reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Witam się z Wami ponownie :) byłam dzisiaj na usg - Zośka nadal jest Zośką, waży już 350g i jest ponoć szalenie ruchliwym dzieckiem :D powiedziałam lekarzowi, że aż tak często ruchów nie czuję, na co usłyszałam, że mam się cieszyć póki mogę, bo jak tak dalej pójdzie to będę się modlić, żeby tylko przestała mi w żebra dawać ;)

hej u mnie maly juz tak kopie ze widze na brzuchu wypuklosci,jak mi jezdzi nozkami..boze jestem w takim szoku,to takie dziwne uczucie i widok.. rano jak sie budze i zjem sniadanie to tak reaguje i w nocy jak sie juz poloze.. teraz tez czuje ze sie wierci <3 cudowne uczucie!!! a jak u was z ruchami? czujecie? widzicie?

Okropnie Wam zazdroszczę ! U mnie nadal cisza... ale wiem, że muszę uzbroić się w cierpliwość !

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

hej u mnie maly juz tak kopie ze widze na brzuchu wypuklosci,jak mi jezdzi nozkami..boze jestem w takim szoku,to takie dziwne uczucie i widok.. rano jak sie budze i zjem sniadanie to tak reaguje i w nocy jak sie juz poloze.. teraz tez czuje ze sie wierci <3 cudowne uczucie!!! a jak u was z ruchami? czujecie? widzicie?
Mój d czul juz pod reka z dwa czy trzy razy. Tylko to.zalezy jak moje dziecko chce bo czasem sie leni

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry