reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Mi w ciąży z synem też cycki urosły do szalonych rozmiarów. Aż mi się nie podobały :p bo za ciężko było dźwigać :D

reklama
Piotrowsqa to bardzo fajnie. A wyjechaliście z PL z dużego miasta? Nie bałaś się? Ja strachliwa nie jestem, ale chyba troche bym się bała. No, tylko, że ja byłam pół życia sama I to z dzieckiem ;-)

mojeboje oj to kuruj się ... nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie paskudnie jest dziś I wczoraj ale od jutra ma być całkiem ładnie, słoneczko I fajna temperature. Oby Ci szybko przeszło.
Ja wyjechałam z miasta gdzie ma 170 tys osób a chłopak z 17 tys. Także nie z jakiś dużych. Strach był tymbardziej że ja średnio nawet angielski ogarniam. Dobrze ze jest chłopak bo umie Perfect. Wszędzie się dogada. :D

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny :) ale dajecie czadu, niestety nie zdążę tego wszystkiego przeczytać i być z Wami na bieżąco ze względu na studia i jeszcze staram się prowadzić firmę póki się jeszcze dobrze czuje i nie mam żadnych objawów ciąży ;) nawet cycki nie urosły :( ale zaglądam tu często i cieszę się, że u Was wszystko w porządku i wizyty u lekarza też owocne. Trzymajcie się cieplutko i niech Maleństwa Wam rosną :)

Piotrowsqa trochę Ci zazdroszczę ... ja miałam uciec do Wiednia na studia ale zaszłam w ciąże a teraz moje zycie jest zbyt poplatane i nie dam rady :-)

Moj P na moje cycki mowi bimbały :-) wyglądam przez nie jakbym przytyla z 10 kg ...ale jakbym się tak uczepiła tych przesądów do dziewczynka na bank będzie :-)

Ja zawsze miałam spore piersi (wg brafitterek wyszło 65F) i bałam się, żeby nie urosły. Na szczęście w ciąży nie miałam dużych zmian w rozmiarze, dopiero podczas pierwszych miesięcy karmienia czasami jak było dużo mleka to się robiły wieeelkie.

Piotrowsqa trochę Ci zazdroszczę ... ja miałam uciec do Wiednia na studia ale zaszłam w ciąże a teraz moje zycie jest zbyt poplatane i nie dam rady :-)

Moj P na moje cycki mowi bimbały :-) wyglądam przez nie jakbym przytyla z 10 kg ...ale jakbym się tak uczepiła tych przesądów do dziewczynka na bank będzie :-)
Jest lepiej ale ja i tak chce wrócić do Polski. Uzbierać na ślub i trochę odłożyć i do rodziny wrócić. Bo tutaj trochę ich brakuje.

Moje cycki trochę urosły ale to może przez to ze bardziej zmieniły się w strukturze. Mój chłopak jest zachwycony tym faktem. :D

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

W ogóle to ruszyłyście z kopyta z tym pisaniem! Nie mam nawet kiedy do Was zajrzeć ostatnio :( że nie wspomnę o nadrabianiu zaległości. Od wczoraj jestem na swoim mieszkanku w końcu, ale warunki wciąż spartańskie , a internetu i kablówki brak :/

Aaaa, no i dziś jest juz piątek! :D weekend szybko zleci i nim się obejrzymy przyjdzie wtorek i środa, nasze upragnione wizyty! Już się doczekać nie mogę... mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i usłyszę serduszko.

reklama
Do góry