reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Tobie sie.nie widzi a ja sie ciesze ze.bd cc

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
A no tak to już jest że dla każdego co innego :)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Bardzo intensywnie i wyraźnie odczywacie swoje maluchy :)Pozazdrościć. Ja nasłuchuję, wyczekuję i czasami uda
mi się wyłapać obecność dziecka. Uspokoję się chyba dopiero po połówkowym czyli 26.07. Ech.... Śpijcie dobrze.

hej u mnie maly juz tak kopie ze widze na brzuchu wypuklosci,jak mi jezdzi nozkami..boze jestem w takim szoku,to takie dziwne uczucie i widok.. rano jak sie budze i zjem sniadanie to tak reaguje i w nocy jak sie juz poloze.. teraz tez czuje ze sie wierci <3 cudowne uczucie!!! a jak u was z ruchami? czujecie? widzicie?
No mój mały najpierw nieźle kopał, potem miałam dłuższą przerwę i praktycznie nic nie czułam, a teraz go czuję, ale nie jakoś specjalnie silnie. Tylko czasami uda mi się zaobserwować ruch na brzuchu i to też nie jakoś specjalnie mocno. No ale zwalam to na łożysko na przedniej ścianie.

Ja czuje jak leze to nad pepkiem. Tak mnie smyrnie w dole. Ale juz coraz wyzej

U mnie też bywa, że czuję nad pępkiem.

Ja jem taka z octem mniam

Mniam, uwielbiam; z octem, albo cytrynką. To chyba na to miałam ochotę od dłuższego czasu. Chyba będę musiała sobie zrobić. :happy:

Spokojne dzieci ruszają się mniej.. A każda by chciała spokojne dziecko przecież ;)

cb7wugpju04jz4q8.png
Wiesz co, mój synek był bardzo leniwy jeśli chodzi o ruchy i teraz też nie jest tak energiczny jak potrafią niektóre dzieci, ale i tak dał mi w kość po urodzeniu, bo był spokojny, ale nieodkładalny.

No mój mały najpierw nieźle kopał, potem miałam dłuższą przerwę i praktycznie nic nie czułam, a teraz go czuję, ale nie jakoś specjalnie silnie. Tylko czasami uda mi się zaobserwować ruch na brzuchu i to też nie jakoś specjalnie mocno. No ale zwalam to na łożysko na przedniej ścianie.

U mnie też bywa, że czuję nad pępkiem.

Mniam, uwielbiam; z octem, albo cytrynką. To chyba na to miałam ochotę od dłuższego czasu. Chyba będę musiała sobie zrobić. :happy:

Wiesz co, mój synek był bardzo leniwy jeśli chodzi o ruchy i teraz też nie jest tak energiczny jak potrafią niektóre dzieci, ale i tak dał mi w kość po urodzeniu, bo był spokojny, ale nieodkładalny.
Zjadlam cala miskę hehe

reklama
Do góry