reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

yyy generalnie jestem za, ale gdzieś to już widnieje, nie czasem na przydatne dla mamy czy coś?
Nie mam pojecia! Take sobie wpadlam na pomysl.nie latalam po necie.[emoji41]

Edit. Cos tam w tym stylu jest typu jak uszyc poduszke diy itp.
OK wiec nie ma sensu zakladac kolejnego Watku tam mozna wrzucac tego typu rzeczy.[emoji41]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lux ja ogolnie chyba za mało pije, jakos nie chce mi się... ale wiem ze trzeba i się zmuszam trochę

ja tez pierwsza ciaze lepiej znosiłam, to jest raczej kwestia zmeczenia przy dziecku

Nie mam pojecia! Take sobie wpadlam na pomysl.nie latalam po necie.[emoji41]

Edit. Cos tam w tym stylu jest typu jak uszyc poduszke diy itp.
OK wiec nie ma sensu zakladac kolejnego Watku tam mozna wrzucac tego typu rzeczy.[emoji41]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
nie necie, tylko tu u nas na grudniu ;)
No to można zmienić tytuł i będzie git.

Lux nasz modzie działaj. ^^^^^

Ostatnia edycja:
Niby na razie mieszkamy z teściami, ale oni nie zajmują się Klaudia, jak już jakiś mus ze do lekarza musze to zostaną bez problemu ale ogiolnie to cale dnie jestem z dzieckiem. Mąż jak wroci z pracy leci od razu na budowę i wraca jak Klaudia zasypia. No ale musimy na razie tak wytrwać żeby jak najszybciej isc na swoje.

Niby na razie mieszkamy z teściami, ale oni nie zajmują się Klaudia, jak już jakiś mus ze do lekarza musze to zostaną bez problemu ale ogiolnie to cale dnie jestem z dzieckiem. Mąż jak wroci z pracy leci od razu na budowę i wraca jak Klaudia zasypia. No ale musimy na razie tak wytrwać żeby jak najszybciej isc na swoje.
wazne, ze masz jakas tam pomoc :) u mnie mama pracuje a tesciowa nie da rady bo swoje obowiazki i tez dojechac by jej ciezko bylo

reklama
U nas slonce wyszlo [emoji6]

Ja tez jestem sama z dziecmi. Mam babcie meza na dole ale to jest starsza osoba, mam tesciowa dom obok ale pracuje, i mam mame ktora mieszka 20 km ode mnie. Owszem, jak jade do lekarza czy na wieksze zakupy to zostawiam dziewczynki raz tu raz tu, ale poza tym to praktycznie caly czas ja sie nimi zajmuje. Czasem ida z mezem na pole a ja w tym czasie cos robie w domu, i potem ide do nich. Czasem ida same sie pobawic, ale to wtedy gdy basen jest zlozony, czyli przez lato zawsze ktos z nimi jest. Licho nie spi, a nawet wyglupy przy wodzie moga sie zle skonczyc, mimo tłumaczenia. Ot, taka nadopiekuncza mama ze mnie [emoji6]

W roku szkolnym dziewczyny do poludnia w przedszkolu byly, no to pracowalam do marca czy lutego, nie pamiętam[emoji23] a potem jak zaszlam w ciaze to umieralam na poczatku i tak zeszlo i juz wakacje i zaraz po wakacjach i co ja cholera bede robila do poludnia ? [emoji20]

Jesli chodzi o kreatywny watek, to ja zajmuje sie rekodzielem, ale ja robie bizuterie, a dokladniej bransoletki, i mam zbyt na nie [emoji6] teraz dlugo nie robilam, kto wie, moze z nudow do tego wroce zanim sie Szymus urodzi [emoji6]

Zaczelam tez robic ozdoby kanzashi, tzn robilam takie kwiatki ze wstazek i robilam obrazy z tego i takie drzewka, ale pozniej nie dalam rady z powodu mdlosci, a teraz mi sie nie chce, a poza tym dla chlopca ozdob z kwiatow nie bede robila[emoji4]

Ja dzis na obiad gotuje ziemniaki i kotlety z piersi kurzaka. Szczerze to jak dziewczyn nie ma to prawie nic nie jemy [emoji23] 2 dni obiadu nie bylo, dzis dopiero robie ale tez tak troche. I tak pojedziemy po okuliscie do mojej mamy po dziewczynki to mama nas znowu nafutruje jak zwykle, więc po cuz ja mam sie meczyc haha [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry