reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Matko a ja ostatnio jak byłam u lekarza 18.08 to ważyłam 66.4kg i jak wczoraj do niej poszłam kazała mi stanąć na wage to się załamałam bo waże już 70kg kurde w takim tępie będe jak rasowy tucznik w sam raz do uboju na święta :(

reklama
Ja mam 22 lata a Zuzi właśnie leci 25 tydzień. od samego początku ciąży doskwiera mi lekka nuda z braku pracy ale do tej pory dawałam radę niestety ostatnio łapie leniwca co raz bardziej ;p

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo równolatka :) Miło bo juz myślałam, ze tylko ja się zdecydowałam na wczesny skok w pieluchy ;) Ja ostatnio tez niewiele pracowałam i miałam faze na sprzątanie, całymi dniami jechałam na szmacie ... Ale na szczęście juz wrociłam do pracy.

Hej dziewczyny widzę że nie tylko ja chodzę bez humoru i sił do życia. JA dziś byłam już po zakupy obiad mam jeszczze z poniedziałku zraziki :) Więc upiekę ziemniaczki bo na nie mam jakaś taką ochotę i myślę że mój się ucieszy chodź jak to DUŻE dziecko chciał frytki bo on by je jadł non stop. A ogólnie kobitki ile już wam przybyło kilkogramów? Bo ja to chyba za dużo przytyłam :<
Ja mam 3,5 na plusie i sie martwię czy nie za mało, mam teraz wizyte w poniedziałek z położną wiec zapytam, bo to troche dziwne chyba ...

Ja tez nienawidzę krupnika, kojarzy mi się z zupa w szkole która smakowała jak wywar ze ściery od podłogi...

Ja też mam leniwca, a roboty po uszy... Dałam się wkrecic w obóz jako trenerka i prowadze 4 treningi dziennie...
Pierwszy 7:00-8:00
Drugi 10:00-12:00
Trzeci 15:00-18:00
Czwarty 20:00-21:30

Jestem ledwo zywa wieczorem i od razu po powrocie do pokoju usypiam...
Niby trener wiele do roboty nie ma, ale chodzic i pilnowac czy wszystko dobrze dziewczyny robia musze... Do tego pobudka o 6:30, bo o 7:00 juz zaczynamy zbiórke na stadionie...

Zawsze jako zawodniczka myslalam, ze trenerzy to leserzy i sie nie przemęczają, ale ja jakos wybitnie nie w formie... Zakwasy na calego, bo troszke sie poruszałam....

Witajcie nowe matki :)

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Do góry