reklama
Czesc dziewczyny!Hej jesteśmy tu nowe
Witamy z Zuzią wszystkie przyszłe mamusie
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Na kiedy macie termin? Pierwsza ciaza?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz ze tez bym zjadla!!!!Ja bym mogła w kolko jest tosty z serem pieczarkami albo serem i ogorkiem. Najczęściej taki mam obiad [emoji1]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
słoneczko94
Zaciekawiona BB
Ja mam 22 lata a Zuzi właśnie leci 25 tydzień. od samego początku ciąży doskwiera mi lekka nuda z braku pracy ale do tej pory dawałam radę niestety ostatnio łapie leniwca co raz bardziej ;p
Hej dziewczyny widzę że nie tylko ja chodzę bez humoru i sił do życia. JA dziś byłam już po zakupy obiad mam jeszczze z poniedziałku zraziki Więc upiekę ziemniaczki bo na nie mam jakaś taką ochotę i myślę że mój się ucieszy chodź jak to DUŻE dziecko chciał frytki bo on by je jadł non stop. A ogólnie kobitki ile już wam przybyło kilkogramów? Bo ja to chyba za dużo przytyłam :<
słoneczko94
Zaciekawiona BB
Ja na 5 grudnia moja pierwsza i długo wyczekiwana córeczkaCzesc dziewczyny!
Na kiedy macie termin? Pierwsza ciaza?
izabella49
Początkująca w BB
Tak, North Yorkshire się kłania, Ty też na tej mglistej wyspie ?witam nowa mamusie. mieszkasz w uk?
u nas tesciowa robila golabki, wiec mam obiad z glowy
słoneczko94
Zaciekawiona BB
Mi w sumie wychodzi kilogram na miesiąc także już ponad 6 jestHej dziewczyny widzę że nie tylko ja chodzę bez humoru i sił do życia. JA dziś byłam już po zakupy obiad mam jeszczze z poniedziałku zraziki Więc upiekę ziemniaczki bo na nie mam jakaś taką ochotę i myślę że mój się ucieszy chodź jak to DUŻE dziecko chciał frytki bo on by je jadł non stop. A ogólnie kobitki ile już wam przybyło kilkogramów? Bo ja to chyba za dużo przytyłam :<
reklama
Tak wiec gratuluje wymarzonej corci!!Ja na 5 grudnia moja pierwsza i długo wyczekiwana córeczka