reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Witam nową mamę:)

Kleo kciuki zaciśnięte. Bedzie2 dobrze zobaczysz. To widzę ze masz robaczka upartego co sie pokazać nie chce. Moj synek tez taki był. Dopiero w 22 tyg sie dowiedzielismy:)

Lux super ze ruchy czujesz. Gratulacje :) ja już w lozeczku leżę. Nie mam siły na nic dzis.

reklama
cześc dziewczyny, można dołączyć?:)

ja mam termin na 3 grudnia, wczoraj byłam na USG połówkowym i będę miała chłopca:)
Cieszę się ogromnie!
Witaj :happy:

Noga na nogę założona i nic.. :) Zero. :)
Do tego wyszły jakieś serduszkowe problemy, coś z zastawką...
Mam skierowanie do kliniki do Katowic... Ale pocieszam się, bo powiedział, ze za 2 tyg może być już ok.
Na pewno wszystko będzie już ok z tą zastawką na kolejnym badaniu. No i dowiesz się, że jednak chłopiec

Anulka witaj i sto lat

Szczeninianki zlot wam się szykuje :)

Dobranoc oby jutro lepszy dzień był

cb7wugpju04jz4q8.png

Sancia, przybijam piątkę, mnie ostatnio tutaj nie ma, bo po każdym posiłku wizyta w wc... zaczynam się denerwować, bo jednak zapotrzebowanie jeżeli chodzi o jedzenie trochę nam teraz wzrosło, a ja totalnie nic nie dostarczam Małej :(

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Ja biore omegamed optima i o dziwo mimo wymiotow mam idealne wyniki. Z tym ,ze nie mam sily dzien dnia zle sie czuć. Co przejdzie to Znow. Dzis ledwo dolecialam do wc. I tez to nie normlane ja waze mniej niz przed ciaza... Czasami nie mam sily juz po prostu . niby zqymiotuje i jest lepiej,ale zaraz z glodu ... Najchetniej bym tylko spala alr wez i wez jak syn 6 lat ma swoje potrzeby...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Noga na nogę założona i nic.. :) Zero. :)
Do tego wyszły jakieś serduszkowe problemy, coś z zastawką...
Mam skierowanie do kliniki do Katowic... Ale pocieszam się, bo powiedział, ze za 2 tyg może być już ok.
Ale uparciuszek. Nie martw się, na kolejnej wizycie już będzie wszystko dobrze.

Ja biore omegamed optima i o dziwo mimo wymiotow mam idealne wyniki. Z tym ,ze nie mam sily dzien dnia zle sie czuć. Co przejdzie to Znow. Dzis ledwo dolecialam do wc. I tez to nie normlane ja waze mniej niz przed ciaza... Czasami nie mam sily juz po prostu . niby zqymiotuje i jest lepiej,ale zaraz z glodu ... Najchetniej bym tylko spala alr wez i wez jak syn 6 lat ma swoje potrzeby...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego Ci współczuję, ja jestem na zwolnieniu i mogę dogorywac w domu... najgorszy jest brak sił :(

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Już płeć nie taka ważna :) mam napisane nieprawidłowy zapis na zastawce trójdzielnej. Połówkowe mam 1.08 to zobaczymy...
Próbowałam trochę nadrobić swoje zaległości tutaj, ale chyba nie dam rady. :)
Cieszę się że u Gabini wszystko okazało się w porządku!
Aneta mam nadzieję, że u synka okaże się wszystko w porządku.
Lux, ale Ci zazdroszczę tych ruchów... Ale moja lekarka twierdzi, że u pierworódek ciężko żeby poczuć przed 20tyg, więc tym bardziej zazdroszczę :) !

reklama
Do góry