reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
hej ja niby wyspana, ae chlop tak chrapal, ze wysiadam, oczywiscie 3 razy w nocy bylam siku tak dla zasady
Hej.
A ja ci powiem ze ja jakos zadko wstaje sikac w nocy. Az Sama w szoku jestem
W tamte ciaze latalam jak glupia.
A teraz chillout [emoji41]
W dzien nadrabiam za to.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej.
A ja ci powiem ze ja jakos zadko wstaje sikac w nocy. Az Sama w szoku jestem
W tamte ciaze latalam jak glupia.
A teraz chillout [emoji41]
W dzien nadrabiam za to.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
w dzien latam tak srednio co godzine jak nie czesciej a noc to masakra, a ja przeciez duzo nie pije na noc, ba nawet juz w nocy nie pije a i tak latam sikac

Mnie też krocze boli, ale wiem że to norma, trzeba to przetrzymać i tyle. Ehhh my kobiety ile musimy przejść!
Ja o dziwo od 3 dni nie chodzę w nocy Siku.

Ja nie wstaje w nocy nigdy i w ciazy tak samo, dopiero nad ranem około 7-8 musze iść. A te bóle wiem,że tak musi być śle zastanawiamy się już czy jechac na urlop bo jak ja nie jestem w stanie nawet pochodzić za dużo to skończy się na lezeniu przez cały tydzień. ..

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry mamy.
Dopada mi chyba kryzys, od wczoraj jestem zmęczona i niewyspana mimo, że sypiam po 8h. Generalnie nic mi się nie chce :(

Dziś miałam koszmarny sen, byłam obserwatorką swojego cc, urodziłam jakieś wielkie dziecko z poł łysą głową, które miało problem z kręgosłupem. W śnie powiedziałam mężowi, że to dziecko mi się nie podoba i nie wiem czy je pokocham. Koszmar!!! Dobrze, że już ranek.

Do góry