reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

A to joshi miałaś wieczór ciekawy ;)

Ja pusciłam bobasowi mozzarta przez duże słuchawki i raczył mnie kopniakami.
Potem się uspokoił. :) więc wszystko gra.
A ja już 4 poranek muszę 40 minut leżeć by dojść do siebie.
Na początku ciąży wstawalam w nocy, potem spokój i znów się zaczęło sikanie po nocach ;P i tak do porodu i połogu po porodzie zostanie ;)
Trzeba się przyzwyczaić.
Nawet kawa mnie nie budzi!!!!!

reklama
A to joshi miałaś wieczór ciekawy ;)

Ja pusciłam bobasowi mozzarta przez duże słuchawki i raczył mnie kopniakami.
Potem się uspokoił. :) więc wszystko gra.
A ja już 4 poranek muszę 40 minut leżeć by dojść do siebie.
Na początku ciąży wstawalam w nocy, potem spokój i znów się zaczęło sikanie po nocach ;P i tak do porodu i połogu po porodzie zostanie ;)
Trzeba się przyzwyczaić.
Nawet kawa mnie nie budzi!!!!!
ja w nocy wstalam ciagle siku, a moj teraz odsypia moje wstawanie

Dzień dobry
U mnie rano wieczór we dnie w nocy kopie i rozciąga się to małe.

Dziś ostatni dzień laby, od jutra pobudka rano do pracy buu

Miłej niedzieli
W planach mam kino z synem.
Na obiad pewnie jakieś mięsko

cb7wugpju04jz4q8.png
Ja na l4, nie dakabym rady przewijać i sprzątać tych hektarów.
Ale jakbym miała pracę w biurze to pewnie długo bym na l4 nie szla.

Kino? Na jaki film idziecie?
Ja chyba zrobię tradycyjne schabowe.
Ok, dzisiaj dzień dla rodziny, odkladam telefon.
Miłego weekendu życzę!!!!!

Cześć:) u mnie na obiad zupka kalafiorowa z wczoraj a na drugie danie idziemy do ciotki na grila rodzinnego.

Ja ruchy czuje codziennie. Najmocniej rano i wieczorkiem. W ciągu dnia tylko jak siedzę. Ztym ze mąż nie czuje jeszcze przez brzucho ale jak przyklada rękę to mała sie nie rusza .

Miłej niedzieli Wam życzę:)

reklama
Do góry