reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Hej ;) nie pisalam bo bylam zagoniona, dzis wyprawialismy urodziny mlodszej corce no i ja od paru dni sprzatalam, szykowalam, itd, a jeszcz wczoraj maloealismy sufity [emoji23] Obecnie jest juz po imprezie, dzieci w lozkach, a ja leze i odpoczywam ;) dzidzius kopie wiec leże i sie usmiecham. Czekam na meza bo pojechal odwiezc moich rodziców.

Nie nadaje sie do imprez, dzis wskoczyl 18 tydzien i czuje sie coraz wieksza i coraz bardziej zmęczona hehe

Karola, mowilam ze torbielki sie wchlona i bedzie ok ;) zobaczysz, jeszcze troszke i ich nie bedzie.

Pozdrawiam!

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Koralinakato i super!!!!!! Nic tylko się cieszyć!!!!
Ale rozumiem twój strach, ja w 30 tyg od partacza dowiedziałam się że syn ma za krótkie nogi i będzie karłowaty.
Oczywiście mój gin go wyśmiał i pokazał mi wszystkie prawidłowe wymiary mojego syna.
Wszystko będzie dobrze!!!! Już jest!!!!
Skad to znam... I mnie tak nastraszyl szkoda tylko ze juz prywatnie okaxalo sie ze ok

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry. Ja cały czas jeszcze przeziębiona i Bazyli też wciąż pokaszluje.
Dziś prawdopodobnie pojedziemy się pobyczyć u mojej przyjaciółki, bo ma dom z ogrodem.
Mnie od dziś na suwaczku powinno wskazywać 19 tydzień. Ale ten czas leci. Szkoda tylko, że odkąd znam płeć to jakoś tak entuzjazm straciłam do tej ciąży :sad:

Dzień dobry. Ja cały czas jeszcze przeziębiona i Bazyli też wciąż pokaszluje.
Dziś prawdopodobnie pojedziemy się pobyczyć u mojej przyjaciółki, bo ma dom z ogrodem.
Mnie od dziś na suwaczku powinno wskazywać 19 tydzień. Ale ten czas leci. Szkoda tylko, że odkąd znam płeć to jakoś tak entuzjazm straciłam do tej ciąży :sad:
no widzisz tak to jest, ze po prostu czlowiek ma jakies marzenia i ja wiem jak pragnelas corci, mojego Tomka kuzyn bardzo chcial miec druga corke bo ma juz syna, ale znow urodzil sie chlopak i powiem Cie, ze byli zawiedzeni ma maksa, ale maly zdobyl ich serca i mowia, ze kochaja go tak samo jak pierwszego mimo ze nie jest dziewczynka

no widzisz tak to jest, ze po prostu czlowiek ma jakies marzenia i ja wiem jak pragnelas corci, mojego Tomka kuzyn bardzo chcial miec druga corke bo ma juz syna, ale znow urodzil sie chlopak i powiem Cie, ze byli zawiedzeni ma maksa, ale maly zdobyl ich serca i mowia, ze kochaja go tak samo jak pierwszego mimo ze nie jest dziewczynka
Oczywiście, że będę kochać mojego drugiego synka równie mocno jak pierwszego, ale to nie wyklucza się z poczuciem zawodu i tego, że czegoś wciąż mi będzie brakować.

Oczywiście, że będę kochać mojego drugiego synka równie mocno jak pierwszego, ale to nie wyklucza się z poczuciem zawodu i tego, że czegoś wciąż mi będzie brakować.
wiem wiem, kobiety maja takie cos w sobie, ze jak zpragna danej plci to jest koniec, musi tak byc i juz, sama jestem ciekawa jak to bedzie ze mna przy kolejnym dziecku

Dzień dobry

Lux pewnie tak samo ;)

Antiope a może tak trzecie kiedyś? :)

U nas wciąż przygotowania do imprezy. Tort już schłodzony, zostało dokończyć sałatkę.

Miłej niedzieli

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
no i nam sie plany pozmienialy, mielismy miec wyjazd do rodzicow, ale oni pilnie musieli jechac do Gniezna w sprawie zamowionych mebli, Tomek jechal na mecz, ja pojadlam mala porcje rosolu (nazre sie jak on wroci) i leze, ale pora isc dokonczyc myc naczynia

Do góry