reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

Witam nową mamę:)

Kleo kciuki zaciśnięte. Bedzie2 dobrze zobaczysz. To widzę ze masz robaczka upartego co sie pokazać nie chce. Moj synek tez taki był. Dopiero w 22 tyg sie dowiedzielismy:)

Lux super ze ruchy czujesz. Gratulacje :) ja już w lozeczku leżę. Nie mam siły na nic dzis.

reklama
cześc dziewczyny, można dołączyć?:)

ja mam termin na 3 grudnia, wczoraj byłam na USG połówkowym i będę miała chłopca:)
Cieszę się ogromnie!
Witaj :happy:

Noga na nogę założona i nic.. :) Zero. :)
Do tego wyszły jakieś serduszkowe problemy, coś z zastawką...
Mam skierowanie do kliniki do Katowic... Ale pocieszam się, bo powiedział, ze za 2 tyg może być już ok.
Na pewno wszystko będzie już ok z tą zastawką na kolejnym badaniu. No i dowiesz się, że jednak chłopiec

Anulka witaj i sto lat

Szczeninianki zlot wam się szykuje :)

Dobranoc oby jutro lepszy dzień był

cb7wugpju04jz4q8.png

Sancia, przybijam piątkę, mnie ostatnio tutaj nie ma, bo po każdym posiłku wizyta w wc... zaczynam się denerwować, bo jednak zapotrzebowanie jeżeli chodzi o jedzenie trochę nam teraz wzrosło, a ja totalnie nic nie dostarczam Małej :(

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Ja biore omegamed optima i o dziwo mimo wymiotow mam idealne wyniki. Z tym ,ze nie mam sily dzien dnia zle sie czuć. Co przejdzie to Znow. Dzis ledwo dolecialam do wc. I tez to nie normlane ja waze mniej niz przed ciaza... Czasami nie mam sily juz po prostu . niby zqymiotuje i jest lepiej,ale zaraz z glodu ... Najchetniej bym tylko spala alr wez i wez jak syn 6 lat ma swoje potrzeby...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Noga na nogę założona i nic.. :) Zero. :)
Do tego wyszły jakieś serduszkowe problemy, coś z zastawką...
Mam skierowanie do kliniki do Katowic... Ale pocieszam się, bo powiedział, ze za 2 tyg może być już ok.
Ale uparciuszek. Nie martw się, na kolejnej wizycie już będzie wszystko dobrze.

Ja biore omegamed optima i o dziwo mimo wymiotow mam idealne wyniki. Z tym ,ze nie mam sily dzien dnia zle sie czuć. Co przejdzie to Znow. Dzis ledwo dolecialam do wc. I tez to nie normlane ja waze mniej niz przed ciaza... Czasami nie mam sily juz po prostu . niby zqymiotuje i jest lepiej,ale zaraz z glodu ... Najchetniej bym tylko spala alr wez i wez jak syn 6 lat ma swoje potrzeby...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego Ci współczuję, ja jestem na zwolnieniu i mogę dogorywac w domu... najgorszy jest brak sił :(

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Już płeć nie taka ważna :) mam napisane nieprawidłowy zapis na zastawce trójdzielnej. Połówkowe mam 1.08 to zobaczymy...
Próbowałam trochę nadrobić swoje zaległości tutaj, ale chyba nie dam rady. :)
Cieszę się że u Gabini wszystko okazało się w porządku!
Aneta mam nadzieję, że u synka okaże się wszystko w porządku.
Lux, ale Ci zazdroszczę tych ruchów... Ale moja lekarka twierdzi, że u pierworódek ciężko żeby poczuć przed 20tyg, więc tym bardziej zazdroszczę :) !

reklama
Do góry