reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

A to joshi miałaś wieczór ciekawy ;)

Ja pusciłam bobasowi mozzarta przez duże słuchawki i raczył mnie kopniakami.
Potem się uspokoił. :) więc wszystko gra.
A ja już 4 poranek muszę 40 minut leżeć by dojść do siebie.
Na początku ciąży wstawalam w nocy, potem spokój i znów się zaczęło sikanie po nocach ;P i tak do porodu i połogu po porodzie zostanie ;)
Trzeba się przyzwyczaić.
Nawet kawa mnie nie budzi!!!!!

reklama
A to joshi miałaś wieczór ciekawy ;)

Ja pusciłam bobasowi mozzarta przez duże słuchawki i raczył mnie kopniakami.
Potem się uspokoił. :) więc wszystko gra.
A ja już 4 poranek muszę 40 minut leżeć by dojść do siebie.
Na początku ciąży wstawalam w nocy, potem spokój i znów się zaczęło sikanie po nocach ;P i tak do porodu i połogu po porodzie zostanie ;)
Trzeba się przyzwyczaić.
Nawet kawa mnie nie budzi!!!!!
ja w nocy wstalam ciagle siku, a moj teraz odsypia moje wstawanie

Dzień dobry
U mnie rano wieczór we dnie w nocy kopie i rozciąga się to małe.

Dziś ostatni dzień laby, od jutra pobudka rano do pracy buu

Miłej niedzieli
W planach mam kino z synem.
Na obiad pewnie jakieś mięsko

cb7wugpju04jz4q8.png
Ja na l4, nie dakabym rady przewijać i sprzątać tych hektarów.
Ale jakbym miała pracę w biurze to pewnie długo bym na l4 nie szla.

Kino? Na jaki film idziecie?
Ja chyba zrobię tradycyjne schabowe.
Ok, dzisiaj dzień dla rodziny, odkladam telefon.
Miłego weekendu życzę!!!!!

Cześć:) u mnie na obiad zupka kalafiorowa z wczoraj a na drugie danie idziemy do ciotki na grila rodzinnego.

Ja ruchy czuje codziennie. Najmocniej rano i wieczorkiem. W ciągu dnia tylko jak siedzę. Ztym ze mąż nie czuje jeszcze przez brzucho ale jak przyklada rękę to mała sie nie rusza .

Miłej niedzieli Wam życzę:)

reklama
Do góry