reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

madzia to że piersi robią się większe, to zrozumiałe i niczego innego się nie spodziewałam. Mnie zszokowało, że mi tak urosły w ciągu jednej nocy. Wcześniej były tylko trochę większe, a teraz się zrobiły cyce jak donice.
Co do patrzenia w gacie, to przy synku też tak miałam i nie przeszło mi aż do porodu z tego co pamiętam. Na samym początku miałam nawet jeszcze gorzej, bo miałam bardzo obfity śluz i jak czułam, że ze mnie coś cieknie, to leciałam do kibelka tylko po to, żeby sprawdzić czy to nie krew.

Skąd ja to znam :)

Agnesis takie brudne plamienie jednorazowe to raczej nic strasznego. Gorzej jak leci żywa krew.

reklama
Po kilku dniach siedzenia na l4 z powodu przeziębienia gdy czulam sie calkiem dobrze dzisiaj obudzilam sie z koszmarnym bolem gardla i kluciem w uszach. Po prostu pieknie...

Antiope - o ile moge spytac mieszkasz gdziec w okolicach Krakowa ?

Jest nas więcej z Krakowa ;)

A ja dziś rano się obudziłam, a tu mi cycki urosły. Żadnego bólu ani nic, po prostu wczoraj wieczorem były jeszcze całkiem małe, a dziś rano dużo większe. A ja myślałam, że piersi zawsze rosną stopniowo...

antiope Haha, może znalazłaś wczoraj złotą rybkę, tylko nie pamiętasz ... ;-)

Po kilku dniach siedzenia na l4 z powodu przeziębienia gdy czulam sie calkiem dobrze dzisiaj obudzilam sie z koszmarnym bolem gardla i kluciem w uszach. Po prostu pieknie...

mojeboje Biedna :( współczuję. Gdzie się tak zalatwilas?

Ja nie sam krakow a pod Kalwaria Zebrzydowska.Do Krk mam 30 min.

Wczoraj na wieczor mialam taki ciezki brzuch jakbym conajmniej juz w 5 miesiacu byla.Rano przeszlo.I kluje troszke po bokach

Z tym Krakowem to wygodnie, bo przynajmniej już wiadomo gdzie w przyszłości będziemy organizować spotkania grudniuwek. U nas z października do tej pory nie możemy się spotkać w większym gronie, bo jesteśmy rozrzucone po całej Polsce (i nie tylko) i nie ma jednego miasta do którego większości byłoby najbliżej.

Agucha no ta złota rybka to by tłumaczyła te cycki :-p

haha, też dostałam taki present właśnie. śmiałam się że pierwszym objawem ciąży było pojawienie się biustu (jakiegokolwiek:p )

Z tym Krakowem to wygodnie, bo przynajmniej już wiadomo gdzie w przyszłości będziemy organizować spotkania grudniuwek. U nas z października do tej pory nie możemy się spotkać w większym gronie, bo jesteśmy rozrzucone po całej Polsce (i nie tylko) i nie ma jednego miasta do którego większości byłoby najbliżej.

bardzo bym chciała Was poznać I mam nadzieję, że się uda :) Na poprzednim wątku spotykałyśmy się I w ciąży I już z dziećmi I niektóre mają kontakt do teraz :)

Agucha a też Ci ten biust tak nagle wyskoczył?
Jeśli chodzi o spotkanie, to możemy się w zasadzie spotkać już teraz, przynajmniej te z nas, które są z Krakowa i okolic. Fajnie będzie na żywo podzielić się doświadczeniami.

reklama
Do góry