznej, posluchalam Jasiowego serduszka, sprawdzila cisnienie, wage ( 5kg na plusie) i widzimy sie za miesiac. Takze przepraszam, ze sie tyle nie odzywalam, podczytywalam, ale nie mialam czasu na pisanie. Juz sie uspokoilo, wiec bede z Wami na biezaco :)

reklama
Lux mnóstwo produktów ma żelazo niekoniecznie żółtka jaj - buraki, czerwone mięso, sok z granatu, niektóre orzechy - ale ważne żeby przyjmować te pokarmy razem z tymi bogatymi w wit C - wtedy żelazo się wchłania, to jak magnez w obecności B6 (dla tych co mają skurcze łydek).

Prawda
Tabletki zekaza przepija sie sokiem pomaranczowym zeby lepsza przyswajalnosc byla

Do góry