reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja tez nienawidzę krupnika, kojarzy mi się z zupa w szkole która smakowała jak wywar ze ściery od podłogi...

Ja też mam leniwca, a roboty po uszy... Dałam się wkrecic w obóz jako trenerka i prowadze 4 treningi dziennie...
Pierwszy 7:00-8:00
Drugi 10:00-12:00
Trzeci 15:00-18:00
Czwarty 20:00-21:30

Jestem ledwo zywa wieczorem i od razu po powrocie do pokoju usypiam...
Niby trener wiele do roboty nie ma, ale chodzic i pilnowac czy wszystko dobrze dziewczyny robia musze... Do tego pobudka o 6:30, bo o 7:00 juz zaczynamy zbiórke na stadionie...

Zawsze jako zawodniczka myslalam, ze trenerzy to leserzy i sie nie przemęczają, ale ja jakos wybitnie nie w formie... Zakwasy na calego, bo troszke sie poruszałam....

Witajcie nowe matki :)

a8doqqmz725nh9h0.png
Współczuję i życzę wytrzymałości;) mnie powoli męczy nawet spacer po 2 godzinach a co to będzie potem [emoji26]

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
i też każdy mówił że za wcześnie że za szybko bo ja w maju ślub brałam a tydzień przed ślubem o dzidzi już widziałam a była w 100% planowana. Ale jak mówi moja mama. Młodo urodzę a później moje dzieci będą duże a ja nadal młoda ona sama ma 54 lata 5 wnuków a 2 kolejnych w drodze najstarszy ma 11 lat najmłodszy 5lat i cieszy się bo dziewczyny młode ona też i jak to się śmiała ostatno ona ze swoimi wnukami na dyskoteke może jeszcze iść :)

Ja tez nienawidzę krupnika, kojarzy mi się z zupa w szkole która smakowała jak wywar ze ściery od podłogi...

Ja też mam leniwca, a roboty po uszy... Dałam się wkrecic w obóz jako trenerka i prowadze 4 treningi dziennie...
Pierwszy 7:00-8:00
Drugi 10:00-12:00
Trzeci 15:00-18:00
Czwarty 20:00-21:30

Jestem ledwo zywa wieczorem i od razu po powrocie do pokoju usypiam...
Niby trener wiele do roboty nie ma, ale chodzic i pilnowac czy wszystko dobrze dziewczyny robia musze... Do tego pobudka o 6:30, bo o 7:00 juz zaczynamy zbiórke na stadionie...

Zawsze jako zawodniczka myslalam, ze trenerzy to leserzy i sie nie przemęczają, ale ja jakos wybitnie nie w formie... Zakwasy na calego, bo troszke sie poruszałam....

Witajcie nowe matki :)

a8doqqmz725nh9h0.png

W zasadzie też tak myślałam że oni to czegoś wiecznie się naćpali że tak latają ale widąc że jednak nie:D

i też każdy mówił że za wcześnie że za szybko bo ja w maju ślub brałam a tydzień przed ślubem o dzidzi już widziałam a była w 100% planowana. Ale jak mówi moja mama. Młodo urodzę a później moje dzieci będą duże a ja nadal młoda ona sama ma 54 lata 5 wnuków a 2 kolejnych w drodze najstarszy ma 11 lat najmłodszy 5lat i cieszy się bo dziewczyny młode ona też i jak to się śmiała ostatno ona ze swoimi wnukami na dyskoteke może jeszcze iść :)
I takie podejście jest najlepsze ;) moja ma 43 lata i bardzo się cieszy że będzie młoda babcia z resztą u mnie to rodzinne każda kobieta między 20-23 rokiem rodziła pierwsze dziecko

I takie podejście jest najlepsze ;) moja ma 43 lata i bardzo się cieszy że będzie młoda babcia z resztą u mnie to rodzinne każda kobieta między 20-23 rokiem rodziła pierwsze dziecko

Moja mama urodziła mnie jak miała 35 lat, ale pierwsze dziecko jak miała 21 lat i była jedyną w rodzinie, która się tak wcześnie postarała

moja urodzila mnie jak miala 19 lat :)
To tez wcześnie

wiek to tylko liczba kobietki ważne jest to co mamy w głowach )
Jak najbardziej się zgadzam.
Najbardziej to mnie rozbawiła reakcja mojej mamy i najstarszej siostry, jak rozmawiały razem na skype to sie biedne popłakały, bo ja taka malutka dla nich całe życie byłam, a tu nagle mamą bedę i jak ja sobie poradzę ... Wariatki :D

reklama
Do góry