reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Hej ;) nie pisalam bo bylam zagoniona, dzis wyprawialismy urodziny mlodszej corce no i ja od paru dni sprzatalam, szykowalam, itd, a jeszcz wczoraj maloealismy sufity [emoji23] Obecnie jest juz po imprezie, dzieci w lozkach, a ja leze i odpoczywam ;) dzidzius kopie wiec leże i sie usmiecham. Czekam na meza bo pojechal odwiezc moich rodziców.

Nie nadaje sie do imprez, dzis wskoczyl 18 tydzien i czuje sie coraz wieksza i coraz bardziej zmęczona hehe

Karola, mowilam ze torbielki sie wchlona i bedzie ok ;) zobaczysz, jeszcze troszke i ich nie bedzie.

Pozdrawiam!

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Koralinakato i super!!!!!! Nic tylko się cieszyć!!!!
Ale rozumiem twój strach, ja w 30 tyg od partacza dowiedziałam się że syn ma za krótkie nogi i będzie karłowaty.
Oczywiście mój gin go wyśmiał i pokazał mi wszystkie prawidłowe wymiary mojego syna.
Wszystko będzie dobrze!!!! Już jest!!!!
Skad to znam... I mnie tak nastraszyl szkoda tylko ze juz prywatnie okaxalo sie ze ok

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry. Ja cały czas jeszcze przeziębiona i Bazyli też wciąż pokaszluje.
Dziś prawdopodobnie pojedziemy się pobyczyć u mojej przyjaciółki, bo ma dom z ogrodem.
Mnie od dziś na suwaczku powinno wskazywać 19 tydzień. Ale ten czas leci. Szkoda tylko, że odkąd znam płeć to jakoś tak entuzjazm straciłam do tej ciąży :sad:

Dzień dobry. Ja cały czas jeszcze przeziębiona i Bazyli też wciąż pokaszluje.
Dziś prawdopodobnie pojedziemy się pobyczyć u mojej przyjaciółki, bo ma dom z ogrodem.
Mnie od dziś na suwaczku powinno wskazywać 19 tydzień. Ale ten czas leci. Szkoda tylko, że odkąd znam płeć to jakoś tak entuzjazm straciłam do tej ciąży :sad:
no widzisz tak to jest, ze po prostu czlowiek ma jakies marzenia i ja wiem jak pragnelas corci, mojego Tomka kuzyn bardzo chcial miec druga corke bo ma juz syna, ale znow urodzil sie chlopak i powiem Cie, ze byli zawiedzeni ma maksa, ale maly zdobyl ich serca i mowia, ze kochaja go tak samo jak pierwszego mimo ze nie jest dziewczynka

no widzisz tak to jest, ze po prostu czlowiek ma jakies marzenia i ja wiem jak pragnelas corci, mojego Tomka kuzyn bardzo chcial miec druga corke bo ma juz syna, ale znow urodzil sie chlopak i powiem Cie, ze byli zawiedzeni ma maksa, ale maly zdobyl ich serca i mowia, ze kochaja go tak samo jak pierwszego mimo ze nie jest dziewczynka
Oczywiście, że będę kochać mojego drugiego synka równie mocno jak pierwszego, ale to nie wyklucza się z poczuciem zawodu i tego, że czegoś wciąż mi będzie brakować.

Oczywiście, że będę kochać mojego drugiego synka równie mocno jak pierwszego, ale to nie wyklucza się z poczuciem zawodu i tego, że czegoś wciąż mi będzie brakować.
wiem wiem, kobiety maja takie cos w sobie, ze jak zpragna danej plci to jest koniec, musi tak byc i juz, sama jestem ciekawa jak to bedzie ze mna przy kolejnym dziecku

Dzień dobry

Lux pewnie tak samo ;)

Antiope a może tak trzecie kiedyś? :)

U nas wciąż przygotowania do imprezy. Tort już schłodzony, zostało dokończyć sałatkę.

Miłej niedzieli

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
no i nam sie plany pozmienialy, mielismy miec wyjazd do rodzicow, ale oni pilnie musieli jechac do Gniezna w sprawie zamowionych mebli, Tomek jechal na mecz, ja pojadlam mala porcje rosolu (nazre sie jak on wroci) i leze, ale pora isc dokonczyc myc naczynia

Do góry