Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Dziewczyny używacie octu do sprzątania?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Ale jak ci przeszkadza zapach to użyj sody lub octu jabłkowego czy winnego.Dziewczyny używacie octu do sprzątania?
a ja dziś zaczynam 25 tc, od tej pory moja dzidzia produkuje surfaktanty i mogłaby przeżyć gdyby nie daj Boże chciała wcześniej wyjść. To już ten bezpieczniejszy etap ciąży.
No do pralki szklanke octu i puste pranie na 95 st.Zapach całkiem sobie, chodzi mi w jaki sposób? Właśnie wlałam do pralki, żeby ją wyczyścić.
Zdrowka dziewczyny!!!!Zu ma stan podgorączkowy. Leżymy obie więc.
Joshi Lenie nic nie wyrośnie. Kciukamy
No niewiem chyba tak.mowisz, ze jednak czujesz syncia?
ja tam trzymam kciuki za Lenke, u mnie synek nas cieszy Ci powiem, ale to pierwsze to wieszZdrowka dziewczyny!!!!
No niewiem chyba tak.
Jeszcze lekarz mial zly dostep do krocza dzidzia .
No niewiem nie nakrecam sie zeby pozniej nie byc rozczarowanym.
W poniedzialek licze ze na usg zobacze plec wyraznie I wtedy moze uwierze [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki kolor wybraliscie?ja tam trzymam kciuki za Lenke, u mnie synek nas cieszy Ci powiem, ale to pierwsze to wiesz
ps dzis zapadla decyzja, ze barletta u nas rzadzi!!! kolor tez wybrany
Chyba bym się bała zapachu ale spróbuj na starych ręcznikachA do płukania prania? Bo czytałam że zmiękcza nawet lepiej niż płyny, ale jakoś mam obawy.