reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Witamy sie. Ja nocka jakas tez taka niedospana. Od 3 rano nie moglam zasnac, wstalam na siku I koniec. Jarek chrapal, Filipek sie cos smial przez sen .zamknelam sie u Patryka w pokoju myslalam ze tam zasne ale koniec po spaniu.
No nic dospie pewnie w aucie.
Spakowani!! Mam nadzieje ze nic nie zapomnialam.
Moj jeszcze pojechal na myjnie. No bo jak z Erefenu [emoji41][emoji6][emoji6] brudnym autem zajechac.
Czekam nas z 10 godziny jazdy . Ehhh nie lubię !

Trzymajcie kciuki dziewczynki zebysmy bezpiecznie dojechali. Odezwe sie jak bedziemy na miejscu @!!

Grzecznie mi tu [emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witamy sie. Ja nocka jakas tez taka niedospana. Od 3 rano nie moglam zasnac, wstalam na siku I koniec. Jarek chrapal, Filipek sie cos smial przez sen .zamknelam sie u Patryka w pokoju myslalam ze tam zasne ale koniec po spaniu.
Moj jeszcze pojechal na myjnie. No bo jak z Erefenu [emoji41][emoji6][emoji6] brudnym autem zajechac.

Trzymajcie kciuki dziewczynki zebysmy bezpiecznie dojechali. Odezwe sie jak bedziemy na miejscu @!!

Joshi szczesliwej podróży :-) zleci nawet nie bedziesz wiedziała kiedy :-)

Szerokiej drogi :)

Dzień dobry!! Ja siedzę na glukozę, zapomniałam że to że 3 godz potrwa. Od pierwszego pobrania dopiero po 40 minutach pije się glukozę...
A dzisiaj cukier 113 naczczo z glukometru.
Więc na bank znów cukrzycą.
Witam się w gronie słodkich mamusiek, pora zacząć dietę!!! ;)
Jedyny plus że na tej diecie się nie tyje ;)

Lenam moja kumpela z innego forum tak miala i jak dobrze pamiętam coś to miało związek z krzepliwoscia... Nie dam sobie ręki uciąć, ale wiem że zastrzyki musiała brać. Zapytaj lekarza najlepiej..on będzie wiedzial

uwazajcie na siebie!!! ostroznej jazdy zycze :*

Szczęśliwej podróży.

Lux kochana, mam to samo. Do tego dziecko pół nocy kopała, aż zaczęłam się bać :( może to ta pełnia? Podobno to była noc czerwonego księżyca.... Brrr! Spokojnego dnia, aby do 1września. Wtedy będziemy odsypiać w dzień.

A ja dzisiaj straszne koszmary miałam.
Jestem teraz u rodziców i tutaj sny to hardcore.
Śniło mi się że w pokoju małego był jakiś demon, zaczął rzucać zabawkami, próbował mnie opetac i Kacpra... Masakra.
Drugi sen to taki, że miałam zaplanowana cesarkę w Warszawie i tak bardzo nie chciałam jej mieć to przybralam się za pielęgniarkę i podrzucilam swoje dane osobowe dla jakiejś 18 latki, zabrali ją na stół i uspili do CC. Potem mój mąż przybiegł i zaczął na mnie krzyczeć, że do kryminału mnie zamkną! Że co ja robię. To poleciałam do chirurga przyznać się do oszustwa.
Masakra , ale wiecie co? Po tym śnie przestał bać się cesarki. Co ma być to będzie.
Cukrzycę mam więc nie będę zaskoczona kolejna CC.

reklama
Uf i ja w koncu w wyrze... Ostatni trening skonczony o 22.... Namachałam się ostatnio za wszystkie czasy... Musiałam pokazywac dziewczynom cwiczenia, oczywiscie staralam sie oszczedzac, ale jak to ja... Gryf 10 kg... Co to za ciezar. I namachałam się tyn gryfem, aż zakwasy mam na całym ciele...

A mi jak urosną stopy, to ja już chyba nawet męskich butów nie znajdę... Na obcasie mam dwie pary ściągane z Anglii, a reszta same sportowe... Rozmiar 44... W porywach do 45 zdarza mi się kupować... Spoko będzie przed porodem jakieś 47 sobie zakupić;))

a8doqqmz725nh9h0.png

I pomyśleć, że ja nad moimi 41 płakałam :)

Do góry