reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Yyy Antiope nie raz prosiła o dane na priv. Po co to oburzenie?

cb7wugpju04jz4q8.png
dZiękuję :-)

reklama
Dzień dobry

Lola martwe zęby zwykle się łamią do korzenia. A nie miałaś tam plomby? Powodzenia z dentystą ja ostatnio ułamaną dwójkę naprawiałam na szczęście wypełnienie tylko.
Do dentysty chodzę nieprzerwanie od 5 lat uroki ciąż i kp

Gabinia przeszło?
Nonkatoja udanego wypoczynku

Dziewczyny ruchy dziecka bywają nieprzyjemne. Potem dopiero jest hardkor [emoji14] żebra pęcherz jajniki o matko

Mąż idzie do pracy na dwójki o jak ja się cieszę

cb7wugpju04jz4q8.png
Ja w pierwszej ciazy nie mialam bolesnych ruchow i dziwilam sie jak to.jest mozliwe ze kazdy mowi o tym. Matko ale.sie narobilam od 11 sprzatalam do teraz. Mama robi gulasz mniam

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Marzy mi sie biale drewniane , ale ze.niby ochraniacze na boki sa niebezpieczne... sam nie wiem

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Słyszałam o takim info ale powiem szczerze że na początku dziecko się nie wierci. Dopiero jak zrobi się ruchliwsze. Zresztą jakoś dużo ochraniacza nie używałam [emoji14]

cb7wugpju04jz4q8.png

Dzięki dziewczyny za wyjaśnienie z tymi wpisami na listę,nie wiedziałam jak to działa, myślałam że jakoś tak automatycznie to wchodzi czy co.

Też się zastanawiam, zawsze miałam drewniane i ochraniacze, ale teraz mam bardzo małe mieszkanie i nie wiem jak to urządzić. Myślałam o koszu Mojżesza, ale to i tak rozwiązanie tylko na chwilę.
Albo może sami zrobimy jakieś takie mniejsze.

Tym bardziej, że mamy w pokoju ogromną klatkę z gryzoniem i musimy jeszcze znaleźć nowe miejsce dla niego, bo oczywiście w pokoju z dzieckiem mu nie pozwolę być

Hej kobietki. Ja mam dzisiaj ciężki dzień.obudziłam się z mega mocnym bólem głowy, wiem, że to od problemów z zatokami, chciałam sobie zrobić inhalacje ale skończyłą mi się sól fizjologiczna jak na złość..nie wytrzymałam, tak bolało, że musiałam wziąć apap, a staram się nie brać teraz leków, ale byłam naprawdę zmuszona do ostateczności.. Później wyszłam z synem na zakupy i jak staliśmy w kolejce to zrobiło mi się słabo, myślałam, że zaraz padnę, dobrze, że blisko do domu.. Teraz już jest ok, zaraz idę robić inhalacje, w moim przypadku naprawdę pomagają, a poza tym jakoś dzisiaj nie mam mocy nic, ale na szczęście dziś mąż wraca do domku :-) :) miłego weekendu

reklama
Do góry