reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Czy to mozliwe ze moge juz wysoko dzidzie czuc?

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Możliwe:) moja dzidzia czasami układa sie główką w dół i wtedy nad pepkiem czuje kopniaczki ale rzadko tak jest zazwyczaj kopie mnie po pecherzu:)
Dzis dzien mam zalatany. Bylam z malym u ciotki i szalal z moją małą kuzynka w basenie. Dziś temperatura byla ponad 30 stopni to szkoda go bylo w domu trzymac a na basen nie bylo jak iść. Mąż w pracy a sama nie dam rady z rzeczami malym itd isc. Tak sie znaczył ze pierwszy raz zasnął nam sam w łóżeczku. Ide lulu dopoki spi bo pewnie zaraz sie obudzi i na łóżko do nas wróci:D

hej u mnie maly juz tak kopie ze widze na brzuchu wypuklosci,jak mi jezdzi nozkami..boze jestem w takim szoku,to takie dziwne uczucie i widok.. rano jak sie budze i zjem sniadanie to tak reaguje i w nocy jak sie juz poloze.. teraz tez czuje ze sie wierci <3 cudowne uczucie!!! a jak u was z ruchami? czujecie? widzicie?
Mnie się udało zaobserwować skaczący brzuszek raz... Od dłuższego czasu czułam same kopniaki - czy to pojedyncze uderzenia czy całe serie :) od kilku dni jednak zaczynam czuć po prostu ruchy Małej. Nie są pewnie tak częste i wyraźne jak u niektórych z Was, ale momentami potrafię z całą pewnością powiedzieć skąd dokąd się przemieszcza. Ruchy Maleństwa są istnym cudem, ale wczoraj aż brzuchem bujałam wieczorem, bo chciałam już zasnąć, a Zosieńka jakby się ocierała o mój boczek i do tego to uczucie... dreptania ;) po chwili odpuściła, ale już chciałam z łóżka wstawać, przekonana, że nie zasnę.

Mnie się udało zaobserwować skaczący brzuszek raz... Od dłuższego czasu czułam same kopniaki - czy to pojedyncze uderzenia czy całe serie :) od kilku dni jednak zaczynam czuć po prostu ruchy Małej. Nie są pewnie tak częste i wyraźne jak u niektórych z Was, ale momentami potrafię z całą pewnością powiedzieć skąd dokąd się przemieszcza. Ruchy Maleństwa są istnym cudem, ale wczoraj aż brzuchem bujałam wieczorem, bo chciałam już zasnąć, a Zosieńka jakby się ocierała o mój boczek i do tego to uczucie... dreptania ;) po chwili odpuściła, ale już chciałam z łóżka wstawać, przekonana, że nie zasnę.

pewnie tydzien,gora dwa i bedzie intensywniej :D tak,to jest niesamowite <3 nie moge sie nadziwic i nacieszyc :D

reklama
a co to za lista?
tu jest link Link do: Lista mam i dzieciaczków
napisz do Antopie i będziesz dopisana:)

ja osttanio aż gadałam do brzucha,żeby mały się uspokoił, bo zasnąc nie szło:) nie tyle co kopniaki mi dały popalic, ale rozciąganie- chyba nóżkami sobie lokum powiększa bo myślałam, że pęknę:]
ale i tak kocham to uczucie nad życie

Do góry