reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2025

Zazdroszczę Wam z tymi słodyczami ! Ja to mam całkowicie na odwrót 🥹😢 może podświadomie wiem , że teraz mogę sobie pozwolić 😅 zawsze dbałam o linię … a tu brzuszek już wystaje wieczorem 🫣

Ja mam ciągle wzdęty brzuch, przez nie wciągam go zwyczajowo. Mój komfort ważniejszy niż wystający brzuch

reklama
To ja znowu mam dramat z apetytem:( nie mam dosłownie na nic ochoty o czym nie pomyślę to mi niedobrze a samo jedzenie to męczarnia, jem bo wiem, że muszę ale wstaję rano i pierwsza moja myśl to, że znowu muszę zjeść 🙄 a jak zjem to ulga, że mam spokój na parę godzin.
Jedzenie mogłoby nie istnieć dla mnie aktualnie 😅
A na słodkie to już w ogóle, przez 3 tygodnie nie tknęłam ani grama słodkiego 🤣
Generalnie przed ciążą prowadziłam bardzo zdrowy i aktywny tryb życia i chciałabym to nadal kontynuować ale jak narazie jest ciężko 🤢

To ja znowu mam dramat z apetytem:( nie mam dosłownie na nic ochoty o czym nie pomyślę to mi niedobrze a samo jedzenie to męczarnia, jem bo wiem, że muszę ale wstaję rano i pierwsza moja myśl to, że znowu muszę zjeść 🙄 a jak zjem to ulga, że mam spokój na parę godzin.
Jedzenie mogłoby nie istnieć dla mnie aktualnie 😅
A na słodkie to już w ogóle, przez 3 tygodnie nie tknęłam ani grama słodkiego 🤣
Generalnie przed ciążą prowadziłam bardzo zdrowy i aktywny tryb życia i chciałabym to nadal kontynuować ale jak narazie jest ciężko 🤢
No właśnie a jak u Ciebie z aktywnością ? Bo ja to mam trochę wyrzuty sumienia , że nic nie robię … ale też nie będę się do niczego zmuszać . Mam cichą nadzieję , że w drugim trymestrze to minie ….

No właśnie a jak u Ciebie z aktywnością ? Bo ja to mam trochę wyrzuty sumienia , że nic nie robię … ale też nie będę się do niczego zmuszać . Mam cichą nadzieję , że w drugim trymestrze to minie ….
No ja tak samo.. ale narazie nie jestem w stanie, zbyt źle się czuję, jedynie staram się wieczorem chociaż na spacery chodzić a tak jak mówisz nie chcę też się zmuszać 😌
Też liczę na drugi trymestr, no chyba że coś wcześniej się polepszy, tego nam życzę 💪 zawsze miałam nadzieję, że będę miała ciąże w której będę mogła być aktywna 🥹

ja dopiero od kilku dni mam mdłości … coś czuję , że dopiero się zaczyna :/ żyjmy nadzieją , że drugi trymestr będzie dla nas łaskawy :D
Chodzicie do pracy ? Czy jesteście na l4 ?

No ja tak samo.. ale narazie nie jestem w stanie, zbyt źle się czuję, jedynie staram się wieczorem chociaż na spacery chodzić a tak jak mówisz nie chcę też się zmuszać 😌
Też liczę na drugi trymestr, no chyba że coś wcześniej się polepszy, tego nam życzę 💪 zawsze miałam nadzieję, że będę miała ciąże w której będę mogła być aktywna 🥹
Szczerze powiedziawszy to nie wiem jak to będzie jesienią i zimą z aktywnościami 🤣

reklama
ja dopiero od kilku dni mam mdłości … coś czuję , że dopiero się zaczyna :/ żyjmy nadzieją , że drugi trymestr będzie dla nas łaskawy :D
Chodzicie do pracy ? Czy jesteście na l4 ?
Ja jeszcze nie jestem na l4, planuje pójść w połowie września max koniec września chyba, że naprawdę będę źle się czuła. Zaczęłam 8 tydzień, jeszcze troszkę i pierwszy trymestr się skończy, oby było tylko lepiej

Do góry