reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja tez nienawidzę krupnika, kojarzy mi się z zupa w szkole która smakowała jak wywar ze ściery od podłogi...

Ja też mam leniwca, a roboty po uszy... Dałam się wkrecic w obóz jako trenerka i prowadze 4 treningi dziennie...
Pierwszy 7:00-8:00
Drugi 10:00-12:00
Trzeci 15:00-18:00
Czwarty 20:00-21:30

Jestem ledwo zywa wieczorem i od razu po powrocie do pokoju usypiam...
Niby trener wiele do roboty nie ma, ale chodzic i pilnowac czy wszystko dobrze dziewczyny robia musze... Do tego pobudka o 6:30, bo o 7:00 juz zaczynamy zbiórke na stadionie...

Zawsze jako zawodniczka myslalam, ze trenerzy to leserzy i sie nie przemęczają, ale ja jakos wybitnie nie w formie... Zakwasy na calego, bo troszke sie poruszałam....

Witajcie nowe matki :)

a8doqqmz725nh9h0.png
Współczuję i życzę wytrzymałości;) mnie powoli męczy nawet spacer po 2 godzinach a co to będzie potem [emoji26]

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
i też każdy mówił że za wcześnie że za szybko bo ja w maju ślub brałam a tydzień przed ślubem o dzidzi już widziałam a była w 100% planowana. Ale jak mówi moja mama. Młodo urodzę a później moje dzieci będą duże a ja nadal młoda ona sama ma 54 lata 5 wnuków a 2 kolejnych w drodze najstarszy ma 11 lat najmłodszy 5lat i cieszy się bo dziewczyny młode ona też i jak to się śmiała ostatno ona ze swoimi wnukami na dyskoteke może jeszcze iść :)

Ja tez nienawidzę krupnika, kojarzy mi się z zupa w szkole która smakowała jak wywar ze ściery od podłogi...

Ja też mam leniwca, a roboty po uszy... Dałam się wkrecic w obóz jako trenerka i prowadze 4 treningi dziennie...
Pierwszy 7:00-8:00
Drugi 10:00-12:00
Trzeci 15:00-18:00
Czwarty 20:00-21:30

Jestem ledwo zywa wieczorem i od razu po powrocie do pokoju usypiam...
Niby trener wiele do roboty nie ma, ale chodzic i pilnowac czy wszystko dobrze dziewczyny robia musze... Do tego pobudka o 6:30, bo o 7:00 juz zaczynamy zbiórke na stadionie...

Zawsze jako zawodniczka myslalam, ze trenerzy to leserzy i sie nie przemęczają, ale ja jakos wybitnie nie w formie... Zakwasy na calego, bo troszke sie poruszałam....

Witajcie nowe matki :)

a8doqqmz725nh9h0.png

W zasadzie też tak myślałam że oni to czegoś wiecznie się naćpali że tak latają ale widąc że jednak nie:D

i też każdy mówił że za wcześnie że za szybko bo ja w maju ślub brałam a tydzień przed ślubem o dzidzi już widziałam a była w 100% planowana. Ale jak mówi moja mama. Młodo urodzę a później moje dzieci będą duże a ja nadal młoda ona sama ma 54 lata 5 wnuków a 2 kolejnych w drodze najstarszy ma 11 lat najmłodszy 5lat i cieszy się bo dziewczyny młode ona też i jak to się śmiała ostatno ona ze swoimi wnukami na dyskoteke może jeszcze iść :)
I takie podejście jest najlepsze ;) moja ma 43 lata i bardzo się cieszy że będzie młoda babcia z resztą u mnie to rodzinne każda kobieta między 20-23 rokiem rodziła pierwsze dziecko

I takie podejście jest najlepsze ;) moja ma 43 lata i bardzo się cieszy że będzie młoda babcia z resztą u mnie to rodzinne każda kobieta między 20-23 rokiem rodziła pierwsze dziecko

Moja mama urodziła mnie jak miała 35 lat, ale pierwsze dziecko jak miała 21 lat i była jedyną w rodzinie, która się tak wcześnie postarała

moja urodzila mnie jak miala 19 lat :)
To tez wcześnie

wiek to tylko liczba kobietki ważne jest to co mamy w głowach )
Jak najbardziej się zgadzam.
Najbardziej to mnie rozbawiła reakcja mojej mamy i najstarszej siostry, jak rozmawiały razem na skype to sie biedne popłakały, bo ja taka malutka dla nich całe życie byłam, a tu nagle mamą bedę i jak ja sobie poradzę ... Wariatki :D

reklama
Do góry