reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Antiope, jestem za. Na pewno będzie to mieć dobry wpływ na zapamiętanie kto jest kto :D :)

Tak, z tym biustem to niemożliwe. Widzę po moim biustonoszu, bo w sumie mam jeden model w różnych kolorach (jedyne, co jest tak małe I wąskie, że na mnie pasowało) no I teraz to naprawdę jest różnica. I też z dnia na dzień.
I do tego strasznie boli, nawet bałam się, że to może węzły chłonne, bo niemożliwe, żeby tak bolało... eh, uroki ;-)

reklama
kindzia o, w tej sekundzie jak napisałaś, pomyślałam, że jak będzie dziewczynka, to chyba mam już imię. :)
Fajne te przesądy ;-)

A jak Twoje cyce? :p

kindzia chciałabym, żeby to była prawda, ale mnie z synem akurat monstrualne urosły. Tylko taka różnica, że nie nagle, tylko rosły stopniowo. Nawet mój D stwierdził, że były za duże i ich nie ogarniał. Na razie nie mam jeszcze takich wielkich.

Agucha
no właśnie mnie nie boli nic a nic. Może mam jedynie minimalnie bardziej wrażliwe brodawki i tyle. Z synem to miałam takie wrażliwe, że pomimo, że byłam ciepło ubrana, to jak było zimno, to na tym zimnie bolały.

Może spotkajmy się po tych wtorkowych wizytacjach, kiedy już będzie wiadomo co i jak?

Piotrowsqa I jak Ci się mieszka? W Holandii mam daleką kuzynkę I permanentne zaproszenie, ale nigdy nie było po drodze, żeby się wybrać ... Jesteś zadowolona?

Antiope to dobry pomysł :) po 19-tym :)

Piotrowsqa I jak Ci się mieszka? W Holandii mam daleką kuzynkę I permanentne zaproszenie, ale nigdy nie było po drodze, żeby się wybrać ... Jesteś zadowolona?

Antiope to dobry pomysł :) po 19-tym :)
Mieszka nam się bardzo dobrze. Zupełnie inna atmosfera niż w Polsce. Inna bajka. Życie jest łatwiejsze jeśli chodzi o koszta. Pracujemy przez agencje i z agencji mamy też studio. Od listopada mieszkamy sami także z dzidzia nie będzie problemu. Jest to jeden pokój ale ma około 40 metrów. Holandia jest spokojniejsza. Ale podejście do chorób masakra. Na wszystko paracetamol. Chyba że przez tydzień będziesz mieć gorączkę 40 stopni.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Piotrowsqa to bardzo fajnie. A wyjechaliście z PL z dużego miasta? Nie bałaś się? Ja strachliwa nie jestem, ale chyba troche bym się bała. No, tylko, że ja byłam pół życia sama I to z dzieckiem ;-)

mojeboje oj to kuruj się ... nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie paskudnie jest dziś I wczoraj ale od jutra ma być całkiem ładnie, słoneczko I fajna temperature. Oby Ci szybko przeszło.

Do góry