elifit
Moderatorka
To prawda. Lepiej unikać. Można zjeść sosu z niej na smakaPodobno qatrobka nie jest wskazana z racji duzej ilosci witaminy A
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To prawda. Lepiej unikać. Można zjeść sosu z niej na smakaPodobno qatrobka nie jest wskazana z racji duzej ilosci witaminy A
tak, ale lekarka sie uparla, ze mam zaczac przyjmowac furaginum i zrobic na kolejna wizyte mocz, mialam na poczatku sierpnia robiony posiew na jakies bakterie, wynik pokazala wczoraj i na szczescie mimo moich atrakcji z moczem i stanami zapalnymi jest superLux, a leukocyty to nie krwinki białe? Ważne żeby były w normie, w ciąży poziom jest zazwyczaj w górnych granicach.
jutro wykupie, bo urinal dzis wyjechalam, rano do apteki jade, ile placilas? widze, ze grosze furaginum kosztujeLux bierz. Ja wziekam furaginum dwa opakowania jedno po drugim bez przwrwy miedzy nimi.
Trzymamy kciuki za Was &&& Mam nadzieję, że będzie dobrze i wreszcie sobie odpoczniesz w swoim łóżku... Chłop niech wokół Was skacze, a Wy relax zupełny, pamiętaj!Tetno dzidizus ma idealne, ladnie sie rusza, ja coraz lepiej sie czuje, juz mnie nawet te pachwiny tak nie bola [emoji6] tylko w posiewie z moczu sie cos chyba choduje bo nadal nie mam wyniku, ale antybiotyk juz od wtorku dostaje tak ze nie ma zle. Jutro maja decydowac co dalej ze mna, czy ten pessar czy nic nie trzeba na razie robić
jutro wykupie, bo urinal dzis wyjechalam, rano do apteki jade, ile placilas? widze, ze grosze furaginum kosztuje
Ja z żadnym alkoholem, ale chciałam pokazać jak bardzo się potrafią różnić opinie kilku lekarzy. A niektóre kobiety naprawdę wierzą w nich jak w bożka i potrafią ślepo robić to co zaleca im ginekolog. Warto zasięgnąć kilku opinii i samodzielnie przeszperać internet zanim się postąpi niewłaściwieDziekuje kochane
Ja bym nie ryzykowala z winem