ja o 7-ej do pracy wstalam i zimno jak diabli bylo ranoJa od 7 na nogach bo tak lało i grzmiało.. pewnie dlatego taka niedospana jestem.
reklama
koralinakato
Fanka BB :)
ja o 7-ej do pracy wstalam i zimno jak diabli bylo rano
ja mam to (nie)szczęście, że nie pracuje.. ale mimo wszystko takie pobudki są okropne
w ogóle coś z ciśnieniem chyba nie tak dzisiaj..
elifit
Moderatorka
Gdzie tam Jak się ruchy czuje to człowiek spokojniejszy [emoji4] na początku to co 3-4 tyg dla spokoju się chodzi.Rany, jak Ty aż 2 miesiące wytrzymałaś? podziwiam. Ja już bym 100 razy osiwiała
I kciuki za udaną wizytę. Ja odliczam już dni do połówkowego w poniedziałek
Dziś jest porąbane ciśnienie. . Czuję się okropnie.
Tuiles
Gdzie tam Jak się ruchy czuje to człowiek spokojniejszy [emoji4] na początku to co 3-4 tyg dla spokoju się chodzi.
Aj, bo Ty należysz do tych szczęściar co to ich maluch niemal już od zapłodnienia kopie
Nonkatoja
Faktycznie jak już codziennie czuję mojego bąbla, to jestem spokojniejsza. Choć mimo wszystko lubię go podglądać[emoji6] Teraz za 2 tygodnie mam połówkowe, więc będzie dokładnie obejrzany[emoji38]Gdzie tam Jak się ruchy czuje to człowiek spokojniejszy [emoji4] na początku to co 3-4 tyg dla spokoju się chodzi.
Dziś jest porąbane ciśnienie. . Czuję się okropnie.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
TeżAj, bo Ty należysz do tych szczęściar co to ich maluch niemal już od zapłodnienia kopie
Ale to chyba też wynika z tego że już mam za sobą dwie spokojne ciąże. Inaczej bym na to patrzyła gdybym miała inne doświadczenia
K
Krasnal77
Gość
A ja mam wrażenie, że i mój leniuszek w końcu zaczął kopać[emoji2][emoji2][emoji2] niesamowicie fantastyczne, o ile to nie bąki
Nie uznajcie mnie za matkę wariatkę- ale mi się wydaje, że moje dziecko nie lubi tego badania, ostatnio jak robiliśmy USG żeby zobaczyć jak się miewa to bardzo odpychało się od głowicy mam w domu detektor tętna, ciąża przebiega bez problemów, wyniki mam dobre- podgląduje jak jest potrzebaRany, jak Ty aż 2 miesiące wytrzymałaś? podziwiam. Ja już bym 100 razy osiwiała
I kciuki za udaną wizytę. Ja odliczam już dni do połówkowego w poniedziałek
Lekarza mam na kasę chorych, na badania USG chodzę prywatnie- z polecenia od mojej ginekologChodzisz na kasę chorych?
Ja tez bym tak miała ale przez ciążę mnoga mam usg co 3-4 tyg.
Ja ruchów regularnie jeszcze nie czuję- w razie niepokoju słucham dziecka przez detektor
reklama