reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Yyy Antiope nie raz prosiła o dane na priv. Po co to oburzenie?

cb7wugpju04jz4q8.png
dZiękuję :-)

reklama
Dzień dobry

Lola martwe zęby zwykle się łamią do korzenia. A nie miałaś tam plomby? Powodzenia z dentystą ja ostatnio ułamaną dwójkę naprawiałam na szczęście wypełnienie tylko.
Do dentysty chodzę nieprzerwanie od 5 lat uroki ciąż i kp

Gabinia przeszło?
Nonkatoja udanego wypoczynku

Dziewczyny ruchy dziecka bywają nieprzyjemne. Potem dopiero jest hardkor [emoji14] żebra pęcherz jajniki o matko

Mąż idzie do pracy na dwójki o jak ja się cieszę

cb7wugpju04jz4q8.png
Ja w pierwszej ciazy nie mialam bolesnych ruchow i dziwilam sie jak to.jest mozliwe ze kazdy mowi o tym. Matko ale.sie narobilam od 11 sprzatalam do teraz. Mama robi gulasz mniam

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Marzy mi sie biale drewniane , ale ze.niby ochraniacze na boki sa niebezpieczne... sam nie wiem

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Słyszałam o takim info ale powiem szczerze że na początku dziecko się nie wierci. Dopiero jak zrobi się ruchliwsze. Zresztą jakoś dużo ochraniacza nie używałam [emoji14]

cb7wugpju04jz4q8.png

Dzięki dziewczyny za wyjaśnienie z tymi wpisami na listę,nie wiedziałam jak to działa, myślałam że jakoś tak automatycznie to wchodzi czy co.

Też się zastanawiam, zawsze miałam drewniane i ochraniacze, ale teraz mam bardzo małe mieszkanie i nie wiem jak to urządzić. Myślałam o koszu Mojżesza, ale to i tak rozwiązanie tylko na chwilę.
Albo może sami zrobimy jakieś takie mniejsze.

Tym bardziej, że mamy w pokoju ogromną klatkę z gryzoniem i musimy jeszcze znaleźć nowe miejsce dla niego, bo oczywiście w pokoju z dzieckiem mu nie pozwolę być

Hej kobietki. Ja mam dzisiaj ciężki dzień.obudziłam się z mega mocnym bólem głowy, wiem, że to od problemów z zatokami, chciałam sobie zrobić inhalacje ale skończyłą mi się sól fizjologiczna jak na złość..nie wytrzymałam, tak bolało, że musiałam wziąć apap, a staram się nie brać teraz leków, ale byłam naprawdę zmuszona do ostateczności.. Później wyszłam z synem na zakupy i jak staliśmy w kolejce to zrobiło mi się słabo, myślałam, że zaraz padnę, dobrze, że blisko do domu.. Teraz już jest ok, zaraz idę robić inhalacje, w moim przypadku naprawdę pomagają, a poza tym jakoś dzisiaj nie mam mocy nic, ale na szczęście dziś mąż wraca do domku :-) :) miłego weekendu

reklama
Do góry