zuzanna8704
Fanka BB :)
dZiękuję :-)Yyy Antiope nie raz prosiła o dane na priv. Po co to oburzenie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dZiękuję :-)Yyy Antiope nie raz prosiła o dane na priv. Po co to oburzenie?
Ja w pierwszej ciazy nie mialam bolesnych ruchow i dziwilam sie jak to.jest mozliwe ze kazdy mowi o tym. Matko ale.sie narobilam od 11 sprzatalam do teraz. Mama robi gulasz mniamDzień dobry
Lola martwe zęby zwykle się łamią do korzenia. A nie miałaś tam plomby? Powodzenia z dentystą ja ostatnio ułamaną dwójkę naprawiałam na szczęście wypełnienie tylko.
Do dentysty chodzę nieprzerwanie od 5 lat uroki ciąż i kp
Gabinia przeszło?
Nonkatoja udanego wypoczynku
Dziewczyny ruchy dziecka bywają nieprzyjemne. Potem dopiero jest hardkor [emoji14] żebra pęcherz jajniki o matko
Mąż idzie do pracy na dwójki o jak ja się cieszę
Ja mam drewnianeA teraz pytanie na jakie lozeczko sie decydujecie? Turystyczne czy drewniane?
Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Marzy mi sie biale drewniane , ale ze.niby ochraniacze na boki sa niebezpieczne... sam nie wiemJa mam drewniane
Słyszałam o takim info ale powiem szczerze że na początku dziecko się nie wierci. Dopiero jak zrobi się ruchliwsze. Zresztą jakoś dużo ochraniacza nie używałam [emoji14]Marzy mi sie biale drewniane , ale ze.niby ochraniacze na boki sa niebezpieczne... sam nie wiem
Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom