reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

wow!

a ja do tej pory nie miałam kontaktu z żadną ciężarną ze Szczecina:D a tu proszę jaki wysyp, dobrze, że dołączyłam:) może się kiedyś zgadamy na kawę/soczek/ herbatę?:]

ja też jestem spokojniejsza, gdy czuję ruchy dziecka. Wcześniej nawet nie wiedziałam, ze kopniaki to własnie to, co czuję, aż mnie lekarz uświadomił, bo ja myślałam, że to na pewno coś złego:D jestem "Matka roku", wiem, ale mam shizę niesamowitą i ciągle się boję, że coś może byc nie tak:/

Mnie od 3 dni popołudniami męczy zgaga:/ Bleeeh.

reklama
hej!
dziękuję za miłe przyjęcie.

Tak, to nasze pierwsze dziecko, ale ciąża druga. Rok temu poroniłam w 10 tyg:( Do dziś nie wierzę, że tym razem udało nam się dojśc do tego etapu (już połowa!) , dlatego w sumie chyba dopiero teraz udzielam się na forum.

Mam 31 lat (dzisiaj:D ) , mieszkam w Szczecinie, synek najprawdopodobniej będzie miał na imię Dominik, ale jeszcze nie jest w 100% przesądzone:) Mały mnie już ładnie kopie, co oczywiście uwielbiam. Mąż się cieszy, że będzie chłopiec. Mi było obojętnie, najważniejsze, że dzieciak jest zdrowy! Jeśli faktycznie będę miała syna, to będzie to jedyny chłopiec w najbliższej rodzinie mojej i męża- 10 dziewczynek się w międzyczasie urodziło, więc nasze dziecko będzie rodzynkiem:)
Kolejna mama 31 lat. :) ja tez mam tyle :)
Wszystkiego co najlepsze w dniu urodzin :)

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

o 18.30.. Nie mam dzieci, wiem, że niby pierwsze to tak się płcią nie można przejmować, ale zawsze chciałam mieć męską rodzinę, bo u mnie były same baby. Aż mi normalnie głupio, że czuję taki zawód...
Ale najważniejsze, żeby było zdrowe, potem najwyżej opowiem JEJ jaką miała głupią matkę :D

No i jak kleo po wizycie?

Witaj Anulka gratki synka u mnie w rodzinie tez babiniec mój synu jedyny chłopak

Joshi&Lux kciuki za jutro niech sie maluchy pokazuja❤

Lux gratki wielkie kopniaczkow&&&&&

Noga na nogę założona i nic.. :) Zero. :)
Do tego wyszły jakieś serduszkowe problemy, coś z zastawką...
Mam skierowanie do kliniki do Katowic... Ale pocieszam się, bo powiedział, ze za 2 tyg może być już ok.

Koniec 18 tyg. .. A ja znow wisze glowa nad kiblem. Plakac mi sie chce :( glowa boli jestem glodna a podbija mnie...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Sancia, przybijam piątkę, mnie ostatnio tutaj nie ma, bo po każdym posiłku wizyta w wc... zaczynam się denerwować, bo jednak zapotrzebowanie jeżeli chodzi o jedzenie trochę nam teraz wzrosło, a ja totalnie nic nie dostarczam Małej :(

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry