Matko a ja ostatnio jak byłam u lekarza 18.08 to ważyłam 66.4kg i jak wczoraj do niej poszłam kazała mi stanąć na wage to się załamałam bo waże już 70kg kurde w takim tępie będe jak rasowy tucznik w sam raz do uboju na święta
reklama
słoneczko94
Zaciekawiona BB
słoneczko94
Zaciekawiona BB
Obyśmy szybko to zgubiłyMatko a ja ostatnio jak byłam u lekarza 18.08 to ważyłam 66.4kg i jak wczoraj do niej poszłam kazała mi stanąć na wage to się załamałam bo waże już 70kg kurde w takim tępie będe jak rasowy tucznik w sam raz do uboju na święta
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
aneta_ck
Fanka BB :)
izabella49
Początkująca w BB
Ja mam 22 lata a Zuzi właśnie leci 25 tydzień. od samego początku ciąży doskwiera mi lekka nuda z braku pracy ale do tej pory dawałam radę niestety ostatnio łapie leniwca co raz bardziej ;p
Ooo równolatka Miło bo juz myślałam, ze tylko ja się zdecydowałam na wczesny skok w pieluchy Ja ostatnio tez niewiele pracowałam i miałam faze na sprzątanie, całymi dniami jechałam na szmacie ... Ale na szczęście juz wrociłam do pracy.
Ja mam 3,5 na plusie i sie martwię czy nie za mało, mam teraz wizyte w poniedziałek z położną wiec zapytam, bo to troche dziwne chyba ...Hej dziewczyny widzę że nie tylko ja chodzę bez humoru i sił do życia. JA dziś byłam już po zakupy obiad mam jeszczze z poniedziałku zraziki Więc upiekę ziemniaczki bo na nie mam jakaś taką ochotę i myślę że mój się ucieszy chodź jak to DUŻE dziecko chciał frytki bo on by je jadł non stop. A ogólnie kobitki ile już wam przybyło kilkogramów? Bo ja to chyba za dużo przytyłam :<
słoneczko94 i izabella49 nie jeseście jedyne ja też rocznik 94
słoneczko94
Zaciekawiona BB
Mi zależało żeby jak najszybciej mój instynkt już i wiele szybciej się zalaczyl bo chciałam już w wieku 18 lat być mamą na szczęście skończyłam szkole znalazłam pracę i dzidziuś będzie w sam raz w tym wieku jak dla mnie
K
Krasnal77
Gość
Ja tez nienawidzę krupnika, kojarzy mi się z zupa w szkole która smakowała jak wywar ze ściery od podłogi...
Ja też mam leniwca, a roboty po uszy... Dałam się wkrecic w obóz jako trenerka i prowadze 4 treningi dziennie...
Pierwszy 7:00-8:00
Drugi 10:00-12:00
Trzeci 15:00-18:00
Czwarty 20:00-21:30
Jestem ledwo zywa wieczorem i od razu po powrocie do pokoju usypiam...
Niby trener wiele do roboty nie ma, ale chodzic i pilnowac czy wszystko dobrze dziewczyny robia musze... Do tego pobudka o 6:30, bo o 7:00 juz zaczynamy zbiórke na stadionie...
Zawsze jako zawodniczka myslalam, ze trenerzy to leserzy i sie nie przemęczają, ale ja jakos wybitnie nie w formie... Zakwasy na calego, bo troszke sie poruszałam....
Witajcie nowe matki
Ja też mam leniwca, a roboty po uszy... Dałam się wkrecic w obóz jako trenerka i prowadze 4 treningi dziennie...
Pierwszy 7:00-8:00
Drugi 10:00-12:00
Trzeci 15:00-18:00
Czwarty 20:00-21:30
Jestem ledwo zywa wieczorem i od razu po powrocie do pokoju usypiam...
Niby trener wiele do roboty nie ma, ale chodzic i pilnowac czy wszystko dobrze dziewczyny robia musze... Do tego pobudka o 6:30, bo o 7:00 juz zaczynamy zbiórke na stadionie...
Zawsze jako zawodniczka myslalam, ze trenerzy to leserzy i sie nie przemęczają, ale ja jakos wybitnie nie w formie... Zakwasy na calego, bo troszke sie poruszałam....
Witajcie nowe matki
reklama
słoneczko94
Zaciekawiona BB
I super same nie jesteśmy [emoji12]słoneczko94 i izabella49 nie jeseście jedyne ja też rocznik 94