reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry

Izu ludzie się rzucają na ubranka najlepiej wybrać się rano 27go

Joshi szczęśliwej podróży

Dizwna noc widzę. Ja wstałam z bólem głowy.
Zu mnie wymęczyła trochę

Teraz siedzimy na placu. Potem chyba na basen się skoczy. Dziś upał ogromny.

O 15 idę do rodzinnego po zwolnienie

cb7wugpju04jz4q8.png

Dzień dobry

Izu ludzie się rzucają na ubranka najlepiej wybrać się rano 27go

Joshi szczęśliwej podróży

Dizwna noc widzę. Ja wstałam z bólem głowy.
Zu mnie wymęczyła trochę

Teraz siedzimy na placu. Potem chyba na basen się skoczy. Dziś upał ogromny.

O 15 idę do rodzinnego po zwolnienie

cb7wugpju04jz4q8.png
u nas cieplo, ale upalu brak na szczescie

Witam się i ja. Mi dzisiaj w przeciwieństwie do Was wyjątkowo dobrze się spało, zapewne dlatego, że byłam zmęczona po podróży, musiałam odespać. Teraz już wypoczęta, po zakupach, zaraz się biorę za obiadek, a później koleżanka wpada na kawkę.

Joshi szczęśliwej podróży.

U nas ciepło i przyjemnie. Miłego dnia.

E tam, jak pojade i nie bedzie to trudno, sa inne sklepy i promocje [emoji6]

Dla starszych dzieciakow sa fajne dresy w pepco po 19,90zl w sklad kompletu wchodzi bluza z kapturem i spodnie dresowe. Sa dwie wersje kolorystyczne dla dziewczynek i dwie dla chlopcow. Dresy sa do rozmiaru 122. To tak dla mamus ktore juz maja dzieciaczki w domu a robia wyprawke do przedszkola [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
E tam, jak pojade i nie bedzie to trudno, sa inne sklepy i promocje [emoji6]

Dla starszych dzieciakow sa fajne dresy w pepco po 19,90zl w sklad kompletu wchodzi bluza z kapturem i spodnie dresowe. Sa dwie wersje kolorystyczne dla dziewczynek i dwie dla chlopcow. Dresy sa do rozmiaru 122. To tak dla mamus ktore juz maja dzieciaczki w domu a robia wyprawke do przedszkola [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie, ja właśnie dzisiaj byłam z synem w pepco i kupiłam mu spodnie i bluzkę i mam upatrzoną jeszcze jedną, po którą później się wybiorę. A i dla maluszków jest teraz też dużo fajnych promocji np na body.

Do góry