reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Tobie sie.nie widzi a ja sie ciesze ze.bd cc

Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
A no tak to już jest że dla każdego co innego :)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Bardzo intensywnie i wyraźnie odczywacie swoje maluchy :)Pozazdrościć. Ja nasłuchuję, wyczekuję i czasami uda
mi się wyłapać obecność dziecka. Uspokoję się chyba dopiero po połówkowym czyli 26.07. Ech.... Śpijcie dobrze.

hej u mnie maly juz tak kopie ze widze na brzuchu wypuklosci,jak mi jezdzi nozkami..boze jestem w takim szoku,to takie dziwne uczucie i widok.. rano jak sie budze i zjem sniadanie to tak reaguje i w nocy jak sie juz poloze.. teraz tez czuje ze sie wierci <3 cudowne uczucie!!! a jak u was z ruchami? czujecie? widzicie?
No mój mały najpierw nieźle kopał, potem miałam dłuższą przerwę i praktycznie nic nie czułam, a teraz go czuję, ale nie jakoś specjalnie silnie. Tylko czasami uda mi się zaobserwować ruch na brzuchu i to też nie jakoś specjalnie mocno. No ale zwalam to na łożysko na przedniej ścianie.

Ja czuje jak leze to nad pepkiem. Tak mnie smyrnie w dole. Ale juz coraz wyzej

U mnie też bywa, że czuję nad pępkiem.

Ja jem taka z octem mniam

Mniam, uwielbiam; z octem, albo cytrynką. To chyba na to miałam ochotę od dłuższego czasu. Chyba będę musiała sobie zrobić. :happy:

Spokojne dzieci ruszają się mniej.. A każda by chciała spokojne dziecko przecież ;)

cb7wugpju04jz4q8.png
Wiesz co, mój synek był bardzo leniwy jeśli chodzi o ruchy i teraz też nie jest tak energiczny jak potrafią niektóre dzieci, ale i tak dał mi w kość po urodzeniu, bo był spokojny, ale nieodkładalny.

No mój mały najpierw nieźle kopał, potem miałam dłuższą przerwę i praktycznie nic nie czułam, a teraz go czuję, ale nie jakoś specjalnie silnie. Tylko czasami uda mi się zaobserwować ruch na brzuchu i to też nie jakoś specjalnie mocno. No ale zwalam to na łożysko na przedniej ścianie.

U mnie też bywa, że czuję nad pępkiem.

Mniam, uwielbiam; z octem, albo cytrynką. To chyba na to miałam ochotę od dłuższego czasu. Chyba będę musiała sobie zrobić. :happy:

Wiesz co, mój synek był bardzo leniwy jeśli chodzi o ruchy i teraz też nie jest tak energiczny jak potrafią niektóre dzieci, ale i tak dał mi w kość po urodzeniu, bo był spokojny, ale nieodkładalny.
Zjadlam cala miskę hehe

reklama
Do góry