reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Dziewczyny co myslicie nad tematem z cyklu zrob to Sama?
Moglybysmy zamieszczac tam fotki , linki, turiale, blogi z ciekawymi pomyslami no na karuzelki, pompony , kocyki ?
Ja osobiscie szukam inspiracji na karuzelke, kocyk na szydełku czy drutach, chce zrobic pompony tiulowe I cotonbalsy swiecace przy lozeczku oraz materialowe 3d imie dzidzi nad lozeczko.
Moglybysmy pozniej sie chwalice co zesmy stworzyly w tym temacie. Akceptujecie pomysl? Bo nie chce zasmiecac forum jezeli nie interesuje was tego typu temat.
Pomyslalam ze przez te 3 miesiace zanim maluszek przyjdzie na swiat mozna stworzyc fajne dekoracje dla malucha.
Pozniej juz bedzie ciezko [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moglybysmy zamieszczac tam fotki , linki, turiale, blogi z ciekawymi pomyslami no na karuzelki, pompony , kocyki ?
Ja osobiscie szukam inspiracji na karuzelke, kocyk na szydełku czy drutach, chce zrobic pompony tiulowe I cotonbalsy swiecace przy lozeczku oraz materialowe 3d imie dzidzi nad lozeczko.
Moglybysmy pozniej sie chwalice co zesmy stworzyly w tym temacie. Akceptujecie pomysl? Bo nie chce zasmiecac forum jezeli nie interesuje was tego typu temat.
Pomyslalam ze przez te 3 miesiace zanim maluszek przyjdzie na swiat mozna stworzyc fajne dekoracje dla malucha.

Ja jestem za ale ja bede tylko podziwiac. Jestem antytalent do takich rzeczy niestety :( moj znienawidzony przedmiot w podstawowce to technika i plastyka :D

Ja w pierwszej ciazy jak mlody bog sie czulam. Gdyny Gdybynie duzy brzusio i kopniaki ze srodka to nie wiedzialabym ze w ciazy jestem. A teraz czuje się bardzo niekomfortowo. Wszystko mnie boli caly czas jakies problemy i mam juz pol glowy siwych wlosow od tego. Odetchne jak corka/syn sie w terminie urodzi.

Ja jestem za ale ja bede tylko podziwiac. Jestem antytalent do takich rzeczy niestety :( moj znienawidzony przedmiot w podstawowce to technika i plastyka :D

Ja w pierwszej ciazy jak mlody bog sie czulam. Gdyny Gdybynie duzy brzusio i kopniaki ze srodka to nie wiedzialabym ze w ciazy jestem. A teraz czuje się bardzo niekomfortowo. Wszystko mnie boli caly czas jakies problemy i mam juz pol glowy siwych wlosow od tego. Odetchne jak corka/syn sie w terminie urodzi.

Ja tam jak Anetka, nie mam sily na nic a tu tyle roboty hehe [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

witajcie! pogoda za oknem ladna, r od razu humor lepszy :)

Joshi swietny pomysl!

Lux ja w nocy minimum raz musze isc do toalety, ale ja chodze dość pozno spac bo około 1 wiec wtedy jeszcze sikam ;)

Lenam coz za okropny sen - tule!

nie strasz bo się rozochociłam na drugie :p
No ja w pierwszej ciąży też sobie myślałam, że jeśli tak ma ciąża wyglądać, to ja mogę mieć 10 dzieci, teraz zmieniłam zdanie, 2 wystarczy :-p

Jestem za, choć ja antytalent. Ale chętnie popatrzę.

reklama

yyy generalnie jestem za, ale gdzieś to już widnieje, nie czasem na przydatne dla mamy czy coś?

Do góry