3 prania? Szalejesz! odpocznij czasami w weekend. dobrej nocy dziewczyny.dobranoc baby, wykapie sie, powiesze trzecia pralke prania i lulu
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Hej nie pisalam bo bylam zagoniona, dzis wyprawialismy urodziny mlodszej corce no i ja od paru dni sprzatalam, szykowalam, itd, a jeszcz wczoraj maloealismy sufity [emoji23] Obecnie jest juz po imprezie, dzieci w lozkach, a ja leze i odpoczywam dzidzius kopie wiec leże i sie usmiecham. Czekam na meza bo pojechal odwiezc moich rodziców.
Nie nadaje sie do imprez, dzis wskoczyl 18 tydzien i czuje sie coraz wieksza i coraz bardziej zmęczona hehe
Karola, mowilam ze torbielki sie wchlona i bedzie ok zobaczysz, jeszcze troszke i ich nie bedzie.
Pozdrawiam!
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nadaje sie do imprez, dzis wskoczyl 18 tydzien i czuje sie coraz wieksza i coraz bardziej zmęczona hehe
Karola, mowilam ze torbielki sie wchlona i bedzie ok zobaczysz, jeszcze troszke i ich nie bedzie.
Pozdrawiam!
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
sancia880
Fanka BB :)
Skad to znam... I mnie tak nastraszyl szkoda tylko ze juz prywatnie okaxalo sie ze okKoralinakato i super!!!!!! Nic tylko się cieszyć!!!!
Ale rozumiem twój strach, ja w 30 tyg od partacza dowiedziałam się że syn ma za krótkie nogi i będzie karłowaty.
Oczywiście mój gin go wyśmiał i pokazał mi wszystkie prawidłowe wymiary mojego syna.
Wszystko będzie dobrze!!!! Już jest!!!!
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
no ja taka jestem, ze nie umiem odpoczac, zaraz ide rosol wstawic i Tomka ubrania robocze wyprac3 prania? Szalejesz! odpocznij czasami w weekend. dobrej nocy dziewczyny.
Antiope
Dzień dobry. Ja cały czas jeszcze przeziębiona i Bazyli też wciąż pokaszluje.
Dziś prawdopodobnie pojedziemy się pobyczyć u mojej przyjaciółki, bo ma dom z ogrodem.
Mnie od dziś na suwaczku powinno wskazywać 19 tydzień. Ale ten czas leci. Szkoda tylko, że odkąd znam płeć to jakoś tak entuzjazm straciłam do tej ciąży
Dziś prawdopodobnie pojedziemy się pobyczyć u mojej przyjaciółki, bo ma dom z ogrodem.
Mnie od dziś na suwaczku powinno wskazywać 19 tydzień. Ale ten czas leci. Szkoda tylko, że odkąd znam płeć to jakoś tak entuzjazm straciłam do tej ciąży
no widzisz tak to jest, ze po prostu czlowiek ma jakies marzenia i ja wiem jak pragnelas corci, mojego Tomka kuzyn bardzo chcial miec druga corke bo ma juz syna, ale znow urodzil sie chlopak i powiem Cie, ze byli zawiedzeni ma maksa, ale maly zdobyl ich serca i mowia, ze kochaja go tak samo jak pierwszego mimo ze nie jest dziewczynkaDzień dobry. Ja cały czas jeszcze przeziębiona i Bazyli też wciąż pokaszluje.
Antiope
Oczywiście, że będę kochać mojego drugiego synka równie mocno jak pierwszego, ale to nie wyklucza się z poczuciem zawodu i tego, że czegoś wciąż mi będzie brakować.no widzisz tak to jest, ze po prostu czlowiek ma jakies marzenia i ja wiem jak pragnelas corci, mojego Tomka kuzyn bardzo chcial miec druga corke bo ma juz syna, ale znow urodzil sie chlopak i powiem Cie, ze byli zawiedzeni ma maksa, ale maly zdobyl ich serca i mowia, ze kochaja go tak samo jak pierwszego mimo ze nie jest dziewczynka
wiem wiem, kobiety maja takie cos w sobie, ze jak zpragna danej plci to jest koniec, musi tak byc i juz, sama jestem ciekawa jak to bedzie ze mna przy kolejnym dzieckuOczywiście, że będę kochać mojego drugiego synka równie mocno jak pierwszego, ale to nie wyklucza się z poczuciem zawodu i tego, że czegoś wciąż mi będzie brakować.
elifit
Moderatorka
Dzień dobry
Lux pewnie tak samo
Antiope a może tak trzecie kiedyś?
U nas wciąż przygotowania do imprezy. Tort już schłodzony, zostało dokończyć sałatkę.
Miłej niedzieli
Lux pewnie tak samo
Antiope a może tak trzecie kiedyś?
U nas wciąż przygotowania do imprezy. Tort już schłodzony, zostało dokończyć sałatkę.
Miłej niedzieli
reklama
no i nam sie plany pozmienialy, mielismy miec wyjazd do rodzicow, ale oni pilnie musieli jechac do Gniezna w sprawie zamowionych mebli, Tomek jechal na mecz, ja pojadlam mala porcje rosolu (nazre sie jak on wroci) i leze, ale pora isc dokonczyc myc naczynia