elifit
Moderatorka
no ja to mam.. raz lepiej raz gorzej.. od 20tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej.hej ja niby wyspana, ae chlop tak chrapal, ze wysiadam, oczywiscie 3 razy w nocy bylam siku tak dla zasady
w dzien latam tak srednio co godzine jak nie czesciej a noc to masakra, a ja przeciez duzo nie pije na noc, ba nawet juz w nocy nie pije a i tak latam sikacHej.
A ja ci powiem ze ja jakos zadko wstaje sikac w nocy. Az Sama w szoku jestem
W tamte ciaze latalam jak glupia.
A teraz chillout [emoji41]
W dzien nadrabiam za to.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wspolczoje.w dzien latam tak srednio co godzine jak nie czesciej a noc to masakra, a ja przeciez duzo nie pije na noc, ba nawet juz w nocy nie pije a i tak latam sikac
no jak wstane to ciezko mi zasnacWspolczoje.
Za to organizm jaki bedzie przyzwyczajony do nocnych pobodek.
Potwierdzam nie brudzi się! Mam przeszło rok! Tylko granatowy z bialymBardzo Fajny !
Tylko ja bym sie troche bala ze ta faktura materialu bedzie sie brudzic. Bo nie gladka.
W gondoli moze nie ale przy spacerowce I siedzacym dziecku .