aneta_ck
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcześc dziewczyny, można dołączyć?
ja mam termin na 3 grudnia, wczoraj byłam na USG połówkowym i będę miała chłopca
Cieszę się ogromnie!
Na pewno wszystko będzie już ok z tą zastawką na kolejnym badaniu. No i dowiesz się, że jednak chłopiecNoga na nogę założona i nic.. Zero.
Do tego wyszły jakieś serduszkowe problemy, coś z zastawką...
Mam skierowanie do kliniki do Katowic... Ale pocieszam się, bo powiedział, ze za 2 tyg może być już ok.
Ja biore omegamed optima i o dziwo mimo wymiotow mam idealne wyniki. Z tym ,ze nie mam sily dzien dnia zle sie czuć. Co przejdzie to Znow. Dzis ledwo dolecialam do wc. I tez to nie normlane ja waze mniej niz przed ciaza... Czasami nie mam sily juz po prostu . niby zqymiotuje i jest lepiej,ale zaraz z glodu ... Najchetniej bym tylko spala alr wez i wez jak syn 6 lat ma swoje potrzeby...Sancia, przybijam piątkę, mnie ostatnio tutaj nie ma, bo po każdym posiłku wizyta w wc... zaczynam się denerwować, bo jednak zapotrzebowanie jeżeli chodzi o jedzenie trochę nam teraz wzrosło, a ja totalnie nic nie dostarczam Małej
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Ale uparciuszek. Nie martw się, na kolejnej wizycie już będzie wszystko dobrze.Noga na nogę założona i nic.. Zero.
Do tego wyszły jakieś serduszkowe problemy, coś z zastawką...
Mam skierowanie do kliniki do Katowic... Ale pocieszam się, bo powiedział, ze za 2 tyg może być już ok.
Dlatego Ci współczuję, ja jestem na zwolnieniu i mogę dogorywac w domu... najgorszy jest brak siłJa biore omegamed optima i o dziwo mimo wymiotow mam idealne wyniki. Z tym ,ze nie mam sily dzien dnia zle sie czuć. Co przejdzie to Znow. Dzis ledwo dolecialam do wc. I tez to nie normlane ja waze mniej niz przed ciaza... Czasami nie mam sily juz po prostu . niby zqymiotuje i jest lepiej,ale zaraz z glodu ... Najchetniej bym tylko spala alr wez i wez jak syn 6 lat ma swoje potrzeby...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
hehehe jak widze w przychodni mochery to zawsze wiem, ze se poczekam w kolejce do lekarzaLux, yyyy a nie są?
Pociesza mnie jedno jeszcze polowa i koniec [emoji16]Dlatego Ci współczuję, ja jestem na zwolnieniu i mogę dogorywac w domu... najgorszy jest brak sił
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka