elifit
Moderatorka
A no tak to już jest że dla każdego co innego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no tak to już jest że dla każdego co innego
ooo tego jeszcze nie czułam ale juz wybija sie na brzuszku i nawet mąż juz widział jak skacze brzuszek a nawet pod ręką wyczulTakie miarowe regularne podskakiwanie przez dłuższy czas
Niby to wiem, ale czytając czuję się chwilami wyalienowana. Dobrej nocy.Spokojne dzieci ruszają się mniej.. A każda by chciała spokojne dziecko przecież
Przestan! To ze nie czujesz nie znaczy ze wcale.nie bd czuc. Jeszcze troszkę. Proszę nie smuc sieNiby to wiem, ale czytając czuję się chwilami wyalienowana. Dobrej nocy.
No mój mały najpierw nieźle kopał, potem miałam dłuższą przerwę i praktycznie nic nie czułam, a teraz go czuję, ale nie jakoś specjalnie silnie. Tylko czasami uda mi się zaobserwować ruch na brzuchu i to też nie jakoś specjalnie mocno. No ale zwalam to na łożysko na przedniej ścianie.hej u mnie maly juz tak kopie ze widze na brzuchu wypuklosci,jak mi jezdzi nozkami..boze jestem w takim szoku,to takie dziwne uczucie i widok.. rano jak sie budze i zjem sniadanie to tak reaguje i w nocy jak sie juz poloze.. teraz tez czuje ze sie wierci <3 cudowne uczucie!!! a jak u was z ruchami? czujecie? widzicie?
U mnie też bywa, że czuję nad pępkiem.Ja czuje jak leze to nad pepkiem. Tak mnie smyrnie w dole. Ale juz coraz wyzej
Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
Mniam, uwielbiam; z octem, albo cytrynką. To chyba na to miałam ochotę od dłuższego czasu. Chyba będę musiała sobie zrobić.
Wiesz co, mój synek był bardzo leniwy jeśli chodzi o ruchy i teraz też nie jest tak energiczny jak potrafią niektóre dzieci, ale i tak dał mi w kość po urodzeniu, bo był spokojny, ale nieodkładalny.Spokojne dzieci ruszają się mniej.. A każda by chciała spokojne dziecko przecież
Zjadlam cala miskę heheNo mój mały najpierw nieźle kopał, potem miałam dłuższą przerwę i praktycznie nic nie czułam, a teraz go czuję, ale nie jakoś specjalnie silnie. Tylko czasami uda mi się zaobserwować ruch na brzuchu i to też nie jakoś specjalnie mocno. No ale zwalam to na łożysko na przedniej ścianie.
U mnie też bywa, że czuję nad pępkiem.
Mniam, uwielbiam; z octem, albo cytrynką. To chyba na to miałam ochotę od dłuższego czasu. Chyba będę musiała sobie zrobić.
Wiesz co, mój synek był bardzo leniwy jeśli chodzi o ruchy i teraz też nie jest tak energiczny jak potrafią niektóre dzieci, ale i tak dał mi w kość po urodzeniu, bo był spokojny, ale nieodkładalny.