reklama
anio0
Fanka BB :)
Witam się z Wami ponownie byłam dzisiaj na usg - Zośka nadal jest Zośką, waży już 350g i jest ponoć szalenie ruchliwym dzieckiem powiedziałam lekarzowi, że aż tak często ruchów nie czuję, na co usłyszałam, że mam się cieszyć póki mogę, bo jak tak dalej pójdzie to będę się modlić, żeby tylko przestała mi w żebra dawać
sancia880
Moje dziecko oszalalo zjadlam babke ziemniaczana a dzidzia zaczela.wariowac
Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
koralinakato
hej u mnie maly juz tak kopie ze widze na brzuchu wypuklosci,jak mi jezdzi nozkami..boze jestem w takim szoku,to takie dziwne uczucie i widok.. rano jak sie budze i zjem sniadanie to tak reaguje i w nocy jak sie juz poloze.. teraz tez czuje ze sie wierci <3 cudowne uczucie!!! a jak u was z ruchami? czujecie? widzicie?
sancia880
Kochana ja pare dni czułAm a później ponad dwa tyg nic...Okropnie Wam zazdroszczę ! U mnie nadal cisza... ale wiem, że muszę uzbroić się w cierpliwość !
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
sancia880
Mój d czul juz pod reka z dwa czy trzy razy. Tylko to.zalezy jak moje dziecko chce bo czasem sie lenihej u mnie maly juz tak kopie ze widze na brzuchu wypuklosci,jak mi jezdzi nozkami..boze jestem w takim szoku,to takie dziwne uczucie i widok.. rano jak sie budze i zjem sniadanie to tak reaguje i w nocy jak sie juz poloze.. teraz tez czuje ze sie wierci <3 cudowne uczucie!!! a jak u was z ruchami? czujecie? widzicie?
koralinakato
moj tez i robil oczy jak 5zl z niedowierzaniem a to dopiero przedsmak tego co maly bedzie wyczynialMój d czul juz pod reka z dwa czy trzy razy. Tylko to.zalezy jak moje dziecko chce bo czasem sie leni
sancia880
Czy to mozliwe ze moge juz wysoko dzidzie czuc?moj tez i robil oczy jak 5zl z niedowierzaniem a to dopiero przedsmak tego co maly bedzie wyczynial
reklama
koralinakato
wiesz, u mnie zalezy jak siedze/leze..jak siedze to czuje tak w okolicach jajnikow a jak leze to na lini z pepkiem nawet troche nad.. i wali mi po lewym boku ciagle ;DCzy to mozliwe ze moge juz wysoko dzidzie czuc?