reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry

Dziewczyny co marznà słabe krążenie macie? Jakie zwykle macie ciśnienie?
Ja też lubię ciepło bardziej niż zimno ale temperatura powyżej 30st jest dla mnie wykańczająca. W takiej temp to mogę w wodzie siedzieć

Miłej soboty

cb7wugpju04jz4q8.png
U mnie wyszła tak niedoczynność tarczycy. To był jeden z pierwszych objawów.

Dzień dobry w ten pochmurny poranek.

Mój syn od wczoraj wieczór się nie rusza, pewnie inaczej ułożony. W poprzedniej ciąży czułam ruchy pod ręką, w tej ani rusz, mąż zawiedziony.
No ale więcej tluszczyku mam i pewnie temu.

Dziś wybieramy się na basen, trzeba bobra wygolic hahaha :D

dobry wlasnie ide se robic amciu, moj maly wczoraj kolo 22-ej zasadzil kopniaka po czym poszedl spac :D
co macie na obiad? ja makaron z pieczarkami, porem w smietanie, czuje, ze nazre sie jak swinka :D

Witam się i ja. U chłopaków spal kolega, więc szaleli do 3 w nocy. Maly padł między nimi o 22 i tak mój robił dwa podejście żeby go przenieść do jego pokoju, ale czort wybudzal sie wkurzony [emoji23], więc zostało na tym ze spal między chłopakami.a ci bajere pociskali aż o 3 mój poszedł ich Pogonic spać. Teraz ci dwaj jeszcze śpią nieprzytomni a my wszyscy wyspani.
Ja leżę jeszcze w wyrku.
Pogoda dość fajna to wybierzemy się na jakąś wycieczek.
Na obiadek mój przyszykowal papryki faszerowane pieczone w piekarniku.
Dziecię moje w brzuchu wczoraj wieczorem dało o sobie znać, ale dziś to już od rana tak wariuje że szok. Przegryzlam trochę winogrona chyba posmakowal [emoji23].
Leci 18 tydzień i zauważyłam że czuję już kopniaki nie tylko takie przeciąganie. No i czuje ruchy juz codziennie.mj leżał z 30 min i trzymał rękę na brzuchu, ale jeszcze nie poczuł kopniakow choć ja wyraźnie w środku czułam wariacje maleństwa. No cóż jeszcze trochę i tatuś poczuje.
Rosną nasze bobaski [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Witam się i ja. U chłopaków spal kolega, więc szaleli do 3 w nocy. Maly padł między nimi o 22 i tak mój robił dwa podejście żeby go przenieść do jego pokoju, ale czort wybudzal sie wkurzony [emoji23], więc zostało na tym ze spal między chłopakami.a ci bajere pociskali aż o 3 mój poszedł ich Pogonic spać. Teraz ci dwaj jeszcze śpią nieprzytomni a my wszyscy wyspani.
Ja leżę jeszcze w wyrku.
Pogoda dość fajna to wybierzemy się na jakąś wycieczek.
Na obiadek mój przyszykowal papryki faszerowane pieczone w piekarniku.
Dziecię moje w brzuchu wczoraj wieczorem dało o sobie znać, ale dziś to już od rana tak wariuje że szok. Przegryzlam trochę winogrona chyba posmakowal [emoji23].
Leci 18 tydzień i zauważyłam że czuję już kopniaki nie tylko takie przeciąganie. No i czuje ruchy juz codziennie.mj leżał z 30 min i trzymał rękę na brzuchu, ale jeszcze nie poczuł kopniakow choć ja wyraźnie w środku czułam wariacje maleństwa. No cóż jeszcze trochę i tatuś poczuje.
Rosną nasze bobaski [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
ja pije herbatke i czekam az mlody sie obudzi, bo zawsze po herbacie wariuje :D

reklama
Do góry