W cieniu pokazuje mi termometr 28.ile masz stopni?
Ale wlasnie dzwonil Jarek I gada ze 35 stopni jest I zebym pakowala reczniki bo na basen jedziemy. Maly 2 godziny sie pokapie I wracamy.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W cieniu pokazuje mi termometr 28.ile masz stopni?
oo ja lubie krupnikDzięki za miłe przyjęcie . U mnie dzis chłodno i oczywiście wieje niemiłosiernie, tęsknie za polskimi upałami. Ja codziennie siedze i sie zastanawiam co na obiad zrobic i juz nie mam co wymyślać, bo ja to bym się i zupą zwykłą najadła, ale chłop gardzi ... Wiec siedzę i myśle, ale chyba dziś zrobię przyjemnośc tylko sobie i ugotuję krupnik, bo juuz 3 dni za mną chodzi.
ło matko to skwar macieW cieniu pokazuje mi termometr 28.
Ale wlasnie dzwonil Jarek I gada ze 35 stopni jest I zebym pakowala reczniki bo na basen jedziemy. Maly 2 godziny sie pokapie I wracamy.
mm mizeria ♥My zjedlismy ziemniaki , mizerie I udka. Ja tylko mala palke I to ledwo wdusilam. Za to ziemniaczki z mizeria sobie nie zalowalam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
moze ma mama mu wpychala na sile jak byl malyJa też, wręcz uwielbiam, ale chłop ma chyba jakąś traumę z dzieciństwa związaną z krupnikiem i nie tknie nawet czubkiem palca ...
Ja bym mogła w kolko jest tosty z serem pieczarkami albo serem i ogorkiem. Najczęściej taki mam obiad [emoji1]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom