reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

U mnie w W dwoch wczesniejszych cc tez maz nie mogl Byc ale to bylo w Pl.
Teraz mamy mozliwosc tutaj przy trzeciej cc aby maz byl na sali I odciol pepowine. Zawsze o tym marzyl wiec nie ma opcji aby go to teraz ominelo jak jest Szansa.
A I ja zawsze pragnelam aby byl ze mna a nie gdzies pod drzwiami caly w nerwach.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się boje ,że moj juz no dlugo mąż by panikowal. Sama nie wiem cieszy mnie to , ze mam planowana cesarke i nie bd tego placzu co prawie 7 lat temu [emoji52]

Wysłane z mojego HUAWEI Y330-U01 przy użyciu Tapatalka

reklama
1470333565264.jpg

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470333565264.jpg
    1470333565264.jpg
    78,8 KB · Wyświetleń: 283
To nowe lozeczko córy [emoji6]

Ja sie tak boje ze bede miala szybki porod i ze moj maz nie zdazy ze juz nawet mysle ze co ma byc to bedzie, zdazy to bedzie, nie zdazy to mnie zawiezie kto inny i tez urodze [emoji23][emoji23] nie chce tak szczegolowo planowac.

Kochane, a myslicie ze z pepowina dwunaczyniowa dotrwa sie do terminu ? Czytalam ze moze to wplywac na dotlenienie dziecka i przedwczesne odklejanie sie lozyska i sama juz nie wiem co myśleć.. lepiej nic nie czytac :/

Slicznie wyglada !!! Mala zadowolona pewnie na calego.

Zadowolona [emoji6] sama wybierala kolorki [emoji6] balam sie troche zamawiac to lozeczko ale w koncu platnosc przy odbiorze to moglam dokladnie poogladac, a uwierzcie ze dokladnie sprawdzilam, bo odpakowalam cale lozko przy kurierze, ogladnelam z kazdej strony, nawet siadalam czy nie polamane i dopiero wtedy zaplacilam [emoji23]

reklama
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Ja za to nie dosc ze nie moglam spac to kuzwa sasiedzi se orgie zboczency urzadzili!!! No tak babsko jeczalo ze az musze sprawdzic ktory to taki jurny chlop!!!!
Na dole stara glucha babka wiec to raczej nie ona , bo jak to ona tak sie zabawiala to swiat sie konczy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mlode malzenstwo z boku wyjechal na urlop.na weekend wracaja.
A ze mieszkamy w kamienicy I klatka przy klatce w jednym ciagu , wiec to ktos z drugiego boku z drugiej klatki. Musze przyczaic [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ale ja wkur*iona spac nie moglam do tego w celibacie od 4 kwietnia!!!!! No gdzie zeby tak biedna ciezarna meczyc !

Dlatego meza zaatakowalam z rana przed jego startem do pracy.po 5 miesiacach suchoty wkoncu sie odwazylismy [emoji41][emoji41][emoji41]
Biedny w jakim szoku byl.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No I nic nie bolalo brzuch nie twardnial toz to ja dopiero teraz bede szalec [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] zamecze chlopa!!!!!!

joshi, taka noc chyba... Jakaś dziwna energia w powietrzu. Mnie też mąż przyatakował po 1ej :o

Do góry