reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

czesc dziewczyny
tak was czytam i czytam i stwierdzam, ze jestem szczesciara w tej ciazy bo mi kompletnie nic nie dolega :D siku latam maks jeden raz w nocy i to tez nie zawsze ! ostatnio doskwierało mi zatwardzenie ale moja wina bo tesciowa nawiozla ciasta i mi zal bylo wyrzucic ... ciasto sie skonczylo to wszystko wrocilo do normy
jak czasami czuje sie gorzej to po prostu klade sie na moment i tyle chyba jestem stworzona do ciazy haha ciekawe jak z porodem bedzie oby tak samo :D

reklama
Dzień dobry
A ja coś nie mam ostatnio nastroju. nawet pisać mi się nie chce, tylko Was czytam po łebkach, żeby być mniej więcej na bieżąco.
Mnie noc minęła nieźle, bez pobudki do samego rana. Co z tego, skoro od wczoraj jestem permanentnie niewyspana, niezależnie od tego ile bym nie spała.
Na szczęście kręgosłup nie dokucza, więc mam nadzieję, że już odpuści przynajmniej na jakiś czas.

czesc dziewczyny
tak was czytam i czytam i stwierdzam, ze jestem szczesciara w tej ciazy bo mi kompletnie nic nie dolega :D siku latam maks jeden raz w nocy i to tez nie zawsze ! ostatnio doskwierało mi zatwardzenie ale moja wina bo tesciowa nawiozla ciasta i mi zal bylo wyrzucic ... ciasto sie skonczylo to wszystko wrocilo do normy
jak czasami czuje sie gorzej to po prostu klade sie na moment i tyle chyba jestem stworzona do ciazy haha ciekawe jak z porodem bedzie oby tak samo :D
Wiesz co, ja w pierwszej ciąży też praktycznie nie miałam żadnych dolegliwości poza zgagą. Jednak jak się nie ma starszego dziecka do opieki, to ciąża jest dużo łatwiejsza.

Dzień dobry mamy.
Dopada mi chyba kryzys, od wczoraj jestem zmęczona i niewyspana mimo, że sypiam po 8h. Generalnie nic mi się nie chce :(

Dziś miałam koszmarny sen, byłam obserwatorką swojego cc, urodziłam jakieś wielkie dziecko z poł łysą głową, które miało problem z kręgosłupem. W śnie powiedziałam mężowi, że to dziecko mi się nie podoba i nie wiem czy je pokocham. Koszmar!!! Dobrze, że już ranek.
Nie zla jazda ! Tule.
A mi ani razu nie snilo sie dziecko ani ciaza I nic w ten desen.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

czesc dziewczyny
Ja tak samo czulam sie przy pierwszej.
Teraz juz nie tak kolorowo [emoji6][emoji6]

reklama
a ja chcę weekend tylko z mężem. Wczoraj grał z synem w piłkę i był taaki beztroski, taki jak na początku naszej współnej drogi. Tęskno mi za takim Jarkiem ahhh :zawstydzona/y:
Kurcze mam to samo.
Dlatego jak teraz pojedziemy do Pl mamy w planach wyskoczyc nad jezioro pod jakis domek tylko we dwojke. Bez chlopakow ktorzy zostana z babciami.
Od kiedy sie chlopaki urodzili ani razu nie bylismy sami.powaznie od 15 lat.
Teraz zanim jeszcze nie ma trzeciego a chlopaki stesknieni za dziadkami. Chcemy uciec....sami.

Do góry